-
pořád stejné a jiné ...
Zdrávím vás všechny,tak opět se snahou to sem vložit i s mým krásným upírem v ikonce se mi smazal tak dlouhý příspěvek *8* *9* *8* budu plakat...No nic,mrňousek spinká,tak se do toho pouštím znovu...Včera jsem to tu zkoušela i večer a normálně mi můj profil mizel a asi třikrát se mi v záhlaví objevilo přihlášení ma úplně cizí profily lidiček tady...To je snad nějaký virus a protože mě takové věci štvou a kazí nám to tady a mě to hnedka při návratu kazí radost,tak jsem opět psala na osobnosti.cz,že ten jejich návod mi moc nepomohl a že nejsem jediná!!Zatím bez odpovědi...Jsem zvědavá,co napíšou...
Ale stále nechápu jak to děla Evelyn,že to dokáže jako registrovaná!!!
Jinak jsem se ještě k dohledání nových info o G. nedostala,jsem tak nějak pořád zaměstnaná a pořád si říkám-tak teď a musím přebalit,tak teď a šmudla už je zase hladovej,tak teď a je hladová máma,tak teď a musím vařit a najednou je večer a padám di hajan...Noční vstávání je náročné *9* Alespoň se mám zase na co těšit ve své dušičce *14* *14*
Děkuji všem tady za milé přivítání zpět a za přáníčko k našemu *4* Jsem ráda,že jsem opět zde....
Jooo,a včera jsem listovala staršími diskusemi a nazazila o polemice skrze šediny Gerarda,tak jsem jukla a šediny by u mne jednoznačně zvítězili!!!!Jen nevím zda se barví pro svou image a nebo to bylo ohledně role....Kdyby pro svou image,tak si to nenechá tak odrůst,myslím...Jak tu ,tuším,psala Evelyn-zraje jako víno a stříbrný je sexy!!!A pak jsem narazila na příspěvek někdy ze září a pisatelka uvádí,že Gerry má být hlavní hvězdou kampaně pro Loreal a je to tu...K nám to tedy došlo asi se spožděním...Chtěla by jsem ho slyšet v té reklamě originál....má sexy hlas-nejen šediny!!! -
-
Re: pořád stejné a jiné ...
No všechny, jsou vlastně jen dvě. *14* -
Ale na You Tube si jí samozřejmě můžete pustit i v originále, nakonec jeden odkaz jsem sem dávala nedávno, je to ten první.No, je to sice německá verze, myslím, ale Gerryho hlas tam zůstal zachován. Taky na Jiko jsou samozřejmě odkazy na všechny reklamy, které Gerry natočil, včetně videa z natáčení jedné z nich. Nemusíte čekat, jestli to pustí v televizi. *3*
A šediny bych brala, ale s krátkými vlasy. Asi takhle:
http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/image/2848/20769_470.2.jp g
*14* -
-
Re: Re: pořád stejné a jiné ...
Jo, tak to souhlasím, krátké jsou nej *14* -
Re: Re: pořád stejné a jiné ...
Zdravím....
Achjo,mezery jsem odstranila,ale stejně mi to nejde....já už nevím.... *9* Si ho předstvuji,ale krátké mu určo sluší!!!
No,já dnes obarvila ty své šediny...jsem teď jak ze škatulky...100% by jsem se Gerrymu líbila *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: pořád stejné a jiné ...
A k Lence se dostaneš, když na jiko klikneš na její banner v levém panelu. -
Re: Re: Re: pořád stejné a jiné ...
No pokud myslíš, že ses nedostala ani na jiko, tak ti můžu poradit jedině, abys napsala do vyhledávače jiko gb a zaručeně to tam najdeš a pokud jsi se nedostala na ten obrázek, tak vlevo dole na jiko stránce je okénko pro vyhledávání, tam napíšeš 470 a on ti to najde. *3* Hezký den.
-
-
-
Já bych řekla, že to barví, protože ho k tomu tlačej filmaři kvůli rolím. Taky bych hlasovala šediny nechat. Áááááááááááá.....
Jo a se sexy hlasem vřele souhlasím. V reklamě ho originál neuslyšíme, to je jasné. Já rezignovala, když běží něco s Gerrym v televizi, radši si to pustím z dvdčka. 28.května poběží na Nově "300" - v deset večer. No v tomhle čase si to můžou nechat, maximálně jako vrchol sebemrskačství nakouknu, jestli je ten televizní dabing stejně mizerný, jak ten na dývku. *3* Jo a příští týden je na HBO Rocknrolla, ale si nepamatuju, který den.
-
-
Tak mi odpověděli a stejně jse to naprd...
Dali mi odkaz na tu přihlašovací tabulku,která se mi i tak zobrazuje když kliknu na přihlásit se,tam mi to napíše,že jsem již přihlášená a i přesto tedy kliknu přihlásit se,protože můj účet zobrazen prostě NENÍ!!!...pak se mi tedy konečně zobrazí,kliknu na Gerryho,stále vidím v záhlaví můj účet a jakmile vstoupím do diskuze,tak to zmizí a je hotovo-konec...To tedy nevím jak to Evenlyba udělala,že má vidět její úžasnou ikonku *14* *14* *14* a příspěvek přidaný jako registrovaná!!!V tom jsou kouzla *1* *1* *1*
Každopádně jim ještě písnu...s tím musí něco udělat!!! *16* *10* *16* -
-
Re: Tak mi odpověděli a stejně jse to naprd...
Je to záhada. Hlavně, když evelyn ten příspěvek vložila dnes, ale na profilu má poslední aktivitu (nebo jak to tam píší) 28.4. To by mě taky zajímalo, co to tu řádí za šotka. Evelyn, doufám promine, že si ji berem do huby *3*
-
-
no teda...!
Zdravím Vás, dámy a děvčata, no teda to je naozaj hrúza, čo s touto stránkou porobili *9* Milujem takéto "vylepšovania"... Bola by to švanda, ten zmätok v posledných diskusiách, keby to nebolo k plaču *9* Som zvedavá, po Vašich skúsenostiach, čo sa mne podarí vyviesť s týmto príspevkom.... V každom prípade vítam Kaculencicku, predsa len snáď nie sme na vymretie... Pribudla nám síce Lenka (srdečný pozdrav), ale ubudli nám viaceré bývalé stálice, neviem, čo sa stalo. Zaujímalo by ma napr., čo sa stalo s Adou či Dabou či Cinderellou alebo Charlaine. Ada nebola nikdy prihlásená, takže sa s ňou nedalo skontaktovať - ale myslím že Jik bola s ňou viac v kontakte, neviete náhodou, čo s ňou je? Nechce sa mi veriť, že by prestala byť presvedčenou fanynkou GB... No a ešte sa priznávam, že v živote som nepozerala toľko reklamy ako v posledných dňoch *3* a musím povedať, že mi to značne lezie na nervy, všetky už poznám naspamäť a väčšinou sú šílene otravné a na Gerryho mám málokedy šťastie, neviem ako u vás, ale u nás dávajú tú reklamu tak po troške, oproti iným, ktoré človek vidí 150 x za deň, je tejto jak šafránu. Ale aj tak vďaka aj za to, Gerry je ako vždy úúúúúžasný.... *14* -
-
Re: no teda...!
Tak Vás zdravím všechny. Co je s Adou nevím, naposledy vím, že měla jít vloni v říjnu na jakousi operaci a už se od té doby neozvala. *7*
Myslím na ní dost často, ale nenašla jsem odvahu se zeptat.
Jinak kdo prahne po nejnovějších iformacích, tak na Jiko a LenkaStr je najde, průběžně prohledáváme internet a co je česky nebo slovensky je na jiko, překlady u Lenky. Sem odkazy nedáváme, neb je to problematické a předpokládám, že všechny už byste měly vědět, kde to lze najít. Takže nejen články, ale i videa, jak se někde objeví nové, většinou na jiko najdete odkaz. Děláme co můžeme. Než se zeptáte nakoukněte na tyhle stránky a možná už se nebudete muset ptát. *3* Adresy už Vám sem psala Lenka.
Už se ani nesnažím se přihlašovat. -
-
Re: Re: no teda...!
Zdravím Vás všetky, teším sa, že návrat Kaculencicky naraz akoby priniesol závan čerstvého vzduchu a všetky nás vyprovokoval aspoň skúsiť sa ohlásiť a niečo sa pokúsiť zrealizovať na tejto podr....nej stránke *9* (to tiež platí administrátorom). Ak to takto pôjde ďalej, myslím, že sa postupne všetky stretneme na jiko stránke *4* Ako sa mi pri predchádzajúcom príspevku podarilo byť zaregistrovaná, to skutočne nemám ani bledomodrý šajn, to sú veci medzi nebom a administrátorom.*15*
No a samozrejme - srdečné blahoželanie Kaculencicke k synáčkovi - buďte obaja zdraví a nech malý robí iba radosť a nech rastie do sily a múdrosti *4* -
-
Re: Re: Re: no teda...!
