-
ja ho mam strasne rada on je proste uzasnej.skvele hraje a proste nwm co rict RESPEKT! ♥ 😉
-
....
myslím,že je to jeden z nejlepších herců,jak současnosti tak i minulých let.podle mě nejexcelentnější výkon odvedl v guills,ale i v jiných rolích je super 🙂 🙂 😎 😍 -
vše nejlepší
hodně štěstí a zdraví kapitane barboso! 🙂 -
...
Všechno nejlepší... 🙂 😍 -
JJ
Je to pan herec!!!!! Dokonalost sama není co psát toho člověka musíte vidět! 😁 😍 -
Geoff
Geoff patří mezi lidi, který uměj bezvadně hrát nejen ve filmech (viděla jsem snad všechny kromě třech), ale i v divadelních hrách a navíc je milej a ochotnej 😉 Co víc chtít 😁 -
Vše nej k narozeninám
Vše nej 🙂 😉 -
Geoffrey
Heey parádní herec!!!A pěknej!! 😍 😍 😎 -
blahopřáníčko
Vše nej Geoffrey(Hectore B.) 🙂 😎 -
blahopřání
vše nej k narozeninám 😉 😉 😉 -
Geoffrey
Geoffrey Rush je vinikající herec. Viděl jsem s nim Piráty z Karibiku, Zamilovanýho Shakespeara a Bídníky. Myslim ,že kapitána Barbarosu zahrál senzačně. -
...
já ho viděla v pirátech a v:zamilovaný shakespear a mě přijde strašně zábavnej 😉 -
víte?
víte že geoffrey patří mezi herecké špičky? 😍 ale nevim proč má tak málo fanoušků ? 🙄 Proto se k jeho talentovanosti do jeho fanklubu přidám! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
Geoffrey x)
Podle mě je moooc super 😍
Sice jsem ho taky viděla jen v Pirátech, ale věřím, že hraje i jinde super! 😁 😍
A navíc, v PIR zahrál super! 😍 -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! 😍 😍 😍 -
Božskej
Je úúúúúplně skvělej. Hlavně v pirátech. Mám ho mooooooooooc ráda. 😍 -
Není jen celkem dobrej. On je ještě lepší. Už jsem ho viděla ve více filmech a ve všech hrál skvěle.
-
je celkem dobrej ale ja ho videla jenom v piratrech z karibiku