Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbyšek Horák, Jiří Štěpnička, Jirka Plachý,Dalimil Klapka,Soukup,Pavel Rímský...atd atd ..tohle jsou dabéri .... a ne nějaký sípal Švarc vycurvenec,co sprnzí všechny filmy ....
  • Vidím,že všichni jste již rezignovali .... nenapodobytelný Filipův hlas se nenápadně rozlézá po všech kanálech jako ebola....poslední kritický příspěvek je 6. září .... a Filip nám stále žere nervy ...,Čistá rezignace ... ale na druhé straně se ani nedivím ...arogance ČT je k smíchu ... P.S. Kolik má Filip let ?? Tak si už konečně zvykněme,že ho budem poslouchat ještě nejakou dobu .... protekce,kvůli jménu,arogance ČT atd....
  • už som znovu tu (tady) ..a zatiaľ v plnej ,,sile" Pre nováčikov len objasním,že som Slovák z Horních Uher...a tak poďme k téme : Písal som do ČT nespočetne krát,ale tento Filipíno tam má asi nejakú pevnú pozíciu,takže je to boj s veternými mlynmi (větrnýma mlýnama) A teď česky...dosud jsem ještě střízlivej (právě odšpuntovávám lahvinku pravé spišské borovičky) ten Filipíno by snad dokázal i nadabovat to šustění větrných mlýnů... P.S. Curva,Filipe,už se konečně vyjádři k této zdrcující kritice ... ,,dyť" je to Tvoje stránka,jako ,,osobnosti" proč mlčíš ? Nemáš na to koule ????
    • Mám na to koule ale proč bych si psal s takovim D...LEM
      • Vím,že nejsi přímo Filipíno (i když to nevylučuji), pak De..b ..ilové jsou tady asi všichni :-)
  • 29. srpen byl bezesporu černým dnem světové kinematografie; v nočních hodinách byly téměř všechny filmy vysílané v reálném čase na téměř všech kanálech napadeny známou infekcí, čímž došlo k znevážení práce stovek zahraničních herců, kteří rozhodně netušili, že mnoho diváků nebude mít jinou možnost než prostě nedokoukat...
  • Dokument "Pátrání po bin Ládinovi" na HBO nesledujte, pokud nechcete,aby vás skolil srdeční infarkt. Filip jako vypravěč dělá s tohoto jistě zajímavého dokumentu nesledovatelný pořad. Toho idiota kterého napadlo obsadit toto dabingové monstrum, by měli umučit nekonečnou smyčkou pořadů, které nadaboval Filda! *8*
  • Sledovat ČT-2, je čím dál,tím větší utrpení. Nestačím přepínat, ten šmejd Švarc ,tam snad má monopol!!! Je to jen můj, subjektivní pocit? (Subjektivní pocit-nejoblíbenější slovo,při odpovědích na dotazy ,z ČT.)
    • ČT je arogantní spratek, který kašle na názory diváku, ČT24 je prolhaná žumpa Goebbelsovské propagandy. Jsme ji dobří jen na to, abychom ten moloch povinně živili.
  • Mám pro vás hádanku: "Heej, káámo, seš fakt dobrej, všechno je super, kámo!" KDO JE TO? Dnes jsem se ráno díval se synem na Déčko - nějakej kreslenej seriál o kachnách, no a kdo si střihl jednu (jen jednu!?)kachnu? - druhá hádanka. Dost lidí mi říká, jakej je Top Gear skvělej pořad, bohužel nevím, nikdy jsem neviděl ani jeden díl - proč? - třetí hádanka. Tak a teď si namáhejte hlavy. *2*
    • Nechci se teda chlubit,ale Tvoje složité hádanky jsem rozluštil na ,,první chlup" ... je to Filip ??
  • Vyhněte se koupi DVD "Need For Speed". Skřehotal Švarc vyku*vil opět další film. Poslouchat toho hnusa se fakt nedá *11*
    • Milane,díky za info,o pár žlučovej kamenů a šedivej vlasů zase míň...P.S. Myslým jako v budocnu,ještě nejsem žádný kmet :D
  • Fylyp je prostě jedňyčka...
    • Kdyby něco Filip se píše s někým i tý V LE.
    • Asi taková jednička jakou si mohl dostat z ČJ !!!!!! *15*
      • Suuussannn ,která máš takové tradiční české jméno ...asy Ťe mylujy ...
  • Dnes jsem zjistil,jak může ovlivnit hnusnej hlas,sympatie k dabovanému. Sleduji Technické divy světa,které uvádí Richard Hammond ,kde působí dost sympaticky oproti Top Gearu,kde ho dabuje skřehotal Švarc a tam ho nemužu ani cítit.Tímto se omlouvám Richardu Hammondovi,že proti němu nic nemám a poslechne si svůj předabovanej hlas,na švarcův síposkřehot v Top Gearu!Žaloval bych ho za zpriznění hlasu!
    • Pravda,v technických divech Hammonda nedabuje,naštěstí...přišli by jsme o další zajímavý dokument...možná byl onehdá zaneprázdněn dabováním hluboce procíteného Takešiho Hradu,to mu sedí jak řit (myslím řit jako řiť) na šerbl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit