-
filda
ahojte nevite nekdo od filipka e-mail ???? jestli jo pošlete mi ho prosim prosim na e-mail !!! diky . izicka@seznam.cz 😉 😉 😉 😍 😍 😍 😍 -
-
Re: filda
filip.tomsik@seznam.cz 😉 🙂
-
-
cislo
a kdepa bys ho asi vzala jenom tady delas ze je jeho!! 😨 😨 😨 -
-
Re: cislo
jej ja si take tady muzu napsat segra a dat tady nejake cislo na 100 procent to nebude jeho 😁 -
Re: cislo
a myslim si ze je to i kdyby to byla pravda..ze je to dost kruty!!ho bude kazdej otravovat!!to teda nejses moc dobre segra!! 😨 😁
-
-
číslo
jeho číslo je 776588770. 😁 🙂 😉 😍 -
-
Re: číslo
kdybych ja dala brachovo cislo na net tak by me asi zabil 😁 😁 -
-
Re: Re: číslo
až na to, že jeho segra se jmenuje EVA...já ji totiž znám... 😨 😎 -
-
Re: Re: Re: číslo
jo a kde mas napsany jméno??
-
-
Neverim ze to je jeho cislo,to bys mu neudelala,dyt by ho kazdy otravoval:)
-
-
Re: číslo
tak to by mě zajímalo, kdes ho vzala...! 😁 -
-
v autorovi je segra tak to je asi jasný ne!!!!!!!!!!!! 😁 🙂 😉 😍 -
-
mam ti jako verit jo??????????? 🙄 -
-
Re: Re: Re: Re: číslo
jo 😁 🙂 😉 😍 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: číslo
tak jo verim ti
-
-
-
ae ja ti proste neverim zhe jsi jeho segra..... 😟
-
-
-
-
Pěknej kocour
Koukal jsem včera na Kvasku kde hraje...hezkej kluk s hezkým úsměvem a neméně hezkou postavou....prostě pěknej kocour... 😍 -
-
Re: Pěknej kocour
to si delas srandu 😃 ty ses gey ! 🙂 -
-
Re: Re: Pěknej kocour
i kdyby, tak co?
-
-
Re: Pěknej kocour
Ty asi nebudeš na holky, co?
-
-
Filip T.
ahoj Filípku, nevím jestli to budeš číst,ale chci ti napsat že seš ten nejlepší herec a nejhezčí kluk na světě.A moc jsem záviděla Lucce že hrála Karin 😍 -
ahouj čau nazdar těpic:p
ahoj, abych se přiznala nikdy v životě jsem tě před tím než dávali Kvasku neviděla. Jsi velmi sympatický herec ktery ma i hezky hlas. Nejsem zvyklá psát nějaký komentáře nebo něco tomu podobnýho:p Jen náhodou jsem najela na tyto stránky a zkusila jsem své štěstí. Když už nic jinýho tak jsem napsala do první diskuse ne to ne první žádost o seznámení:D -
Filííííííííp
Kláááááásneeej =o***** 😍 😍 😁 -
Re: 🙂
PS: Hodně km bez nehod 😎 Motorkářka Šárka -
Naprosto skvelej kluk mi pripadas i kdyz te vubec neznam 🙂 😞
Ahojek ! no tak tebe fakt zeru ! 🙂 hej ty ses peknej,a moc ! mas krasny oci a usmev 😍 moc ti drzim palecky fakt ve vsem ! mej se fajn filipku! -
🙂
Ahoj Filipe, gratuluji k filmu Kvaska, kde jsi měl úspěch 😁 Nebyl jsi náhodou někdy v MMB reklamovat boty Oxtar? 😁 Měj se a ať se Ti stále daří, Šárka 😁