-
oil ma pravdu ze vas nepali huba *10* *16* *16*
-
vlastne filip je dobrej nevim proc jsem o nem psal takovy věci mas pravdu oile
-
-
Tohle nepsal vanad,čárky,háčky používá,slabej pokus! To psal asi ROBOT!
-
-
Dobrý postřeh a čistá pravda!!!
-
-
-
tak aspon mi napis proc ho tak nenavidis vanade
-
Extrém ,zůstane vždy extrémem, což se ukázalo v plné nahotě! (viz. níže)
-
filip je zabavnej a jestli to někdo neuzna tak si ho najdu *10*
-
co kurna proti nemu mate je to borec *5*
-
jste vyborny daber dobre jste daboval v hororu bazen *5*
-
-
I extrém, má své fans,ale k tomu je potřeba,velká dávka otrlosti.
-
-
Tak už jsi se protlačil i na ČT sport, nenažranče?! Nejvíc mě sere, že umřu dřív než ty, takže tě mám, Sípale, v podstatě do smrti....
-
-
je docela zajímávé,u této www.pana ,,mistra" že i když jsem tady 3 měsíce nebyl,tak v srpnu mi to ukáže,že už ,,bylo hlasováno dříve" ... přitom v srpnu a červenci jsem tady vůbec nebyl ... hmm,zajímavé... tak už ,,bylo hlasováno dříve" , ale na červencové a srpnové příspěvky jsem vůbec nereagoval .... jak je to možné ??? Jediné vysvětlení ... stránku pana ,,Mistra" teď obhospodařují právnici a managerové ...co se demokraticky nehodí,to zmanipulují ...
-
-
Jak je možné, že když dám nějakému příspěvku plus, např. 7.8.2016 tak už to nejde,prý už bylo ,,hlasováno dříve" a já přitom vím, že jsem nemohl dát ten plus tomu příspěvku napŕ. ze 7.8. , když jsem tady nebyl min. 3 měsíce ... Jak je to teda možné ? Jak mohlo být ,,hlasováno dŕíve" , že nesmím dat plus příspévku ze 7.8. ??? Když jsem tady 3 měsíce nebyl ??? I to je ,,demokracie" ,ale hodně pokřivená ,,demokracie" P.S. 3 Pro Sípalovy managery ....jak mohlo být od 7.8. ,,hlasováno dříve" , když jsem tady nebyl od června ???
-
-
Taky jsem to z hrúzou zjistil,nejhorší je ta beznaděj!
-
-
Nechápu co všichni máte, jeho hlas mi nepřijde ani mutující, ani sípavý.. Náhodou dabuje skvěle, např. Co je Andy, Nekecej a pádluj, je toho spoustu a jeho hlas je super.
-
-
No a vo tom to je ... Mistr se hodí akurát tak k tomu ... nekecej,kámo,pádluj kámo,jseš v pohodě,kámo... sedněte si a v klidu popřemýšlejte.... proč tento ,,dabér" nedostal tzv. ,,životní roli" , myslým to, jako jsou čeští daběŕi ... vždy jenom štěká ten vedlejšák, jsou dabéři-herci,kteří mají svůj kredit... a jejich hlasy jsou ,,zlatým hrdlem" Českého dabingu ... Jirka Štěpnička,Jirka Plachý,Pavel Rímský,Pavel Soukup.... oni kdyby nově nadabovali i 200 filmů,vždy to bude zážitek.... ale toto je děs, od pana Mistra ...
-
-
Teď jsem si taky vyzkoušel hlasování na tomto příspěvku, taky už jsem záhadně hlasoval dříve( zřejmě v bezvědomí), výsledek: + to nevzalo, - tam bylo hned.
-
-
Tak teď jsem trochu mimo..
-
-
-
Buď potřebujete navštívit ORL nebo jste masochista
-
Nechápu.
-
-
prosím vás, může mi někdo poradit, kdo je šéfem dabingu? Prostě kdo rozhoduje o tom, kdo bude koho dabovat....Dám si tu práci a napíšu mu ,nebo zavolám. Platím za Tv a mám právo poslouchat profesionální dabing a ne jakéhosi mutujicího skřeta.
-
-
Obávám se a začínám věřit tomu, že šéfem dabingu bude sám největší mistr
dabér....
-