-
Lost in Space nie je až taký dobrý scifi film, ale Gary je tam zlatý ako vždy. Sid a Nancy sa mi tiež páči.Je to zaujmavý film.Dracula je super,aj Leon a Šarlátové písmeno a Immortal beloved,aj Obhajoba,Piaty element,Aif force one.Je proste sladký.Páči sa mi na ňom jeho krása, krásne oči,zvodný úsmev,vlasy,zvláštna zranitelnosť a mužnosť a jeho typická chôdza.Páči sa mi aj vo filme Dead Fish. *4*
-
Gary
Je fakt boží. Moje nej filmy s ním jsou Leon a 5 elemnt. I jako Sirius je božíííííííííííí. Nej ale v teďka tý nový reklamě na Nokii N73 a Nokii N93. Taj je k nakousnutííííííí *14* *14* *3* *1* -
ja ho fakt žeru a kdybys tady nekdy byla Bájo rada bych delala blog , napadlo mne, tak bys mi mohla poradit protoze nevim jak:-) GARY IS THE BEST
-
Pozrite si stránku WWW.Wireimage.com /kolonka celebrity/,je tam vela super fotiek. *14*
-
Dead Fish je sranda. *14*
-
123
*14* *14* *14* *14* -
G.O.-go,go,go!
Všetko mu pristane.Každý účes,každá úloha,každé meno. -
Gary
Nemáte niekto toho Drakulu,alebo Leona (napalené dvd). Dik odpište na: alfa2@zoznam.sk -
G.O.
Ja som ho začala registrovať hlavne,keď som videla film Nesmrtelná milenka.Bol to nádherný príbeh.Potom som si spomenula na film Šarlátové písmeno,potom sa mi zapáčil v Air force one.S tými fúzikmi je fakt sexi,na zjedenie.Ale pekný je aj bez nich.Pôsobí vždy prirodzene.Naposledy som si pozrela Batman začíná.Niektoré pasáže som si pustila spomalene.Drakula bol tiež super.Zlaty bol aj v Ježišovi(tv) ako Pontius Pilát.Má 100% šarm. -
Barborko jj..moje řeč :)
-
jj
jj:)) Moje řeč :) -
No jo no, Blanch...:) Gary a Sirius are THE BEST!!!:) *14* *14* *14* *14* *14*
-
Gary je naprosto super chlap,já i mamka ho zbožňujeme.Je k nakousnutí-Drakula.Šarlatové písmeno,Leon *14*
-
Taky mám nejraději Šarlatové písmeno(tam je naprosto k sežrání), a pak bych ho sežrala v Leonovi a Drákulovi..mňaaaaaam
-
uplně nejlepší a muj nejoblínenější herec...=o))
-
Já ho fakt miluju!!!
-
Zbožňuju ho!!!!!!!Když mám čas tak sleduju furt dokola Draculu a Šarlatové písmeno-tam je nádhernej,ale líbí se mi i v jiných filmech,např:Pátým elementu,Air force one,Leon.....Ale Drakula je prostě nej(a ty ostatní taky)
-
Smyslný pohled těší každého...a samozřejmě i MĚ!!!
-
Vaaaaa
Je to ten nejsliztejsi psychopat, jakeho jsem kdy ve filmu videla =)) aaaaa, ma platonicka laska =)) -
GARRY
Je to pěknej CHLAP a hlavně výborný herec. Je to prostě PAN HEREC!