Přejít na výpis diskuzí

Floor Jansen

OSOBNOST 14.8.2008 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Arska-Inka
    Já jsem s Floor Spokojená :) sice jsem nebyla na Live ale tatka mi slíbil ze me veme az tu budou :) Moc se na Floor tesim. Preju ji hodne zdaru s Tuomíkem a ostatními z Nightwish ;)
    • Arska-Inka: jo tak ty si byla na jejich tupým oncertu se divím že si am neumřela tou ošklivostí floor jansen *12*
  • Mnoho velmi "inteligentních" komentů, je totiž dost jedno jak zpívá na Lp, tahle hudba je o živých vystoupeních bez playbacku a tam byla Annete naprosto tragická. Jasně že Floor není Tarja, ale oproti Annete je to eso.
    • Když už tu pomlouváš Anetkurex tak se jí nauč alespoň správně napsat ty trdlo-není to Annete ale Anette (negramotnost českého národa)
      Ty si taky vééééélmi inteligentní...
  • Čawte!
    Takhle dlouho jsem se nenasmála!! *1* Jak může být někdo tak stupidní?! Když se tu někdy objevil trošku inteligentní názor (a je mi skutečně jedno jestli byl na straně Anette nebo Floor) a věčinou byl u Floor, protože u Anette jste většinou prohlašovali př.: ,,Anette je nejlepší! Floor je fuj, je tlustá a hnusná!" ale to je vedlejší... Takže. když se někdy objevil komentář s vlastním názorem a neopakovali v podstatě to samé, tak jste autora toho komentáře většinou uráželi a mleli v podstatě to samí jako mnozí před vámi... i když u některých jsem se vážně nasmála... Třeba ten s "blbíma játrama" zlatíčko bez jater by si tu moc dlouho nepobyla, takže bych je bejt tebou moc neurážela... *3*
    Ale některé komentáře byli vážně stěry... ty se mi většinou líbili...

Ani nevíte jak moc se těším až mě seřvete, že jsem blbá atd. aspoň se zase zasměju...

S láskou TA "DIVNÁ"
  • neda se to porovnat protože je každa jina!!!tarja je operni pěvkyně a zpiva uplně jinak!floor je zase jinak dobra a ma sve....
    • A mimo jiné je to pořádnej kus ženské. *14*
  • Dal jsem si tu práci a porovnal zpěv a projev,tak mě vyšlo Floor Jansen č.1!
  • Veľmi dobre som sa pobavila na týchto "fangirls" ktoré tu komentujú naozaj výživné veci
  • K4sum1

Metr osmdesát vysoká Holandská bohyně. Největší a nejpropracovanější hlas metalového světa. Brilantní tah od Tuomase vzít jí do Nightwish. Ona je zachránila, když už to nikdo nečekal. Když jí poslouchám mám pocit, že by mi mohla odzpívat obsah nádoby WC osvěžovače a já bych měla husí kůži. Jestli si někdo bláhový myslel, že odchodem Tarjy bylo po Nightwish, tak musí být bláhovějšího, nebo tupější, než jsem si myslela. Totálně jsem se zamilovala do její stage presence a když jsem poprvé slyšela její verzi Ghost Love Score, spadla mi brada a nechtěla zpátky nahoru. Prostě Floor is bae. Floor is Queen. FLOOR IS FUC*ING GODDESS!!

• Chvíli jsem se tady probírala příspěvky ohledně zpěvačky Nightwish a docela jsem se pobavila. Já  je poslouchám už hodně dlouho a vlastně i teď při psaní. Po odchodu Tarji jsem si taky říkala, že to bude konec. Ale on to konec nebyl a co další deska, to další klenot. Nevím, jak to říct, ale zpěvačku Anette moje mysl nějak přeskočila (a to jsem byla v Praze na koncertě Nightwish, kde zpívala). Teď srovnávám jen Tarju s Floor. A jako jednička mi vychází Floor. Prostě mně tam k nim víc pasuje. Tarja byla samozřejmě skvělá, ale když zpívala s někým, tak za jejím operním hlasem nebyl vůbec slyšet. Floor je super, líbí se mi s Nightwish čím dál víc. Jen aby jim to vydrželo.

• Až na to, že ona není zpěvačka Nightwish, zatím s nimi jede turné jako host. O tom, jestli bude oficiální zpěvačka skupiny se teprve rozhodne v příštím roce.... A už mě štve jak se všude dovídám, že je jejich zpěvačka, když to není pravda...
    • Je to jejich zpěvačka! Spokojenost? :-P
    • aby ses nezbláznil *16*
  • Anette byla dokonalá. Já osobně Floor moc nemusím. Na Anette ona nemá ani náhodou, ale v After Forever mi sedí jako sv*ně... Nightwish nejsou pro ní. Ty jsou pro Tarju nebo pro Anette.
    • Máš naprostou pravdu *3*
    • trysna
      Eycis:neřeš já floor nenávidím anette byla nejlepší!
    • Anette byla na zblití. Polovinu za ní musel dotahovat Marco. Ještě, že ji oplodnila skupina Pain a je pryč... *16*
      • Floor je příšerná to i anette byla lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit