-
dres
sháním oficiální dres thw kiel. dá se na internetu někde sehnat? chtěla bych ho pro syna jako dárek. díky za pomoc -
Jste jednoznačně nejlepší já už hraju házenou skoro 2 roky amoc ně to baví už jsem vás viděla i osobně.Každopádně vám moc fandím a doufám že toho co nejvíc vyhrjete *1* *4*
-
Ahoj(tohle je pro tebe uživateli dres)něco jsem našla zkus to:http://www.zbozi.cz/?typ=nabidky&q=dres+thw+kiel
-
Filipe, byla jsem na brněnském zápase se Srby. Bylo to pro mě něco fantastického. Málo kdo Vám věřil, ale já mám ve svém životě spoustu výborných házenkářů. Můj otec hrál za Duklu Praha, brácha byl vynikající házenkář za Sokol Telnice. Vzala jsem si hráče První ligy a mojí dva synové samozřejmě hrají taky výborně házenou. Já jsem jen divák , zápas v Brně je pro mě nezapomenutelný. Mám ráda výzvy. Když jsem Vás viděla se sklopenou hlavou přijít na zápas bylo Mi Vás líto. ALE VY JSTE HRÁČI!!! a TO JSTE DOKÁZALI A Já SEM HRDÁ,ŽE JSEM U TOHO MOHLA BÝT. *3*
-
Dobrý den jste fakt supr moc vam fandím *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4*