Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvěle dabujete v Pohotovosti Mekhi Phiffer as Dr.Pratt *3*
  • Děkuji Filipovi za zpestření sledovani filmu a opravdu bravurni profi práci a nádhernou barvu hlasu. I s celou rodinou! Děkuji!
  • Zapnu TV a nejpozději do 5 minut slyším Švarcův fujtajxlový hlas... - napsala tu před časem Jitka. Nemyslím si, že Švarcův hlas je futajxlový, ale říká se, že čeho je moc, toho je příliš. Měl by trochu zvolnit, jinak se lidem zprotiví.
  • Myslím si, že vzhledem k tomu, jak je obsazovaný dabér, tak by si zasloužil být ve whikipedii a i tady by o něm mělo být víc. Např. to, že mluví Dericka Morgana v seriálu Criminal Minds (Myšlenky zločince).
  • Filipe, máš moooc sexy hlas! Nenech se znechutit hloupými komentáři. Na každý díl Wipeoutu se moc těšíme a jistě je to i díky Tvému dabingu. Neumíme si představit kdo jiný by to tak super namluvil. Ať se daří ahoj.
  • Ja mám filipov hlas celkom rada. Páčil sa mi v dagingu seriálu Farscape, Polední vteřiny, Pán času....TV pozerám málo, ale keď počujem filipov hlas, tak si film skôr pozriem. Je to celkom sranda, keď dabuje černochov alebo nejakých zloduchov.:)
  • Zapnu TV a nejpozději do 5 minut slyším Švarcův fujtajxlový hlas...je totiž úplně všude. Kdykoliv jdu na záchod, zvednu pro jistotu prkýnku a podívám se do mísy, jestli z ní na mě nevybafne Filip Švarc.
  • Asi si se ,,paro,, seknul co se týče filmu, daboval Já robot, ale jo, mám podobnej názor
  • Tak Švarce už mám taky plný zuby. Jeho sípavej hlas je fakt příšernej. On a pan Sobotka (kterýho taky nemusim) jsou snad hlavní a jediný dabéři černochů v seriálech. Krom seriálů zkazili i pár dobrejch filmů jako Já legenda apod. Ještě štěstí že koukám na filmy v originále, kdybych byl odkázanej na tyhle dva hlasy, tak bych si asi něco udělal
  • To,že se ti jeho hlas nelíbí je tvůj problém ty žide. Nikoho tvůj názor nezajímá tak se příště pleskni než něco plácneš. Takové lidi opravdu nemám rád co si jen na něco stěžujou a je jim jedno na co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit