Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

aj moja hviezda

Milé dámy a dievčence, hlásim návrat z druhého absolvovania LAC. Teraz som si mohla už naozaj vychutnávať Gerryho a jeho herecký výkon, keďže dej už som poznala a titulky som až tak veľmi čítať nemusela - ... no a som v tom zase až po uši. *14* Už tu padli na jeho adresu asi všetky existujúce superlatívy, takže ani neviem, čo napísať je proste NAJ.....!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • moja hviezda

ked mam depku tak si pustim GB v comkolvek a je mi lepsie
    • cinderella.l

Re: moja hviezda

Souhlasím, dělám to úplně stejně.
      Gerry je lék na všechny chmury, starosti a problémy.
      Informace pro použití léku - čtěte pozorně !
      Lék: Gerry
      Složení: Charizma, inteligence, talent, cit, humor
      Dávkování: Časově i věkově neomezené
      Nežádoucí účinky: Při delším užívání léku hrozí závislost
      Charakteristika: Tento lék je určen k prevenci a léčbě celého organismu a je dostupný bez lékařského předpisu
      Upozornění: O vhodnosti užívání tohoto léku se nemusíte s nikým radit. Pokud do 3 dnů od užívání léku nenastane výrazné slepšení vašeho stavu nebo dokonce dojde k jeho zhoršení ... pak mi dejte vědět ! *3* *4* *3*
      P.S Milá Vierko, jsem moc ráda, že jsi se vrátila na tyto stránky. *3*
      • Re: Re: moja hviezda

Opravdu vtipný návod,hned si léčbu naordinuji *1*
        Mám to stejně,když je mi nejhůř GB mě z toho vytáhne *14*
        Přeji všem krásné uzdravování a co nejméně špatných dnů *4*
        • Re: Re: Re: moja hviezda

Hlásím velmi,velmi silnou závislost,myslím,že už se z toho asi nedostanu. *14* *14* *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: moja hviezda

Proboha, to Vás nesmí ani ve snu napadnout, snažit se dostat z této závislosti. *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: moja hviezda

Tak to mne uklidnilo. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: moja hviezda

O tom nepadlo ani slovo. *13*
      • evelynba

Re: Re: moja hviezda

*4* *4* *4* Pripájam sa k tejto inštrukcii (veľmi vtipné, pobavilo ma to) a tiež vítam opäť v tejto diskusii Vierku - prajem žiadne depky, o to viac krásnych zážitkov s GB ! *14* *3*
    • Re: moja hviezda

Milá viero,to myslím my všechny. Já měla zase včera den Fantoma. Abych potlačila migrénu,běžel celou pracovní dobu,pořád dokola (ze sluchátek,přímo do hlavy).Divím se,že to ještě můžu poslouchat a nejen to,ještě k tomu,že zmírní migrénu,roztančí ty motýlky.A to to jen poslouchám,když si pustím DVD,tak ti motýlci úplně šílí. *14*
  • RocknRolla

Tak se mi dnes až na druhý pokus podařilo stáhnout RocknRollu a musím říci, že se mi film docela líbil. Je v něm trocha toho anglického humoru, ironie a GB je tam moc roztomilý. Nechápu, proč ho naše distribuce nekoupila. Karel Roden tam má nezanedbatelnou roli a už kvůli němu to mohli udělat. Slušný film. A hlavně, že už si dokážu stáhnout film. Z toho mám také velkou radost. Všechny zdravím. *3*
    • daba

Re: RocknRolla

Jak jsem už psala, RocknRolla šla v ČR bohužel rovnou na DVD, ale ta jsou pořád k sehnání, s českou podporou! Je fakt, že distributoři se opravdu "nepřetrhli" s propagací, ale je celkem škoda, že se to neprodává, když už to vydali. Pak to vypadá, že o ten film není zájem...
    • Re: RocknRolla

Tak gratuluji.Oni to tu dávali,ale jen na nějakém festivalu.Také to nechápu,proč zrovna tohle,když v tom navíc hraje naše Holywoodstar,mohli mu udělat slavnou premiéru.
      *3*
      • Re: Re: RocknRolla

Prečo je to u RR neviem, ale napr u Dear Frankie je to zrejme tým, že ide o tzv. nezávislý film, tie nie sú u distribútorov veľmi populárne a nemajú podporu tých všelijakých finančných mágov a špekulantov,ktorí na filmoch zarábajú a preto im aj vopred robia rôzne reklamné kampane a vnucujú nám, aké sú to len úžasné filmy (vrátane Oscara). Nezávislé filmy sú nepodporované a je to škoda, lebo dosť často sú oveľa lepšie filmy ako tie "slávne". *4*
        • kaculencicka

Re: Re: Re: RocknRolla

Večer ve jménu RocknRolly byl super.....gangsterka-komedie,bylo to hezký,ještě teď se musím potutelně usmívat....GB byl roztomilý a v roli tak nějak jiný....nej scény:taneček,běh po kolejích a přiznání Bobíka k homosexualitě...,i když-celý film...gangsterky nemusím,ale tahle zabodovala a myslím,že nejen pro obsazení role Gerrym...,i když????Co si budeme povídat....Každopádně doporučuji!!!
          • Re: Re: Re: Re: RocknRolla

Souhlas.
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: RocknRolla

Obávám se, že zatím jen hypoteticky. G. Ritchie sice RocknRollu původně plánoval jako trilogii, ale film zas až tak komerčně úspěšný nebyl (podle mě hlavně kvůli distributorům, ani v USA to nešlo příliš dlouho a ve velkém množství kin, propagace nebyla nic moc...). Naopak další film téhož režiséra, Sherlock Holmes, byl velký hit už od počátku, tam už se pokračování chystá nebo dokonce točí. *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: RocknRolla

Skutečně? To by bylo fajn.
            • Re: Re: Re: Re: Re: RocknRolla

a to má mať Rockenrolla ešte ďalšie dve voľné pokračovania *3*
  • zase fotky

Díky,hezky jste mě překřtily *15*
    Na JustJared zase nové fotky. *4*
  • nové fotky

Nové fotky na JustJared i GBGals.
    *4*
    • evelynba

Re: nové fotky

*4* *14*
    • Re: Jsem v šoku

Zdravím všechny.
      Píšu z jiného soudku.
      Psala jsem na začátku,že jsem byla a stále jsem fanynka J.Deppa,ale Gerry mě prostě dostal *14*
      Včera jsem mrkla jen ze zvědavosti na diskusní kroužek Johnyho a byla jsem opravdu v šoku.
      Tolik urážek,sprosťáren,napadání(hl avně stránky 18-20)to snad není ani možný.
      Kam se ztratila soudnost?
      Dlouho jsem se odhodlávala přidat se mezi Vás,ale nelituji toho,vládne tady pohoda,ucta,souznění a hlavně porozumění a to je mi velmi blízké.
      *4* Je to fajn pocit *3*
      • kaculencicka

Re: Re: Jsem v šoku

Ano.Ano....mě též.... *14* *4* *14* *4* *14* !!!!
      • Re: Re: Jsem v šoku

Ano, je to fajn pocit a když si kliknete na webové stránky naší jikušky, tak si také užijete . Třeba toto :
        http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/link/1612_Ostatn%C3%AD+vi dea/?osm=7149
      • evelynba

Re: Re: Jsem v šoku

Ano, v diskusii GB sú samí milí ľudia a príjemná atmosféra, aj ja sa tomu teším a cítim sa tu fajn, ako medzi priateľkami *4* *4*. V tej súvislosti sa chcem ospravedlniť kaculencicke za môj včerajší príspevok, neviem, čo to do mňa vjelo, asi ma namíchli tie počty hlasov v uvedenom hlasovaní. V žiadnom prípade však nechcem, aby sa do tejto diskusie začali vnášať nezhody vyplývajúce z rozdielneho vkusu jednotlivých prispievateľov, takže už nebudem žiadneho vášho ďalšieho idola či miláčika komentovať *13* a ešte raz - SORRY *8* a pekný deň *4*
        • kaculencicka

Re: Re: Re: Jsem v šoku

Pane Bože,vždyť jsi nic špatného nenapsala...svůj názor a to pěkně a slušně...opravdu se podívej jinam,jak vypadají skutečně ošklivé!!!!!! příspěvky!!!!Už jsem na jiné diskusi psala,že by byla přece na světě děsná nuda,kdyby jsme všechny obdivovali jen jednoho idola a nebo nedej Bůh,aby všichni idoli vypadali úplně stejně....,ale ať je to jak je to,dá se sejít s různými názory a přesto na sebe nechrlit urážky a sprostoty,ale to je zde prostě věkem-myslím...Opět-např. na diskusi R.P. je věkový průměr... anebo jinak...scházejí se tam náctiletí a zároveň cetiletí a tak nějak si i rozumí,ale najednou se tam objeví pubertální příspěvky většinou náctiletých chlapců,co chtějí nejspíše popíchnout-a třeba i něco jiného-ty náctileté dívky a konflikt je na světě a pak to tam lítá,až se tedy musím smát...prostě "děti"!!!A to zde není,protože jsme tu myslím všechny cetileté...A já jsem tu též moc ráda a jsem lajdák lajdácká,protože místo RocknRolly u nás včera večer běželo 3.15 zemřeš...no,jo,no manža už by mě vynesl v zubech,tak jsem byly hodná...dneska budu zlá!!!Stejně nechápu-např.Gamer-myslím,že by se mu líbil,ale z principu,že tam hraje GB a já o něm básním,tak se na to manžel prostě dívat nebude-omezenec *10* *10* *10* !!!Básnit stejně nepřestanu *4* *4* *4* !!!
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: Jsem v šoku

Dík za pochopenie *4* a manžovi netreba vešať na nos svoje nadšenie - ja mám na to túto diskusiu, manžel síce vie, ale o hĺbke môjho nadšenia nie... *3*
  • uložto

Prosím, prosím, pomozte mi. Jak mám shlédnout film Rocknrolla? Nikdy jsem film z ničeho nestahovala. Server Ulož to vůbec neznám a nevím, jak se v něm k žádanému filmu dostat. Co pro to mohu udělat a jak postupovat. Jsem sice počítačový závislák, ale současně i totální analfabet. *9* *9* *9*
    • Re: uložto

Na uložto je odkaz na mé stránce v menu dole stačí kliknutí a jste tam.Do rámečku pro vyhledávání (nahoře v červeném poli) napíšete název filmu,objeví se nabídka, vyberete si který(nedoporučuji filmy s kocovkou rar,jsou v krabici a ta nemusí jít rozbalit).Kliknete na něj,objeví se tabulka,vyberete stáhnout free a opíšete kód jako u hlasování.U tituků totéž,ale u RocknRolly,žádné nevidím,tak jsou buď přibalené a nbo je to dabované.Tak to zkuste,hodně zdaru.
      • Re: Re: uložto

Díky, jdu na to.
  • kaculencicka

Mé dnešní zamyšlení!!!

Na tyto stránky mě přivedlo pátrání po někom jiném něž GB-už jsem to tu zmiňovala...pak jsem viděla P.S.Miluji tě!! a mé pátrání pokračovalo,ale už ne po Robertovi .P,ale po GB...a tak jsem teď někdy tak zmatená a cítím se jak v tom reálném životě-když bych měla manžela a milence a měla se rozhodnout-hloupé přirovnání-lépe mi to nenapadá....prostě mé hlasité zamyšlení je asi o tomto....Stmívání (Rob P.)mě pobláznil/o jako náctiletou a líbí se mi dál...je to pro mě hezký příběh,ale život s GB v mysli je jako....a tady mě dochází slova...nevím....,tak to by bylo mé dnešní zamyšlení bez konce... *7* *7* *7* *7*
    • evelynba

Re: Mé dnešní zamyšlení!!!

Nič v zlom - ale už dávnejšie som sa zamyslela nad tým, čo kto vidí na Robertovi P. a momentálne ma maximálne rozčuľuje, že v hlasovaní o najpríťažlivejšieho muža má 2 či 3 x toľko hlasov ako GB. Teda - "proti gustu žiadny dišputát", ale naozaj nechápem - veď ten chlapec aj v reále vyzerá ako upír a nie ako normálny riadny chlap *9* (na rozdiel od gerryho *14* )....
  • Tip

Ráda bych ješte upozornila na film ROCKnROLLA,o tom tu nikdo nepíše,ale dle mého názoru,patři k tomu nejlešímu co Gerry natočil.
    • Re: Tip

Ale vždyť ho u nás vůbec nedávali??? Ani nevím proč? Jak se k němu dostat, aby měl titulky, pro ty neznalé angličtiny. *7*
      • Re: Re: Tip

Pro neznalé angličtiny,když máte film,tak titulky už se dají dohledat.Na uložto jsou filmy a k nim i titulky.Jinak můžete hledat třeba na titulky.com A kaculencicko toto je ten nejlepší upír,kterého máš na své vizitce. óóóóó ten je k sežrání. *14*
        • kaculencicka

Re: Re: Re: Tip

Ani nevíš,JIKUŠKO,jakou jsi mi udělala radost...opradu a to nepřeháním-mám slzy v očích....díky...krása spontálnosti je ohromující...díky,díky,díky... . *4* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Tip

Teď opravdu nevím co máš na mysli *7*
            • kaculencicka

Re: Re: Re: Re: Re: Tip

Jooooo....óóóóóó..... *1* *1* *1*
            • kaculencicka

Re: Re: Re: Re: Re: Tip

No toho upíra...mě stačí málo k radosti.. *4* *4* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tip

Jooo že by to óóóó ?
      • kaculencicka

Re: Re:mám ho...rocknrolla...

...stáhla jsem ho myslím z ulož.to a je myslím i v češtině...ještě to zkontroluji a dám vědět....přiznám se,že celý jsem ho ještě neviděla....včera Gamer a to bylo takové "chlapské",úplně vidím mého manžu jak bojuje po večerech.....zvláštní film a hrozba budoucnosti....,i když mít tak možnost zaplatit a hrát si na co by jsme chtěli s GB-nevím,nevím jak by to dopadlo.... *7* *7* *7* *14* *14* *14*
        • kaculencicka

Re: Re: Re:mám ho...rocknrolla...

Jojo,je to v češtině,dobrá kvalita a z ulož.to. taky jsem tam stáhla Království ohně-mělo to být v češtině,ale zvuk mi nejde a jak jsem to tak na rychlo sjížděla,tak mi přijde,že Gerry tam nijak moc velkou roli neměl,ale objevil se tam....a jelikož nikde nemohu stáhnout Attilu,což mi přijde divné,tak dnes večer zkouknu Rocknrollu a jsem tedy zvědavá jaké to bude....
          • daba

Re: Re: Re: Re:mám ho...rocknrolla...

Království ohně (mimochodem, podle mě patří spíš k těm slabším filmům, kde GB hrál, i když jeho role je tam celkem sympatická) už dávali víckrát v televizi a myslím, že i určitá diskuse k němu tu byla. Totéž k RocknRolle. Ta vyšla v ČR jen na DVD, ale to je, alespoň v našich končinách, stále k sehnání, takže i ty z Vás, které potřebují titulky v češtině, si mohou přijít na své. Na rozdíl od Království ohně stojí za shlédnutí, tedy máte-li rády (nebo alespoň snesete) styl gangsterek G. Ritchieho. Hraje tam i K. Roden. *3*
  • kaculencicka

VE VÝLOZE TRAFIKY...