No jasně, na jiko je pořád co komentovat, tak ať tam nejsme sami *3*
-
-
-
Jak se vám probůh podařilo, přidat to sem jako přihlášená? Mě to nende, kdybych se na hlavu stavěla. I po přihlášení můžu vložit příspěvek jen jako neregistrovaná.
Taky by mě zajímalo, kam se všechny vytratily. Jestli já je nakonec nevyplašila, než jsem se tu do toho vložila, bylo tu mnohem živěji *3*
No pokud jde o reklamu, řekla bych že u nás s ní tady docela šetří. A pokud jde o ta "vylepšení" tady, tak ty jsou fakt na palici. Stačí se podívat o kousek níž, co jsme tu s jik napáchaly za paseku.
*13* (to platí administrátorům) *13* -
Děkuji moc,jsem ráda,že jsem opět zde...Nevím jak u osatních co už zde nejsou...u mě je to takhle..Je milé přestat se jen honit v životě za kdečím a nevěnovat se tomu co mám ráda!!!Nééé,že by jsem byla nějaký otrok mé rodiny,ale jak vyplívá,tak máme miminko-chlapečka,ve středu mu jsou dva měsíce a tak jsem se tak nějak soustředila na to aby jsme ho vůbec měli *15*,hodně jsem četla a upustila od PC a pak zase těhotenství byl jeden velký záhul *9* ,ale ted už jsme na světě a vše se zase uklidnilo...jsem šťastná a tak to přirozeně vyplinulo...
A najednou se na mě Gerry usmívá z televize a jsem tu zpátky...Malá když ji vidí,tak už běží a říká,že je G. zase v TV *1* *1*
Jinak s těmi stránkami je to šílené,včera jsem se sem prostě nedostala,až se divím jak to šlo dnes snadno,ale ještě se neraduji,počkám až jak odešlu příspěvek!!Zdravím též JIK a přeji všem krásné dny *4* !!!
A teď abych byla v obraze!!!Na čem že právě Gerry pracuje???Naposledy jsme byli s manžou v kině na...nooo,teď mě zabte....s J.Anistonovou....bejvalka atd.,či jak *9* Díííky za uvedení do obrazu....vidím v nejbližší době vzhledem k chuti zhlédnutí Chceš mě,chci tě....Tak pááá tady. *8* -
-
A kaculencicce gratuluji k chlapečkovi a přeji oběma pevné zdraví. *4* -
Natáčí (nebo možná už dotočil) fotbalový Playing the Field, Coriolanus měl premiéru v únoru (jen světovou zatím), no a podrobnosti jsou v článcích buď na jiko na jiko v odkazech a v napsali o něm a nějaké další jsou přeložené u mě. A jelikož odkazy tu taky nefungují tak:
http://jiko-gb-wallpapers.web ovastranka.cz/ (co vyšlo česky)
http://lenkastr.webovastra nka.cz/blog/index/ (co jsme našly na cizích webech) -
-
Díííky za info,snad mi to půjde najít...už jsem chtěla mrknout k JIK a zjistila,že to nejde...negativa za negativy....břídilové... *13* -
No co se dá dělat, ty mezery si zas musíte vymazat
-
-
No nekec...,je to tady...Jen zase jako neregistrovná i přesto,že se mi dnes přihlášení na účet povedlo napoprvé,ale koukám do záhlaví a už tam nick opět není a zase to bude opět hlásit,že již přihlášená jsem....No nic...psla jsem na osobnosti,ale nvím co to bude platné...ale opravdu to tu takhle pohřbí *10* *13* *9*
-
-
-
Ženy,já tu rok a snad více nebyla...
.... a svět reklamy mne přivedl zpět z mého uspěchaného světa....ani jsem nezalistovala zpět,ale jsem si stoprocentně jistá,že už to psáno bylo....Gerard v reklamě...je sladký...jako vždy!!!! Jen co jsem stačila zahlédnout,tak JIK a EVELYNBA jsou věrné stálice a je moc milé,že je to zde stále pohodové a příjemné tak,jak jsem to tu poznala....Mějte se!!!!Jdu kojit!!! *4* -
-
Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...
on hraje v tý na to holení že jo napište mi to do zpráv pls *14* -
-
Re: Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...
