Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • svarc je muj pribuznej
  • vy si nedate rict co
  • konecne lidi takhle by to melo byt vzdyt je to clovek jako vy *3*
  • jste k r e t e n i chcipaci *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • stihacko a vanade vam to prijde jako sranda hlavne ty vanade myslis ze ti to nekdo neoplati ty budes mit jednou tezkej zivot osud tobe a ty stihacce to natre *10*
  • Dobrý postřeh a čistá pravda!!!
  • oil ma pravdu ze vas nepali huba *10* *16* *16*
  • Tohle nepsal vanad,čárky,háčky používá,slabej pokus! To psal asi ROBOT!
  • vlastne filip je dobrej nevim proc jsem o nem psal takovy věci mas pravdu oile
  • tak aspon mi napis proc ho tak nenavidis vanade
  • Extrém ,zůstane vždy extrémem, což se ukázalo v plné nahotě! (viz. níže)
  • filip je zabavnej a jestli to někdo neuzna tak si ho najdu *10*
  • co kurna proti nemu mate je to borec *5*
  • I extrém, má své fans,ale k tomu je potřeba,velká dávka otrlosti.
  • jste vyborny daber dobre jste daboval v hororu bazen *5*
  • Tak teď jsem trochu mimo..
  • Teď jsem si taky vyzkoušel hlasování na tomto příspěvku, taky už jsem záhadně hlasoval dříve( zřejmě v bezvědomí), výsledek: + to nevzalo, - tam bylo hned.
  • No a vo tom to je ... Mistr se hodí akurát tak k tomu ... nekecej,kámo,pádluj kámo,jseš v pohodě,kámo... sedněte si a v klidu popřemýšlejte.... proč tento ,,dabér" nedostal tzv. ,,životní roli" , myslým to, jako jsou čeští daběŕi ... vždy jenom štěká ten vedlejšák, jsou dabéři-herci,kteří mají svůj kredit... a jejich hlasy jsou ,,zlatým hrdlem" Českého dabingu ... Jirka Štěpnička,Jirka Plachý,Pavel Rímský,Pavel Soukup.... oni kdyby nově nadabovali i 200 filmů,vždy to bude zážitek.... ale toto je děs, od pana Mistra ...
  • Jak je možné, že když dám nějakému příspěvku plus, např. 7.8.2016 tak už to nejde,prý už bylo ,,hlasováno dříve" a já přitom vím, že jsem nemohl dát ten plus tomu příspěvku napŕ. ze 7.8. , když jsem tady nebyl min. 3 měsíce ... Jak je to teda možné ? Jak mohlo být ,,hlasováno dŕíve" , že nesmím dat plus příspévku ze 7.8. ??? Když jsem tady 3 měsíce nebyl ??? I to je ,,demokracie" ,ale hodně pokřivená ,,demokracie" P.S. 3 Pro Sípalovy managery ....jak mohlo být od 7.8. ,,hlasováno dříve" , když jsem tady nebyl od června ???
  • je docela zajímávé,u této www.pana ,,mistra" že i když jsem tady 3 měsíce nebyl,tak v srpnu mi to ukáže,že už ,,bylo hlasováno dříve" ... přitom v srpnu a červenci jsem tady vůbec nebyl ... hmm,zajímavé... tak už ,,bylo hlasováno dříve" , ale na červencové a srpnové příspěvky jsem vůbec nereagoval .... jak je to možné ??? Jediné vysvětlení ... stránku pana ,,Mistra" teď obhospodařují právnici a managerové ...co se demokraticky nehodí,to zmanipulují ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit