-
víte, že...
víte, že se mezi ním a dalšími herci rozhoduje o tom, kdo bude hrát v Novým měsíci, upíra Aleca? jsem zvědavá. -
on je boží...fakt
No musíte uznat že je strašně sexy...Gaspard Ulliel se líbí i mojí mámě a to je co říct *14* ...no prostě dávám za 1 -
Re: gaspard
bohužel už jak si asi zjistila gaspard edwarda cullena nehraje...ale hraje ho robert pattison..ae ten je taky mooc pěknej *14* -
Ajšinka
Oh,wow..GASPARD ULLIEL je ten nejkrásnější a nejmilejší člověk kterýho znám..tenkrát když byl v Praze na premiéře hannibala zrození..no ty jo strašně mu to slušelo *14* prostě neni co dodat *4* jo a má nádhernej podpis *3* -
gaspííííííííííííííí
nej je ve skáze zámku herm-tam je naprosto úžasnej!!! *14* *14* *14* -
Gaspy
JJ Gaspart je prostě hezoun k nakousnutí a ještě k tomu fakt dobrej herec!!:-* Miluju filmy kde hraje on..Hannibal,Zkáza hradu Herm a Příliš dlouhé zásnuby, na které se právě koukám. Je prostě božííííí a nevim co bych dala za to ho vidět na živo:-()...Prostě ho milujůůů *14* muck *14* -
Re: herm****
ahoj,já to taky viděla ten zámek herm,mě se zas šíleně líbil ten co hrál dospělýho beaglua.. -
Toš sem nedávno viděla film Zkáza zamku Herm....A bylo to fakty upe perfektní a on v hlavní roly neměl chybu je fakt dosti pěknej a sexi a role ve filmu mu dokonale padla..Fakt sem byla velice překvapená jak filmem tak jím samotným *14* *3* -
wow
FIlm Zrození uplně nejlepší a herec ještě lepší úúúplně dokonalej fakt krásnej sexy a zahrál to perfektně zaase jeden film kterej se stává jednm z mých nejoblíbenějších prootže fak t sá za to už se těšim až se na něj zase podívám!!!!! Jéééé já chci ještě náký pokračování hanibala co bud emezi timhle a tema staršíma...fakt že jo -
skvelýýýý
phááánama on je fakt PPC chlap!!!!! *14* *14* *14* ....milujem film hannibal kde hrá...je to môj obľúbený film a on je tam proste supeeer...naozaj sexi chalan krááásny *14* ......och cipana ako vážne len som nevidela film s ním...poradte že aký je s ním dobrý...(viem že každý *4* )...môj mail tma15@azet.sk....pls píšte...díííík *14* -
GASPARD
je úúúúúúúúúúúúúúúúú -
Haniballl
je to mooooc krasny chalan v hanibalovi mal absolutne chladny pohlad az som mala zimomriavky na krku .. co by som dala za to vrhnut sa nanho...je moooc zlatuckyyyy x))
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* lubiiim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
gaspard
gaspard je edward <33
som zvedava na ten film fakt -
...
doufam ze jste videli "Parizi miluji te" je to nedherne pokud ne tak to napravte *4* ...samozzrejme tam Gaspard hraje... -
Sexy
Ve Hanibalu zrození je skvělý, zahrál to perfektně, byl zároveň zlý a zároveň sexy. Ta jizvička mu sluší, dodává mu na zajímavosti. Škoda, že jsem nebyla v kůži paní Murisaki, taky bych ho nejradši políbila a nejen to .......... *14* -
potrebuju poradit
holky u ktere agentury je ? *3* myslim modelingovy plsky potrebuju to vedet -
Re: Re: Hoj vespolek :)
Já na to filmový ztvárnění ani nehodlám jít, páč to tím svým obsazením kurvěj čím dál, tím víc....nechci si kazit svoji pěknou představu o gaspardoj jako Edwardoj *13* -
Re: Hoj vespolek :)
Nádherný knížky *14* , krásný upír *15* , úžasný Gaspard .... bohužel se budeme dvě hodiny koukat na Roberta Pattinsona ... -
Hoj vespolek :)
CO by ste říkali tomu, kdyby Gaspard hrál upíra Edwarda ve fulmu, kterej se chystá na motiv knížky Stmívání? Pokud jste četli.... *4* -
Gaspard
jj Gaspard je naprosto boží celej film (hanniba) jsem slintala jak jsem nejvíc mohla....je užasnej naprosto užasnej nadhernej *14* *14* *14* s ty jeho jizvy na tvaři jsem uplne paf *14* nechapu holku ktery se muže nelibit...... *14* hlavne už vim co chci pod strmeček.... *1* *1*