To je zajímavé, proč se ten druhý příspěvek zařadil nahoru *7* To jsem zvědavá, kde se ocitne tohle. To se tu vyblbnu teda. *3* -
Tam ti to nenapíšu, protože ač přihlášená, přihlášená nejsem. Je to tahle:
http://www.youtube.com/watc h?v=NqQPP7d3cJ4&feature=related
Ne zapomeň najít a odstranit mezery v asrese. *3*
A jé zas to nejde, tak schválně, jestli se mi to povede odeslat a kolikrát to tu nakonec bude. *7*
-
-
Jééé sláva, tak tě vítám zpět, je to tu poslední dobou dost mrtvé. Tak si hezky užij kojení i Gerryho v reklamě. *3* *4* Nějak divně to tu funguje, nelze psát jako registrovaný, co tady s tím vyvedli? *7* -
-
To tak vylepšili, že to tady úplně pohřbí. Buď je diskuse nepřístupná, nebo "not found" nebo se nelze přihlásit, případně se přihlásím a stejně se vidím off-line (když se mi podaří ke svému profilu dostat, což se mi daří dost "přes ruku") *9* Jestli to tu rychle nezačne fungovat normálně, tak to spoustu lidí odradí a půjde to tu do kytek *13* -
-
No možná spíš tahle zkrácená.
http://www.youtube.com /watch?v=rzjK-qOXLys&NR=1
a myslela jsem samozřejmě mezery v adrese *15* -
No fakt bezva, to jsem přesně chtěla, vložit to sem třikrát *9* pokaždé mi to napsalo "server not found" a hodilo mě to zpátky. Tak jsem to zkusila znova a na třetí pokus se mi to konečně podařilo. Tak je to tu třikrát. Paráda. Administrátoři, co s tím probůh vyvádíte? *13*
-
-
To tak vylepšili, že to tady úplně pohřbí. Buď je diskuse nepřístupná, nebo "not found" nebo se nelze přihlásit, případně se přihlásím a stejně se vidím off-line (když se mi podaří ke svému profilu dostat, což se mi daří dost "přes ruku") *9* Jestli to tu rychle nezačne fungovat normálně, tak to spoustu lidí odradí a půjde to tu do kytek *13*
-
-
-
Je to kus
Je to neuveritelny kus chlapa.. a sen snad kazde normalni zenske *5* -
-
Re: Je to kus
Je neuvěřitelný celý, nejen kus *3* i když některé "normální ženské" by s námi nesouhlasily. Ale tady jsme, pokud jde o Gerryho, samé potrefené, tady jste správně. Je vždycky hezké vidět, že v tom člověk nelítá sám, což?
-
-
je ženatý?
Mě by nejvíc zajímalo, jestli je tenhle výstavní fešák ženatý, nebo jestli s někým chodí. Nevíte? *14* *4* -
-
Re: je ženatý?
Pokud jsem dobře informovaná chodí s Jenifer Aniston *9* -
-
Re: Re: je ženatý?
No to máte tedy dost staré informace *3* -
-
Re: Re: Re: je ženatý?
Staré a mylné. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: je ženatý?
No, nejdřív jsem to tu chtěla rozvést, ale pak jsem usoudila, že bych z toho zas udělala rozbor na dvě stránky, tak jsem to raději nechala být *3* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je ženatý?
V časopise pro muže FOR MEN *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: je ženatý?
Není ženatý, nemá přítelkyni a ani děti, co jsem se se dočetla, tak svůj čas vyplňuje sportem a hodně medituje
-
-
-
-
-
Re: je ženatý?
Ne Ivet, tenhle výstavní fešák není ženatý a pokud vím, ani s nikým nechodí. *3*
-
-
finale 2010
Možno som úplne blbá *8* a vy to už dávno viete, ale dlho som sa nevedela dostať na hlasovanie Hellomagazinu o najatraktívnejšieho muža, bolo to zatvorené - a až dnes som zistila, že sú už výsledky za celý rok 2010 a náš miláčik skončil ako druhý *14**4* *3* -
http://www.hellomagazine.com/cele brities/201101144784/grand-finale/a ttractive-elegant/results/1/ -
to znamená de facto že skončil ako prvý, prvenstvo H.Laurieho nekomentujem, lebo to nie je o príťažlivosti muža, ale o jednej seriálovej postave. Takže blahoželám Gerrymu *14* *14* -
-
Re: finale 2010
No, už mě kolikrát napadlo, že by někde měly být výsledky, ale pokaždé to zase zapadlo. No, tak trochu z lenosti jsem vyčkávala a spoléhala na jiko, že nám to podstrčí pod nos *3* Tak super, že jste to našla. A nemohu s vámi než souhlasit - Lauriho první místo na mě působí jako hóóódně špatný vtip, to ignoruju a je to jasné: Gerry vyhrál *14* *3*
-
-
info
Pre záujemcov - na môj úžas - v sobotu 9.4. o 22.00 na Markíze budú dávať LAC *3* -
BH
Dámy, pokud máte HBO, v neděli 3.4. a ve středu 6.4.ve 20:00 hodin Exmanželka za odměnu. -
nové projekty
Milé spolucítiace, neviete náhodou niektorá nejaké bližšie informácie o nových projektoch GB? Dočítala som sa na CSFD o nejakom Movie 43 a o filme Playing the Field, kde by mal Gerry hrať bývalého hráča a trénera. Nič viac. Díky vopred. *4* *4* -
-
Re: nové projekty
A v odkazech Napsali o filmu na jiko, naldete pár článků, které jsem k tématu našla v češtině. -
-
Re: Re: nové projekty
Ďakujem Vám obom, ste milé... *4* Nabehlo mi to až dnes ráno, neviem, čím to je, ale aj moje príspevky po napísaní a odoslaní sa objavia až po dvoch dňoch *9* Neviem, či je to chyba môjho PC alebo Osobností, Vám sa to nestáva *7* -
-
Re: Re: Re: nové projekty
Mě pokaždé, řěším to stejně jako jik, otevřu si diskusi bez ohledu na to, že to vypadá, že v ní nic nového nepřibylo. Reaguje to tu pomalu, co naděláte -
Re: Re: Re: nové projekty
Mě se to stává taky a proto vždycky diskusi rozkliknu. Když to uděláte, jsou tam všechny příspěvky, nejsou jen vidět na titulní stránce. *3*
-
-
-
Á, zapomněla jsem, jeden článek k Movie 43 je i s překladem na jiko:
http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/image/2894/21200_Leprecha un.jpg
a odkaz na video, kde o Gerry o roli mluví a v komentáři to máte přeložené:
http://jiko-gb-wallp apers.webovastranka.cz/link/1714/19 50
No sice mi to naskakuje postupně, ale hlavně že vůbec *3* -
Zdravím vás Evelyn, Playing the Field by se mělo snad začít už natáčet. Poslední článek, co jsme k tomu našly je z 2.2. Tady je překlad: http://lenkastr.webovastranka.cz/bl og/2006/49586_Gerard_Butler_se_chys t%C3%A1_na_cestu_do_New_Orleans%2C_ kde_bude_nat%C3%A1%C4%8Det_film_-_p %C5%99eklad_textu_z_www.examiner.co m
Jinak, pokud z textu přejdete do sekce "PŘEKLADY" v menu vlevo nahoře a pojedete po článcích směrem dolů, najdete ještě další. Je tam mezi tou spoustou o Coriolanovi, který byl poslední dobou nejaktuálnější, ještě několik textů k tomuto tématu, pak také jeden o chystaném "surfařském" filmu Mavericks, který by se měl začít točit na podzim, a co vám budu nalhávat taky pár blábolů tak trochu bulvárnějšího charakteru. Na konci každého textu je odkaz na zdroj, v něm jsou samozřejmě i fotky. Když tam občas zajdete, je pravděpodobné, že nějaká novinka přibude, jik se mě snaží zásobovat *3*
Pokud jde o Movie 43, tam víme tolik co vy: kulový *9* protože se nikde žádné informace neobjevují. -
-
Re: Re: nové projekty
Ehm, koukám, že ten odkaz je dlouhý jak týden. Jděte radši na úvodní stránku:
http://lenkastr.webovastranka.cz/
a odtud to sekce "PŘEKLADY" a rolujte dolů, to bude rychlejší, než mazat ty mezery *3*
-
-