-
Ten Oříšek byl určitě od Fran i v civilu:o) Chůva je nejlepší sitkom, vždy mi zvedne náladu. Postavy jsou skvělé všechny.
Slečna B.: "Dneska jsem nemohla vstát z postele"
Nails: "To Vám zase přibili na víko od rakve hřebíky?"
Nebo ta její mamča co pořád jí:o)
Herečku mám moc ráda, je pořád kočka, vtipná. Na to co vše v životě prožila je to silná a úžasná ženská. -
Chůva k pohledání je fajn stejně jako slečny Fajn!
-
Chůvo odepiš do****** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*16* *6* *6* *6* *6* *16* *16* -
Všechno nejlepší k narozeninám *3* *3* *3*
-
Naprosto nedostižná v Chůva k pohledání *3* *3* *3*
-
Tak tohle je dotaz, jak "pojď na mě z boku". Kolik myslíš, že má herečka dětí? Jak často chodí na tuhle stránku?
-
Ahoj.V tom dílu : Finále 2 tak ty dvě děti jsou tvoje??? Eva Kateřina a Jonáš Samuel
-
jeeto nejlepsi herecka nani snad nigdo nema,, moc rada koukam na jeji seriaaly gdis se citim mizerne!... *1* *1* *1* mooc je vtipna sipmaticka kocka je moc oblibena preju hlavne hodne stesty ,,, skoda ze nejsou vic dilu z chuva k pohledani *13*
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
Musím říct, že od doby, co zkončila Chůva Fajn, tak je Fran pořád stejná. Na ní snad ani nejsou ty roky vidět a snad to tak bude dál :) -
Všechno nejkrásnější :-)*
-
Happy birthday!!!!!!!!!!!!! *3*
-
Všechno nejlepší!
-
Jako Fran Fine je úplně boží!
-
Fran Dresher,,,,,,, jaji jimam jako chuvu prome dama zena *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jedna z mála hereček, které jsou mi neskutečně sympatické. Moc ráda bych se s ní sešla. Sice je Chůva strašná blbina, ale mám ji nahranou a můžu ji pořád. Je to oddychovka, něco jsou fakt seky.
-
nema 170 cm ..to delaj ty podpadky a učes sama uvedla že kdyby to nemela tak jí neni vidět :-)
-
Herečka je to úžasná.. Moc se mi líbí v Chůva k pohledání *14* *3*
-
Fran.D.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
mam ji mocccc rada teďka daváj ten serial Ilove.--------- jají beru jako vlastní sestru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fran............♥♥♥♥♥┼┼◄◄♀♀~]~ *14* *14* *14* *14* *14*
-
Skvělá herečka... *3*