Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cinderella.l

Gerry a Vánoce

Trochu smutné, nemyslíte ? *9* *7* *9*
    http://www.ahlanlive.com/1749 9-gerard-loves-the-12-days-of-chris tmas
    • Re: Gerry a Vánoce

Já jsem to pochopila tak, že GB mluví o smutku z toho okamžiku, kdy dospěl a kouzlo Vánoc s dárečky a překvapeními pominulo a kdy sám bude obdarovávat. Zjedodušeně asi tak, že dětství, radosti z dárků, které si člověk nejvíc užívá právě o Vánocích, že končí.
      • daba

Re: Re: Gerry a Vánoce

To ano, ale to je prostě život, člověk nemůže být dítětem donekonečna...
        • Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

Já jo, já jsem stále malá holka. Jen tělesný obal mě zrazuje. Zmetek. Rozum jsem nikdy nenabrala a už nenaberu, spíš ho lety ještě ztrácím. Ale jinak je mi fajn. *3*
          • Re: Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

To jsou,ale Vánoce celý rok. *3*
          • Re: Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

Tak to jsme dvě, fakt je ale,že ty Vánoce už tak neprožívám. *3* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

Já už Vánoce také neprožívám. Jen jsem je vyměnila za GB. *14* *14* *14*
    • daba

Re: Gerry a Vánoce

A proč smutné? Vánoce mají vždycky největší kouzlo pro malé děti, a určitě jsou důležitější věci než to, kolik a za kolik je dárků pod stromečkem.
      (Já myslím, že GB chtěl zdůraznit spíš to, jak rodina držela pohromadě a uměla si vánoční atmosféru udělat i z mála, než to, že u toho nebyl tatínek). *3*
    • kaculencicka

Re: Gerry a Vánoce

mě to nejde otvírat i kdyby jsem se na hlavu postavila.....nenávidím net *1* *1* *1* prosím,co tam píšou????
  • kaculencicka

Tak jsem vedle jak ta jedle!!!!

Včera jsem shlédla "Chceš mě, chci tě!" a on je prostě úžasný....hrubý,vulgární....a tak sladký zároveň....jaký je asi ve skutečnosti si můžeme jen představovat....,ale tahle komedie mi rozhodně zvedla náladu....ještě dnes stáhnu další filmík s ním.....nechápu jak jsem mohla do teď žít bez takových zážitků.......,každopádně začínám být filmově promiskuitní.....Robert Pattinson versus Gerard Butler.....manžel ze mě jen kvete.... *14* *14* *14* *14* *14* SLÁVA ÚLETŮM *4* *4* *4* *4* *4*
  • evelynba

nové

Úplne čerstvé fotky zo včera - http://justjared.buzznet.com/2009/1 2/29/gerard-butler-is-starbucks-sex y/
    - asi je náš milý Gerry na lyžovačke. Sekne mu to! *14*
    • kaculencicka

Re: nové

já tomu nerozumím,zkopíruju to a vyhledávání nulový....vám ostatním to jde????
      • evelynba

Re: Re: nové

My už zákernosti toho kopírovania poznáme, takže sa už na to vzájomne ani neupozorňujeme - takže sorry - v zkopírovanom texte sa vždy vytvoria medzery, takže ho treba pozorne prezrieť a medzery odstrániť, potom to už ide *4*
      • cinderella.l

Re: Re: nové

... v adrese musíte odstranit všechny mezery. *3*
    • daba

Re: nové

Sluší, i když mně se víc líbí s (alespoň o trošku) delšími vlasy. To si tedy doma moc dlouho doma na Vánoce nepobyl... *3*
  • evelynba

prianie

Milé dámy a dievčatá, cez Vianoce som nemala možnosť sa napojiť, takže až teraz - všetkým vám prajem skutočne len to najlepšie a najkrajšie (to znamená hlavne GB) v novom roku 2010, nech sa vám darí to, čo chcete realizovať, nech ste šťastné a spokojné, nech máte veľa krásnych zážitkov a príjemných chvíľ - no a čo nás spája - nech aj v roku 2010 zažijeme mnoho krásnych okamihov a vzrušujúcich zážitkov (motýlikov v bruchu) s naším naj---naj---naj---Gerrym. To vám (nám) úprimne a zo srdca prajem *3* *3* *3*
    • Re: prianie

No jo, Vám se už krátí čekání na potěšení z filmu LAC, že ano? Tak se nezapomeňte o své dojmy podělit. Již příští týden, že? My musíme vydržet čekání na další film až do dubna. *14* *14* *14*
      • evelynba

Re: Re: prianie

Áno, teším sa a nezabudnem. No a pre všetkých, ktorým je do apríla (dubna) pridlho a ktorí majú možnosť pozerať slovenskú STV 1, upozorňujem, že v sobotu 9.1.2010 budú dávať Atillu, všetky tri epizódy - o 14.40, 15.45 a 16.50. Aj na to sa teším ! *3*
        • Re: Re: Re: prianie

Já mám smůlu,protože chytám jen Markízu. *9* Tak mi zbydou jen ty obrázky.
        • Re: Re: Re: prianie

Drahá přítelkyně, ani nevíte , jakou jste mi udělala radost upozorněním na Attilu. Já bych to určitě v tv programech přehlédla a pak bych si rvala vlasy, že mi to uniklo. Obrázky z tohoto filmu jsem si stáhla na plochu obrazovky od jik, protože tam je GB přenádherný, přenádherný, přenádherný. Díky moc. *3*
  • daba

Bounty

Tak podle všeho bude Bounty (Hunter) k vidění v českých kinech od 22. 4. pod "pěkným" českým názvem "Exmanželka za odměnu". Od 1. 4. budou dávat animovaný film "Jak vycvičit draka", kde GB namluvil postavu Vikinga Stoicka, ale bude to nadabované. *3*
  • leela122

krasa

zrovna ted posloucham jeho krasny solo-Music of the Night *14* *14* *14*
  • Vánoční přání

Přidávám se k přáníčkám: I já vám všem přeji požehnané a radostné svátky vánoční a do nového roku hodně zdraví , štěstí a hodně filmů s našim krásným chlapcem. *4* *4*
    • Re: Vánoční přání

I já přeji všem klidné svátky,plné pohody a lásky.
  • cinderella.l

VÁNOCE

VESELÉ VÁNOCE
    A MNOHO KRÁSNÝCH OKAMŽIKŮ
    S GERRYM BUTLEREM V NOVÉM ROCE 2010.
    *4* *14* *3*
    • Re: VÁNOCE

Krásne Vianoce, dievčatá *4*
    • daba

Re: VÁNOCE

Hodně klidu, pohody, radosti a štěstí nejen dnes večer Vám všem!!! A ať se našemu miláčkovi nadále daří alespoň tak, jako letos, abychom se měly na co těšit!!! *4*
  • leela122

nej

Nejlepší je ve filmu Fantom opery *14* *1* *4*
    • Re: nej

Souhlasím. Nejhezčí je ale ve filmu Attila : http://www.youtube.com/watch?v=zTKk ZCRNIjg&feature=related
      • leela122

Re: Re: nej

to sem nevidela *7*
  • evelynba

kalendár

Dnešný adventný bonbónik sa mi páči - že vraj "čakanie na Ježiška..." *4* *3*
    • Re: kalendár

Ano,ten je opravdu povedený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit