-
aka nizka, ne? I ja mladsia, ne ovela ale len o troska, som od nej o 10cm vyssia, asi kazdy
-
Videla som jej nejnovši fotky z roku 2013 vyzerá starší ale na niektorych fotkach je strašne chudá, a ako brunetka je hezka tak nevim proc se farbí na blond
-
Vše nejlepší :)
-
Máš pravdu. Prominte že sem vás zhadzovala. Vlastně bydlím ve stáji v malé chudebné rodince. No tet nemáme vodu a jídlo.
-
-
Jasně :')
-
-
ona je dost malá ved ja mam 12 a mám 167 alebo 166 cm. ved nevadí ale určite som krajšia ja a ona je glupaaaaaaa no nie? myslite si čo chcete ale aj tak som najkajšia. šak ona by mala byt lepšia ako myslím ,,lepšia,, ved ma chápete a ten kto si misli že je krajšia čudujem sa mu on je asi škaredyyyyyyyyyyyyy:) :) :):(:(:( ste glupe p..če čo maju dost guráže hovorit o tom poznate čo je SEX asi ste ho ešte nemali bo ste úbohe ulízané kravy.........:) dobre vam tak...hahahahahahahaha:):) *10* *9* *4* *4* *4* *9* *8* *10*
-
-
trochu musim suhlasit ale najkrajsia stopro niesi a s tym s..xom si trochu prehnala, Genny mozno pekna neni ale mudrejsia je *16*
-
-
Někdo si psááááát? Někdo, kdo je na tom alespoň trochu, jak já- bohatá, chytrá a krásná!
-
-
Ahoj, jsem stejná jako ty. Bydlím ve velké vile 579m2 z třemi patry. Doufám že mi odepíšeš už mě nebaví si povídat s lidmi kteří žijí v paneláku v 2+kk.
-
-
Super!! Konečně!!
-
-
Halóóó?!?!?!?!?!?!?!?!? Jste tak líný?!?!?!?!?
-
-
Happy Birthday G.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Happy B-day G *4* *3*
-
-
Ona si to nikdy nepŕečte, zije v Amerike a o tyhle stranke ani nevi! Ako moze byt nekdo takhle naivni? Proc by chodila na ceske stranky?????!!!!
-
-
Hello:-)I'm you i love you
-
-
when your Birthay G Hanilius. *14*
-
-
G.
G. je naprosto zlatáá!! a uzasna herecka hlavne v sitcomech!!! pridejte jí nekdo filmografii...hrala treba v "bratr rádce" v "sonny ve velkem svete" v "hodne stesti charlii", "the search for santa paws", "leo little's big show" v "hannah montaně","surviving suburbia" atd...... -
-
V Hannah Montana nehrala
-
-
Hrala prezidentovi dceeeru :) pre ktoru spievala
-
-