-
Bulvár
Ukázka toho, kam až může zajít " sedmá velmoc ".
http://www.okmagazine.com/2010/ 04/confirmed-a-baby-for-jen/
A český tisk si článek přeložil a upravil takto ( cituji z časopisu ):
Jennifer Aniston JE TĚHOTNÁ !
" ... herečka je prý těhotná se svým přítelem Gerardem Butlerem. Americký magazín OK!, který s informací přišel jako první, tvrdí, že nejde o žádnou spekulaci. Jeho zpráva je prý potvrzená. Oblíbená herečka je tedy zřejmě skutečně v " tom "! Otcem toužebně očekávaného miminka by neměl být nikdo jiný, než jeden z nejobsazovanějších herců současnosti a partner Aniston Gerard Butler.
Těhotenství prý přišlo nečekaně na cestách kolem světa. Dvojice totiž momentálně propaguje svůj společný film Exmanželka za odměnu. Jennifer již také uvedla, že nepochybuje o tom, že Gerard bude skvělým otcem ... "
... i takto může vypadat propagace nového filmu The Bounty Hunter. *9* -
-
Re: Bulvár
Jejda to jsou magoři. Jsem si článek nechala přeložit a je to myšleno jinak. Ti češi mají dost, jestli to takhle přeložili. *15* -
-
Re: Re: Bulvár
Je to skutočne katastrofa, ten bulvár... *9* No a ešte aj úžasne "aktuálny" - tým reagujem na "napsali o mně" č. 20 - Blesk sa tu 16.4. zaoberá vzťahom GB a JA, aj keď už je to dobrých pár dní, čo sa rozoberal jeho vzťah s Laurie, no a myslím, že "oficiálne" nikdy spolu nezačali s JA chodiť, ako to Blesk píše - naozaj úžasne aktuálne a pravdivé *9*
-
-
-
Konečně ta pravá?
Tak jsem včera zjistila zdrcující novinku.
Náš Gerry se prý zakoukal do krásné francouzské brunetky moderátorky Laurie Cholewa!!! *9*
No a je to prý dost vážné. *7*
Tak nevím,noviny vždycky vše překroutí a něco si domyslí,ale ikdyby.
Ten okamžik,kdy si náš božský Gerry najde tu pravou může přijít kdykoliv.
Přeji mu opravdu moc štěstí,ale červík závisti a sobeckosti mi nedá,že bych byla radši,kdyby ji ještě nenašel *5* -
-
Re: Konečně ta pravá?
Četla jsem to také a je s ní na fotkách na GBGALS. Holka je to moc hezká, vysoká a tmavá. Ty se mu líbí. Dle jména i vizáže usuzuji , že má předky bulharské. Zdali z toho něco bude, to uvidíme. On už se točil kolikrát kolem všelijakých krasavic, ale nikdy z toho nic nebylo. Myslím si, že to bude zas jen kraťoučká romance a pak frrrr za prací a za svými kumpány. Vždyť je to jen velký kluk, který si stále jen hraje a jezdí k mamince pro ostružinové koláčky. A ty mu žádná krasavice neupeče. Já bych mu je ale ráda pekla. *14* -
-
Re: Re: Konečně ta pravá?
Podle všeho se sešli jednou nebo dvakrát, když se GB vracel z premiéry v Madridu do Skotska (mohli se znát z dřívějška, ale neřekla bych, že je to tak vážné). LCh ho provedla Paříží a zašli si na papáníčko. Ty fotky prý jsou všechny z 31. 3. (tedy musela v tom být nějaká přestávka, na těch fotkách z letiště jsou jinak oblečení). *3* -
-
Re: Re: Re: Konečně ta pravá?
Veď uvidíme... vyzerá celkom symaptická a určite je aj šikovná, no a pokiaľ má aj príslovečný francúzsky šarm... *3* Prebehla som si cez jej meno Google no a musím povedať, že som bola šoknutá, v akých nespočetných príspevkoch to médiá rozoberali - pre Laurie Cholewa mi ponúkol 849 000 možností, z toho 90% bolo o nej a Gerrym *8*
-
-
-
-
liečenie
Tak vám musím oznámiť, milé dámy a dievčence, že som prišla na správny liek (samozrejme pre mňa) proti vlastným pochybám a nespokojnostiam voči Gerrymu - chce to správnu dávku Fantóma - a už som zase vyliečená a odpúšťam mu všetky jeho nevkusné maniere a ďalšie pochybenia... keď ho vidím ako Fantóma, hneď mi je jasné, že Gerry je proste naj.... *14* Prajem krásny neďeľný večer... *4* -
-
Re: liečenie
Dobrý nápad. *15* Mě stačí klidně jakýkoliv jiný film. Třeba 300, já na konci pořád bulím. *1* -
-
Re: Re: liečenie
*15* Jo a taky jsem už včera viděla The Bounty Hunter. Je to ke stažení na netu s českýma titulkama a v pěkné kvalitě. -
-
Re: Re: Re: liečenie
A budete tak hodná a poradíte mi postupný postup, jak to stáhnou? Neumím to. Díky. -
-
Re: Re: Re: Re: liečenie
http://tracker.cztorrent.net/, Tady na těch stránkách se musíte zaregisrovat, a pak podle názvu stahujete filmy. Mě to stahoval přítel, on tomu rozumí víc, ale mělo by to tak být. *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: liečenie
Díky, jdu to zkusit.
-
-
-
-
-
-
TV
Potvrzuji a doplňuji příspěvek Ady ze 17.3.
Film Butterfly on a Wheel ( Klub vyděračů ) bude vysílat Tv Nova dne 16.4. ve 22,10 hod. Určitě se na něj podívejte a vydržte až do konce. Vy, co jste snímek již viděli, jistě víte proč a těm, co ho uvidí v premiéře snad mohu prozradit, že v závěru filmu budete hodně, ale hodně překvapeni.
Hezkou podívanou ! ! ! *3* -
gladiator
Hlasovanie o najlepšieho gladiátora - http://www.people.com/people/articl e/0,,20357363,00.html - Gerry zatiaľ vedie. *4* *14* -
-
Re: gladiator
Zdá se, že Amíci toho z antiky moc neznají, když nevidí rozdíl mezi gladiátorem a spartským králem. Svůj hlas jsem mu přesto také dala, "gladiátorovi" ze Sparty. *3* -
-
Re: Re: gladiator
Stejně už je konec, Gerry to vyhrál *3* -
Re: Re: gladiator
Je to možné, ale skôr si myslím že ide o nejaké symbolické pomenovanie pre antických hrdinov a silákov, veď ani Brad Pitt v Tróji nehral gladiátora no a ten štvrtý neviem, ale aj tak mám pocit, že jediný gladiátor je Russel C. *4*
-
-
Re: gladiator
Můj hlas už má. *14*
-
-
!! lidi áách!
Kařdej den si tam strkamsvýho robertka a představuju si že je to on! Bože! JÁ BYCH MU HO KOUŘILA OD RÁNA DO VEČERA AŽ BY HO TO BOLELO!! škoda že jsem jen prodavačka která ho nikdy nepotká! já bych vykouřila všechny ptáky z USA!!!!! Uplně všechny! sem sexuchtivá žena a když mi daj do pusy penis! sem jak utržená ze retězu!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Je to ta jehom nebo není?
http://gbgalsgallery.com/v/partiese tc/glas040310/Ap310-bohoclubber2.jp g.html
Domnívám se, že dívka z tohoto snímku byla s Gerardem letos na horách. Seděla vedle u stolu. ˇJiž jsme si jí všimla i na jiných záběrech, že ho doprovází. Ale ta jeho asistentka (stejný typ) to není, ta je starší. Že by se jednalo o jeho utajovanou partnerku??? *3* -
no teda ?!
No, zdá sa, že náš miláčik začína mať nevkusné hviezne maniere....*7*
http://www.youtube. com/watch?v=z9B1PbU37dw&feature=rel ated
Byť tou holkou, asi mu jednu vrazím... *9* -
-
Re: no teda ?!
a o čo vlastne ide ?nejak to popri troch detoch nestiham.prosim ta objasni mi to -
by si sa zlozila tak nekecaj -
spinkas -
a perečo nie každy ma ulety a taka hviezda si ich zasluži a my možeme ticho závidiet -
stihaj to co on a uvidiš čo to su hviezdne maniere -
Já se na to nějak nemohu podívat. *9* Co se tam děje? *7* -
-
Re: Re: no teda ?!
Keďže ste "v klube" pomerne nedávno, možno ste nezbadala, že v zkopírovaných adresách (linkoch) nám vždy vzniknú medzery - takže tie najprv treba odstrániť a potom by to už malo ísť. Keby aj tak nie - Gerry idúc medzi divákmi na pódium najprv zobral jednému z divákov zo stola pohár, odpil si z neho a položil na druhý stôl, kde sedela mladá dievčina a tú dosť "intenzívne" políbil na ústa, až ostala chudinka celá v šoku. Dosť nevkusné. *9* -
-
Re: Re: Re: no teda ?!
Pokud by se to nepovedlo,najdete odkaz na jiko-gb-wallpapers (zde v odkazech jako jiko-wallpapers)v adresáři Ostatní videa,název-Gerard Butler on Jimmy Kimmel (kiss)
-
-
Po stažení adresy musíte z ní odstranit mezery, které se tam občas udělají a pak teprve odentrovat.
-
-
Také se mi to hrubě nelíbilo. Dosud na mne GB dělal dojem, že je skromný a pokorný. Toto není šokování přijatelným způsobem, ale chování nabubřelého náboba, který pohrdá ostatními. Škoda. Pravděpodobně je nesmírně těžké odolat slávě a to se zdaří jen silným jedincům. Jestli chtěl šokovat, tak se mu to nepodařilo, protože ztratil glanc. Všimla jsem si už párkrát, že se snaží za každou cenu na sebe strhnout pozornost. To však bývají manýry mnoha herců. Budiž. Nechápu však chování na tomto záběru, protože tímto na sebe vlastné prozrazuje, že není nad věcí a že má v sobě nějaký zmatek. Přiznávám se, že mi pěkně vyrazil dech. *13* -
-
A co si myslíte o tom,že když on jde po ulici,lidé se na něj vrhají, fotí ho, objímají. Na jednom videu jsem dokonce viděla,jak ho jedna paní chytla za tváře a pěkně zatahala.A on se jen usmívá a nikomu jednu nevrazí. *3* -
-
Já si o tom myslím to, že když ho někdo drze obtěžuje, tak má plné právo na adekvátní reakci. A nikdo by mu to nemohl mít za zlé. My však zde komentujeme situaci, kdy GB prochází nějakou kavárnou, čapne komusi kávu, upije , šálek postaví jinému na stůl a pak políbí nicnetušící neznámou dívku. Pokud tato scéna nebyla nahrána záměrně (i to mne napadlo)jako reakce na obtěžující fanoušky, pak se skutečně jedná o drzou nadutost. Pokud někdo touží po své slávě ( a to GB touží a netají se tím) pak musí počítat i s její odvrácenou tváří, která je vždy nepříjemná. Není nad klidnou nenápadnost. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: no teda ?!
Ano přesně to jsem očekávala.Vy jdete dámy z extrému do extrému.Nemáte v sobě nějaký zmatek? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no teda ?!
Jo děkuji, tak jsem to teda viděla, nakonec se mi to podařilo. *4* Tak já teda nevím, co si o tom mám vlastně myslet, ale připadá mi že je to nahrané a jestli ne, tak je teda opravdu cvok. *1* Ale i tak ho mám ráda. Já bych si to místo s tou slečnou klidně vyměnila. Ale z cizího hrnečku bych se asi nenapila. *9* -
To, čo napísala Ada, sú presne moje slová a pocity, akoby mi ich vytiahla z duše. Preto netreba ďalších slov, díky, Ado. *4* -
Zbožňovat někoho, nevylučuje vidět ho i kriticky. Nedokáži být nekritická a zaslepená ani k mým milovaným nejbližším. Natož pak na dálku zbožňovaného. Vůbec nejde o nějaký vnitřní zmatek, ale o důkaz, že i v tom příjemném snění zůstávám stát pevně na zemi. Trvám na tom, že tato situace ( nebyla-li záměrná)byla hulvátská a jemu nepodobná. Stane-li se podobné chování pro něj běžné, přestanu ho milovat. Ale to by mi bylo strašně moc líto a svět by mi zesmutněl. Asi bych vyváděla jako malé dítě, kterému sebrali nejmilejší hračku. *13*
-
-
-
No jestli někomu sprostě nadal nebo tak něco, tak se jemu ani nedivím. Je to taky jenom člověk, každej někdy vypění. Může si dělat co chce. Taky jsem viděla jedno video, kde ho otravovala nejaká ženská a něco mu řekla a on ji pak poslal někam. To by udělal každej.
-
-
-
... no comment. Myslím si o tom své. Rozhodně to nebudou " hvězdné manýry ".
Gerry rád a často šokuje, provokuje a podle mě, některé věci dělá prostě jen tak a je mu úplně jedno, co si o tom myslí ostatní.
Tak si snad Gerry u Vás napraví reputaci zdělením, že v sobotu tajně přiletěl do Skotska, aby překvapil rodiče na oslavách 25. výročí jejich sňatku.
Takže i takto Gerry dokáže "šokovat".
Je sice trochu zlobivý ( ani on sám to nepopírá ), ale ve skrytu své duše je velmi citlivý a hodný chlap. Nemyslíte ?
http://www.dailyrecord.co.uk/show biz/celebrity-news/2010/04/05/holly wood-star-gerard-butler-jets-back-i nto-scotland-to-surprise-parents-fo r-anniversary-party-86908-22163014/
-
-
.
ten chlap je super!!!!!!......och strasne dobre hraje v romanticko-vtipnych filmoch ...film "the ugly truth" by nebol taky dobry keby tam nehral on a presne to iste aj v The bounty hunter!!....saliem z neho.. *14* -
Gerry doma
V posledním čísle časopisu Architectural Digest (v USA) vyšel článek s fotografiemi bytu (resp. obrovského loftu) GB v New Yorku. Na GALS se průběžně objevovaly fotky i dřív (je to upravené z dvou pater bývalého skladu, dělalo se to čtyři roky - tedy samozřejmě architekt a výtvarník, ale GB si to dost "dirigoval" sám, řadu prvků sháněli po antikvariátech a bleších trzích...). No, já bych si takto byt asi nezařídila, i kdybych na to měla, ale určitě to není tuctové bydlení. A ty fotky (profesionálně naaranžované, hezky barevné) jsou pěkné, daleko lepší, než co tak občas pronikalo předtím... http://www.gbgalsgallery.com/v/maga zines/general/AD052010/cover.jpg.ht ml *3* -
-
Re: Gerry doma
No...výnimočné a nezvyklé určite, ale bývať by som tam nechcela (a už vôbec nie udržiavať to *3* ). Neviem, ako to vyjadriť, ale pripadá mi to ako akási zmes nostalgie za starým dobrým Anglickom a amerického nevkusu. Resp. mi to chvíľami pripadá, akoby sa Gerry zamiloval do svojho zvláštneho a netypického "obydlia" vo Fantómovi... *3* -
-
Re: Re: Gerry doma
Přesně to samé napadlo i mne. Připomíná mi to ono sklepení pařížské opery kde přebýval Fantom z filmu POTO. Přeplácanost , šero a otlučená rádobystarožitnost be ladu a skladu.... Já bych se v takovém bytě také necítila dobře. A to se mi architekura staré Anglie, vč. interiérů docela líbí. Toto ale nemá se starou Anglií nic společného. Inu, proti gustu - žádný dišputát. Udržovat tento byt v čistotě bude k uzoufání. Jedinýá pěkná věc v tomto bytě je ON. *3*
-
-
Re: Gerry doma
Gerryho bydlení na Manhattanu je zvláštní, neobvyklé, tajemné, záhadné, kouzelné, pohádkové, výjimečné, bohémské, fascinující, romantické, úžasné ...
Je přesně takové, jako Gerry ... prostě jedinečné ! ! !
Mě se líbí ... a moc. Miluji totiž všechno, co se vymyká tzv. " normálu ".
-