-
gabrielle
kus krásné baby!! *14* -
-
Re: gabrielle
je to krasna holka,jen skoda,ze pujde na materskou *9* *9* *9*
-
-
gába
ta se mi líbí!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabrielka
krásná modelka!!! -
omluva
Už sem chodit nebudu stejne se sem dostavam obtížně.ale přijměte moji omluvu dík a pa *3* -
-
Re: omluva
to ti nepomuze *5*
-
-
omluva
Omlouvam se vam tobe i gabě,bylo to hloupé soraček. mejte se fajn pa *4* -
kráska
kráska z časáků!!! Jsem Tvůj oddaný fanda!!! Jsi úžasná, to má Tvůj přítel ale štestí, že má tak krásnou dívku!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* -
zbohem
sem ti psal že už se vama nebudu zabejvat nemám na to čas a naladu taky ne mejte se tu už vam tu dam klid cestuju do ciziny takže nebudu mít přistup jedine z kavarničky ale ne dam vam klid zbohem to je moje poslední psaní -
GABRIELAagency
www.gabrielaagency.com *4* -
...
pravda to je at si to každej přebere každej slušnej a s rozumem človek ví ....mejte se kašlu tu na vas *15* -
-
sejdem se?
kdyz jsi si tak jisty(á),tak proc se nesejdem a nereknes to pred ni? moje cislo a mail mas,tak ukaz,ze nejsi zajebany srab a muzem se sejit!!!! pomlouvat za klavesou umi kazdy magor s IQ sumiciho rakosu.gaba je furt super holka,a nestydi se za to,cim se zivi.sama vi,ze pecko byla chyba,ale bez teto zkusenosti by to nedotahla tak daleko a nedostala by se z tech sracek u rodicu.ja s ni zil dost dlouho,abych vedel,jak to je.a rozhodne vim,ze uklizela nekolikrat dene.protoze nikdo jiny tam na nic nesahl.a jestli zjistim,ze jsi to ty,koho mam na mysli,tak se mas na co tesit *13* *13* *13* *13* na pomluvy jsem haklivy.to zjistily uz i v praze *16*
-
-
gabina
jsi krásná ženská líbí se mi tvé fotky a věřím, že budeš dobrou maminkou. Nechápu proč nějaký anonym, tady píše takové věci i kdyby to byla pravda, co je jí nebo jemu potom?? Ty musíš být debil!!! A starej se o sebe, tady píší lidi, co se jim tahle modelka líbí a já k nim patřím tak se mi nelíbí,že o ní tak píšeš!!! Jdi do háje,nikdo Bobíšku na Tebe tady není zvědavej!!!Je to její život,může si dělat co chce.