Přejít na výpis diskuzí

Filip Švarc

OSOBNOST 17.3.2007 
436 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komentář Primy k sobotní trapárně Muži proti ženám:
    Určitě jste si všimli, že show koriguje tajemný hlas shůry. Komu patří? Zaposlouchejte se pořádně. Už víte? Ano, je to hlas herce a skvělého dabéra Filipa Švarce.
    Herec ani náhodou a skvělý dabér????? Komplet mančaft Primy by se měl okamžitě a hodně dlouho léčit!!
  • Jěště,že se tendle sípal nenafáral do Star Treku,to bych nepřežil :-) I když už v nových verzích tam je ... ale budiž. P.S. Vážení pánové dabéři... pane Soukupe (kapitáne Jean L.Piccarde) ...krásně jste ho stvárnil... pane Tůmo, co by lojtant poručík DAT ( krásně dokážete stvárnit různé postavy a emoce...i protějška Loora,dokonce dokážete nadabovat i blbečka z Earl-u seriálu... další dabéri ..Pavel Rímský,Jirka Plachý,Jirka Štěpnička,Adolf Strejček.... těmto tendle sípal nesahá ani po kotníky ... a musíme ho neustále poslouchat ...:-(
  • Je toho opruza všech opruz,od reklam ,filmů kde zvládne i několik postav najednou,nestačím přepínat,už mě našel i na Oldies rádiu -reklama na Volkswagen!
  • Kdyby byl tak hrozny tak by tolik nedaboval ne? :)
  • Půl hodiny z filmu Oběti války,zjevila se posila ,kterou hraje John Leguiziamo,mé neblahé tušení se potvrdilo,promluvil hlasem F.Š. Film díky tomuto skřetu oželím,protože jej znám a byl natočen asi v roce 1989,kdy ještě F.Š scal do plenek.předabování starších filmu je asi nevyhnutelné,ale co se dostal neprávem na výsluní ten sípal,skončím brzy u filmů s titulky!!! Kde je starej výbornej českej dabing!
  • je to marný,je to marný,je to marný ...
    • co je marný *7*
      • víte,pane Juju, stačí si jen přelouskat diskusi ...
  • Jste to Vy, co dabuje toho šílence z Top Gearu? *1*
    • Vážený pane Krasty,přečtetě si prosím v klidu celou tuhle diskusi,možná Vás to obohatí a rozšíříte si obzory ...
    • nejsem,přečtete si to celé,pak pochopíte *1*
  • Vážený pane Filipe Švarci,prosím,přečtetě si recenze zde zdější, a vyvoďte z toho nějakou osobní zodpovědnost (sebekritiku).... P.S. Pro Vás to byl jenom jeden žert ... viď,kámo ... dabujte dál ... nic s tím neuděláme,jědiná obrana je v přepínání kanálů... i když i to je ,,válka s větrnýma" ... P.S. Pane Filipe, uznávám ... zvítězil jste ...nezbývá nic jiného,jenom přepínat ... gratuluji ... Vám,jako ,,hlasu" a Vaším zaměstnavatelům ... Filipe,Vy rošťáku ... zvitělil jste ... čus ...
  • je to cocot
    • ne i jo
  • Filipe ... běž už konečně ...do Takešiho Hradu ... P.S. Těd jsem se neskutečně ovládal... sám tomu nerozumím ...že jsem takové slůníčko ... tak sluníčkově ti odporučuji : Neprzni věhlasný český dabing, kámo, čus kámo ...Jseš v pohodě ? Nekecám ...
    • Dobří dabéři nemaj prácí a to je šance, pro toho dabérského PROSTITUTA,kterej je tak levnej ,že nemá konkurenci! VY ,co toho sípala za mrskej peníz ,všude cpete ,se už vzpamatujte!Tolik dokumentů ,filmů co jsem neviděl nezpočítám,další kapitolou je naše veřejnoprávní TV -prostor Švarce je prostě enormní-děkuji odejděte!!
      • Dodatek,zapoměl jsem na tipsport-fotbal, hokej,co reklama ,tak ten kokot,nevsadil bych u vás, ani zlámanou grešli!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit