-
A to nejlepší nakonec..
..přišel ještě Lukas Ridgeston alias Juraj Vrzgula a jestli bych si s ním nevrznul!
*1* Já na to odpověděl:Nezkoušej na mě ten svůj magnetický pohled! *1* I kdybys měl laserový zrak jako má Superman,stejně mě na něj nezbalíš! *1* *1* A on se jen usmál a řekl:Pche,proč bych já balil tebe,zkus ty zbalit mě,protože já jsem tady za holku a dobýt mě musíš ty! No tak jsem ho dobil no,ale trochu jinak než si představoval! *1* A navíc se jako holka vůbec neuměl prát,sakra to je hodin už du radši spát! *1* *1* Už je dááávno po večerníčku!! *1* *1* *1* *1* *15* -
Tak včera se u mě stavil..
..a jestli bych si to s nim jako nerozdal!
Já mu na to odpověděl:Tak za prvé nejsem gay,za druhé i kdybych gay byl s tebou bych se určitě nezahodil a za třetí bych od tebe určitě něco chytil!!!!
On na to:Neboj bylo by to s kondomem!Já už odpověděl dost rozzlobeně!Krucinál já si ho nenechám strkat do zadku!! *1* A ani ho tam nebudu strkat tobě!!! *1* *1* -
-
Re: Tak včera se u mě stavil..
a ani kdybych oči zamhouřil,tobě bych ho určitě nevykouřil!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Tak včera se u mě stavil..
..vlastně bych ho nevykouřil nikomu,protože nejsem gay! *1* Maximálně bych ho vykouřil sám sobě,kdyby to šlo,ale to bych si asi musel nechat odstranit několik párů žeber a za to mi nestojí!! *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
-
Pak se u mě stavil Tim Hamilton..
..alias David Fiala(to je ten gay co s filipem natáčel,ten blond)
A já na něj:kámo Filip u mě nepochodil a ty jako naprosto stoprocentní gay nepochodíš už vůbec!! *1* A on na to:To nevadí,mě stačí když mě pohladíš! *1*
Vlastně spíš když mi HO pohladíš!! *14* *14* *1* Asi tak stokrát! *1* *15* *15* -
Dodávám část chybějící filmografie..
Lukas in love(zamilovaný Lukáš)hraje s Lukasem Ridgestonem,,Julian,s Julianem Armanisem,,Greek Holiday(Prázdniny v Řecku)s Timem Hamiltonem,Alpine adventure,(aLPSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ),101 men,(101 mužů)Out in Africa(Venku v Africe)s černochem Adamem Dexterem..atd..! *1* -
Jan Bendig
Čágo lidi,natáčení v televizi je nuda!
Přemejšlím,že bych něco natočil s Trojovským,ale zatím mám bohužel smůlu!
Musím ještě přes 2 roky čekat až mi bude 18 let!Pak teprve můžu zahájit vysněnou kariéru! *15* *15* -
jeho sex s Lenou je zde..
..http://n-joy.cz/video/filip-trojo vsky-a-lena-zahorska-sex-v-big-brot her/trggriz84usk2tl4 -
nevim
já nevim jestli byl na horách ve Velký upe nebo jestli je to jeho klon -
vše nejlepší!!!
a už ses dneska udělal?? *15* *1* *1* -
Filmografie...1.část
..končí v roce 2008! A on tvrdil v roce 2005,že už nenatáčí,lhář stydlivej!! *1* *1*
Julian ,Alpine Adventure ,Tommy Hansen in Greek Holiday 1: Cruising The Aegean
Tommy Hansen in Greek Holiday 2:Cruising Mykonos,Lukas In Love Part 1,Lukas In Love Part 2
The Lukas In Love Set
Flings 2
Out in Africa 1
Out in Africa 2 -
-
Re: Filmografie...2.část
Bareback Graffiti Boys,The Private Life of Brandon Manilow,Pillow Talk 1,Lukas in love Bundle Edition,Graffiti Battle,Web site stories..Celkem nalezeno 16 filmů s ním,ale je jich asi víc!
zdroj:http://actor.tlavideo.com /tommyhansen/index.html
-
-
Videa s filipem...
...najdete na gaytube.com,stačí tam do vyhledávání zadat Tommy Hansen! *1* *14*