..jsem dnes zahlédla dvd Zapomenutý ostrov...,nevím,ale která z vás ho viděla mi dá jistě za pravdu,že je to snad jedna jediná a troufám si to říct i s jistotou-jedna jediná nevýrazná role GB,ale i tento film si snad zakoupím jen proto,že tam hraje "on"....Ale ještě ať to podám jinak-tohle je totiž role,která zcela vybočuje z repertoáru na který jsme zvyklé u GB.....tak to cítím....rodinný oddychový filmík a popravdě jsem i zapřemýšlela jaký by asi Gerry byl tatínek ve skutečnosti...tam byl úžasný...a jsem u toho...on je prostě úúúúúúúúžasný všude....jdu si pustit Gamer a nad Attilou budu slintat zítra.....dobrou všem.... *4* *4* *4*
    • Re: VE VÝLOZE TRAFIKY...

Zapomenutý ostrov,je příjemná oddychovka. Pravda o Gerrym to moc není,ale když tam je,tak je úžasný jako vždy,navíc tam má dvě odlišné role.Tak je to Gerry na dva způsoby.I k němu se ráda občas vracím. *14* Navíc je to i legrace,hlavně v podání Jodie Foster.A bude se líbit i dětem.
      • kaculencicka

Re: Re: VE VÝLOZE TRAFIKY...

Jooo, JF je tam k popukání....připomínalo mi to Joan Wilderovou v Honbě za diamantem....
  • Posedlost a motýlci v břiše

Nás posedlost Gerardem netrápí. My si jí s radostí užíváme. Při pohledu na Gerarda nás každou v břiše slastně lechtají motýlí křidélka. Až dospějete k tomuto slastnému prožitku, jste definitivně naše. *3*
    • Re: Posedlost a motýlci v břiše

děkuji za tipy na filmy s GB,nemyslela jsem zle "postižená",jen jsem nebyla vůbec připravená na to,že mě to ještě v tomhle věku potká *14* .Motýlky jsem naposledy,tedy co se herců týče ,cítila snad u Patrika z Hříšného tance a to už je nějaký ten pátek *1* .Ovšem Gerard mě zcela "rozebral",samozřejmě veskrze příjemě a motýlků bylo nepočítaně a myslím,že už neodletí,mám Fantoma dokonce jako vyzvánění v mobilu.Začnu shánět jeho filmy a pustím uzdu naprosto všem svým emocím a představám.Dobrou *3*
      • Re: Re: Posedlost a motýlci v břiše

Jo to jsme asi nečekaly žádná,ale jak tu postupně přibýváte a píštete jak se Vám to stalo,je to často jak přes kopírák.Kdybyste chtěly,aby Vám Gerry při příchozí zprávě říkal I Love You,nebo i něco jiného,tak hledejte tady
        http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/file/index/?osm=1447
        Nec hci si to nechávat jen pro sebe.Pro ty kdo ještě možná neví- nezapomeňte vymazat mezery v adrese. *3*
        • kaculencicka

Re: Re: Re: Posedlost a motýlci v břiše

Tak to jdu hledat,snad se podaří a musím moc poděkovat,že jsi "jik",protože v jistých věcech se jaksi nevyznám nebo prostě nemám dostatek času,abych to všechno našla.....a ty to vše dokážeš myslím bravurně,takže dííííky!!!!! *4* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Posedlost a motýlci v břiše

Není zač,tohle jsem zrovna hledat nemusela,protože je to moje. Všude jsou tam návody,tak aby to zvládl každý. Stačí číst co je tam napsané. A všichni jsou vítáni. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit