-
Líbíš se mi *8*
-
Proč buď ten nebo ten?
Když to tak vezmu tak na každym z těch kluků je něco... Jasně mám nějakýho oblíbenějšího než druhýho ale mám je ráda jako celek... No co myslíte šel by pop-Rock bez bicích? NE!
a bez baskytary? NE!
bez kytary? NE!
a beze zpěvu? raky NE!
Takže když se řekne Tokio Hotel tak si nevybavím ani Toma ani Gustava ani George ani Billa... Ale Billa,Toma,Gustava a George.Protože je to parta,bez který už by ta pop music nebyla to pravý *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
nohm
vždyt je znich jediný nepoznamenaný vám se líbí tokio hotel a bill vypadá jako aneta langerová *13* *9* *9* *8* *16* -
-
Re: nohm
TAk to teda chudák Bill *1* *1*
-
-
hezkej,rozhodne lepsi nez Gustav *15* *15* *15*
-
jediný blog o něm v ČR!
www.georgth.blog.cz ---- to je jediný blog o něm v ČR!!! -
www.totokiohohotel.blog.cz
...sice Bill s Tomem jsou lepší i hezčí,ale taky ho mám ráda.Prostě do TH patří všchni 4 včetně Georga ! *3* -
Georg je TÝPEK
Náhodou je fajnej - ty jeho kecy nemají chybu...ale jedno mínus by tu bylo - je stejně velkej, ale má míň kilo jak já...xoD - to je jeho jediné mínus u mě... *15* -
vsichni jsou stejni
nevim jak vy ale ja miluju skupinu TOKIO HOTEL uplne celou a t uz je to tom bill gustav nebo georg zkratka jsou vsichni upe nej!!!(ale stejne ze vsech nejvic miluju tomika)ale to natom nic nemeni podle me sou vsichni upe stejni a kdo si to nemysli tak at jde do p....e -
já ho miliju pstě
já ho pstě miluju on je děsně sexy a já bych ho nejradši upe vojela xD *15* *15* *15* mno ale předtim se mi nelíbíl připadal mi tlustej ale ted je fkt k sežrání *15* *14* *14* *14* *1* *1* -
:)
všechno nejj :)