-
Podle mě je Švarc borec hodně toho nadaboval a dabuje stále,nikdo nemuže tvrdit že Švarc je blbec
-
-
Dabingové firmy jsou teď je parodií na dabing a jejich podprůměrné osazenctvo tomu odpovídá. A nakonec tady vychvalují sami sebe, jak o dělalí komunisti dřív.
-
-
Filip je opravdu slyšet z mnoha filmů a upoutávek.Hned poznám,že to mluví on a tak by mohl klidně vyhrát i soutěž Hlas československa. *4* *4* *3*
-
Skvěle dabujete v Pohotovosti Mekhi Phiffer as Dr.Pratt *3*
-
Švarc je jeden z nejlepších daberu na světě
-
Nechápu co všichni máte, jeho hlas mi nepřijde ani mutující, ani sípavý.. Náhodou dabuje skvěle, např. Co je Andy, Nekecej a pádluj, je toho spoustu a jeho hlas je super.
-
-
No a vo tom to je ... Mistr se hodí akurát tak k tomu ... nekecej,kámo,pádluj kámo,jseš v pohodě,kámo... sedněte si a v klidu popřemýšlejte.... proč tento ,,dabér" nedostal tzv. ,,životní roli" , myslým to, jako jsou čeští daběŕi ... vždy jenom štěká ten vedlejšák, jsou dabéři-herci,kteří mají svůj kredit... a jejich hlasy jsou ,,zlatým hrdlem" Českého dabingu ... Jirka Štěpnička,Jirka Plachý,Pavel Rímský,Pavel Soukup.... oni kdyby nově nadabovali i 200 filmů,vždy to bude zážitek.... ale toto je děs, od pana Mistra ...
-
-
Teď jsem si taky vyzkoušel hlasování na tomto příspěvku, taky už jsem záhadně hlasoval dříve( zřejmě v bezvědomí), výsledek: + to nevzalo, - tam bylo hned.
-
-
Tak teď jsem trochu mimo..
-
-
-
Buď potřebujete navštívit ORL nebo jste masochista
-
Nechápu.
-