-
To je fakt nádherný mladík nejradši kdyby ze srandy řekla fantomas
-
Já se mu směju protože je mi k smíchu
-
Mě se mi zdálo v pět hodin ráno o Freddimu Highmorovi z filmů BATESU MOTELU tak operoval nějaké pacientky které jim byli 13 let jako mě dal jim tam hadičku a kroutily se jako žížaly jedna z děvčat se zmenšila proto byla vysoká jako prase.
-
Júúúú! A k tomu je nádherný
-
Je moc a moc hezký a k tomu je roztomilý mladík.A k tomu mývam nejkrásnější sny.
-
Ahoj , neviete či s niekým chodí? :) Ďakujem :)
-
Všechno nejlepší! *3* *4*
-
*14* Opožděně všechno nejlepší! :-) :-)
-
http://tinyurl.com/lwo4azn taky v tom figuroval, Jo jinak nechci vám do toho kecat, ale Freddie Highmore a Dakota Fanning spolu nikdy nechodili. Dakota má teď svého prvního kluka. Jmenuje se Jamie Strachan a je mu 32 let.
-
dokonalost ! dokonalost ! dokonalost !
je úžasnej :3* ...zbožňuju ho ! :3* -
http://tinyurl.com/cbvlkwh , naposledy, Top 100 nejoblíbenějších filmových hvězd, podle českých a slovenských fanoušků na cs filmovém serveru csfd. K 1.prosinci 2011. Akorát je to s anglickými popisky, kvůli fanouškům ze světa. Pořád mně vrtá hlavou, že ženy, no tedy holky, válcujou kluky v popularitě. V Top 20 jsou jen čtyři, Taylor Lautner, Freddie Highmore, Logan Lerman a Josh Hutcherson. Zajímavé je taky, že na těch nejnižších příčkách stačí někomu získat 3 nebo 4 fanoušky a vyletí o třeba 40 příček nahoru. V případě stejného počtu fandů byly stars řazeni podle abecedy.
*5* -
happy birthday!:-)
Vše nejlepší k 19. narozkám, Freddie!:-) Asi tu přidám jeho nové fotky, tu jsou samé staré.:-D -
Narozeniny
Všechno nejelpší *14* -
vše nejj
Vše nej..Tvl 19?..nevypadáá ..ja myslela že je mladší než já..jak jsem viděla teď ty nový filmy snim...wow...No každopádně skvělej herec ;) *4* -
Happy B-Day!
Happy B-Day! :) ♥♥ *1* -
Birthday :-)
Happy Birthday Freddie !! :-) -
narozky
hodne stesty a zdravi k narozkam *3* *1* *15* *14* *14* -
Re: -
on už vypadá starší, akorát tu jsou starší fotky.:-D -
Re: 1234567890
No, on už vypadá dospělejc. Už nám hezky vyrost. Jenom tady nejsou ty nové fotky mno... :D -
1234567890
frajer,ale fakt nevypada na 18,vypada mladsi,,tak ma to dobry no *3*