Přejít na výpis diskuzí

Geoffrey Rush

OSOBNOST 31.12.2006 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja ho mam strasne rada on je proste uzasnej.skvele hraje a proste nwm co rict RESPEKT! ♥ 😉
  • ....

myslím,že je to jeden z nejlepších herců,jak současnosti tak i minulých let.podle mě nejexcelentnější výkon odvedl v guills,ale i v jiných rolích je super 🙂 🙂 😎 😍
  • vše nejlepší

hodně štěstí a zdraví kapitane barboso! 🙂
  • your-darling

...

Všechno nejlepší... 🙂 😍
  • JJ

Je to pan herec!!!!! Dokonalost sama není co psát toho člověka musíte vidět! 😁 😍
  • Geoff

Geoff patří mezi lidi, který uměj bezvadně hrát nejen ve filmech (viděla jsem snad všechny kromě třech), ale i v divadelních hrách a navíc je milej a ochotnej 😉 Co víc chtít 😁
  • Vše nej k narozeninám

Vše nej 🙂 😉
  • Geoffrey

Heey parádní herec!!!A pěknej!! 😍 😍 😎
  • blahopřáníčko

Vše nej Geoffrey(Hectore B.) 🙂 😎
  • blahopřání

vše nej k narozeninám 😉 😉 😉
  • Geoffrey

Geoffrey Rush je vinikající herec. Viděl jsem s nim Piráty z Karibiku, Zamilovanýho Shakespeara a Bídníky. Myslim ,že kapitána Barbarosu zahrál senzačně.
  • ...

já ho viděla v pirátech a v:zamilovaný shakespear a mě přijde strašně zábavnej 😉
  • víte?

víte že geoffrey patří mezi herecké špičky? 😍 ale nevim proč má tak málo fanoušků ? 🙄 Proto se k jeho talentovanosti do jeho fanklubu přidám! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
  • Geoffrey x)

Podle mě je moooc super 😍
    Sice jsem ho taky viděla jen v Pirátech, ale věřím, že hraje i jinde super! 😁 😍

A navíc, v PIR zahrál super! 😍
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!! 😍 😍 😍
  • Božskej

Je úúúúúplně skvělej. Hlavně v pirátech. Mám ho mooooooooooc ráda. 😍
  • Není jen celkem dobrej. On je ještě lepší. Už jsem ho viděla ve více filmech a ve všech hrál skvěle.
  • je celkem dobrej ale ja ho videla jenom v piratrech z karibiku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit