-
Všechno nejlepší :) *14*
-
“Aslan" said Lucy "you're bigger".
"That is because you are older, little one" answered he.
"Not because you are?"
"I am not. But every year you grow, you will find me bigger".”
Všechno nejlepší, Lucinko. -
Všechno nejlepší!!
Happy birthday! :* -
Je děsně rostomilá a zahrála to fakt skvěle. *4*
-
Georgie
Je to ta nejsympatictejsi detska herecka co jsem kdy videl. Hraje s humorem a nadsazkou. Skvele! Doporucuji 2-diskove vydani DVD Letopisu Narnie-komentar, zkazene zabery a hlavne dokument o detech-pokud jsou vam sympatycti jako mne budete se naramne bavit.:] *4* -
Je super ;))
*1* -
moc hezký
moc moc moc hezky hrála v narnii *14* *14* *14*!!!!!ale jestli bude v životě taklhe pokračovat tak furt budu dívat na narnii *5* *5* *5* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! -
Nic moooooc
No, vi si všichnoi nemyslíte jak je skvělá, a to už mě fakt štve protože většina z vás ani neví jak to chodí. Ti co chodí do hereckého kroužku jako já, vám to určo potvrdí. Měla prostě štěstí, že ji vybrali, jinak herečka je průměrná. Máme v kroužku děti,které jsou mladší než ona a hrají stokrát lépe, jenom nemají šanci se tak prosadit jako ona. Já sama jsem už hrála ve třech filmech. Jo, a kámoška z kroužku dělala komparz v Narnii a říkala, že jsou všichni 4 pěkně namyšlení, že se tam s nikím kdo měla jen malou roli nechtěli bavit. Tak to jen aby jste věděli jak to chodí... *16* -
-
Re: Nic moooooc
Je jasné, že my ji nemůžeme znát soukromě takže nevíme jaká dooparavdy je, ale vímě, že v Narnii se nám líbíla a to nám stačí... -
Re: Nic moooooc
Jasné, že měla štěstí, málo z herců se dopracije ke svému snu jen dřinou...jinak...myslím, že je to hodně dobrá herečka, stačí se jenom podívat třeba na takové dětské herce v Potterovi...to je děs...jaká je, to nevim, takže je zcela možné, že je pravda to, co říkáš -
-
Re: Re: Nic moooooc
aproč teda ti herci neustále vyhrávají prestyžní herecké ocenění a jejich kritiky jsou velice pozitivní?? *5* -
-
Re: Re: Re: Nic moooooc
na to jak hraje se nemůžete moc dívat,pokud ji nevidíte hrát naživo... Vím jak to u filmu chodí, že jedna scéna se točí třeba desetkrát jen aby byla co nejlepší. Proto se také 2 hodinové filmy točí třeba rok apodobně. *3*
-
-
-
-
děsné
Ahoj, jen jsem chtěla aby jste věděli že je všechny 4 úplně nesnáším. Byla jsem jejich velký fanoušek a taky knížek, ale od té doby co jsem byla na premiéře filmu v Londýně a viděla je všechny osobně tak je nemám ráda protože jsou pěkně namyšlení a mají hvězdné maníry, které teda v jejich věku jsou hodně brzo a na to, že hráli jenom v 1 no ted už ve 2 filmech to fakt přehánějí *5* -
-
Re: děsné
Anna Popplewell hrála asi už v pěti filmech ne ve dvou -
Řekla bych, že z pohého pohledu na člověka nemůžeš posuzovat jaký dooopravdy je -
myslim ze ked si ich len widela a to iba raz tak ich nemozes posudzowat
-
-
georgi
tyjo lucinka fakt jí žeru je fakt hustá xD a má za dva dny narozkytak Happy B-day !! xD tyjo,je skoro stejně stará jako já xD