-
Hlasování
Už je to tady. Hlasování časopisu Hellomagazine o nejatraktivnějšího muže - finále ! ! !
V dubnu jsme Gerryho dostali na 1. místo, tak se prosím snažme o dosažení mety nejvyšší. Bylo by to přeci krásné.
Gerard Butler - nejatraktivnější muž roku. 6* *14* *14*
Hlasování končí 20. ledna, tak vzhůru do toho. *3*
http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/menattractive.html/ -
-
Re: Hlasování
Hlasovat znovu můžete po deseti minutách,ale musíte z adresy odstranit- ?presentar=resultado
Nepřehlédn -
-
Re: Re: Hlasování
Chtěla jsem napsat-nepřehlédněte nový článek v napsali o mě,je tam odpověď přesně pro Vás. *3*
-
-
Re: Hlasování
Myslím,že to nehrozí. Na Federera a Pattinsona asi nemáme, spíš ještě hrozí raketový nástup Tennanta. *9* -
-
No, možná, že to nevyjde, ale nejhorší je, vzdávat něco už předem.
Občas se zázraky přeci dějí ! *3* -
-
Re: Re: Re: Hlasování
Nic nevzdávám,mám dovolenou,tak se snažím. -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasování
Tak to je skvělé. Chválím ! ! ! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování
Opravuji: je to v aktualitách ze světa celebrit.
-
-
-
Ja myslím, že je dôležité zahlasovať. Vôbec nemám ilúziu, že by napr. LAC sa stal najlepším filmom roka (aj keď pre nás tým môže byť *14*) - ale dôležité je, aby získali Gerryho filmy čo najlepšie umiestnenie, nemusia byť na prvom mieste. *14* *14* *14* -
-
Sorry - opravujem sama seba, nejak sa mi v hlave poplietlo hlasovanie za Gerryho a hlasovanie za najlepší film 2009, takže to vyzeralo, že píšem úplne od veci, lebo som písala o filmoch. Čo sa týka Gerryho, nie je na tom tak zle a aj keď nevyhrá, rovnako si myslím, že je dôležité dobré umiestnenie (aj keď by som privítala víťazstvo *14* ) Takže hlasujme *3* *3*, zatiaľ sa mi podarilo hlasovať aj opakovane, takže sa to dá (asi naozaj s odstupom).
-
-
-
I přes to,že jsem fanynka Pattinsona,jak poznáte z ikony...,ale prostě i tak bych chtěla dát hlas Gerardovi Butlerovi-on je muž-,ale nějak mě to tam nejde...naveďte mě někdo!!!Zobrazí se mi ta stránka a pak kam,na co kliknout???Prosím a předem děkuji. -
-
Pod fotkou GB je políčko "VOTE", na nej kliknete, poté se vám objeví políčko s nějakými písmeny, či čísly a pod tím prázdné políčko. Do toho prázdného opíšete výše napsaná písmena, či čísla a kliknete opět na "VOTE". Volba se dá opakovat (možná s nějakým časovým odstupem ?).
Upozorňuji na to, že 9.1. dávají na FILMBOX EXTRA v 16:10 film s GB "Milý Frankie". Je to jeden z jeho nejlepších filmů. Pokud máte možnost chytat tuto stanici, nedejte si to ujít. Je to sobota. Já se těším v 14:40 na slovenskou "1" na Attilu. I když je mi líto, že o kus Frankieho přijdu. To si Gerarda v sobotu užiji!!!!! *14* *14* *14* -
-
Žiaľ Filmbox extra nemám a tak ostanem pri Atillovi - aj tak dobré...*4* Prajem krásne zážitky, Frankieho by som si rada pozrela, snáď sa to niekedy podarí. *4*
-
-
-
-
-
Nové fotky
Tak chlapec nám vyrazil za sluníčkem! No, asi bych na jeho místě volila jinou barvu plavek, postavičku si jistě zas vysportuje! Hezký nový rok!!!
http://justjared.buzznet.com/20 10/01/03/gerard-butler-shirtless-ba rbados/ *3* -
-
Re: Nové fotky
Já to říkám stále, že ten hoch se svou vrozenou náturou bude mít velké starosti, aby neskončil jako Marlon Brando. Ono do smrti intenzivně sportovat každého nebaví a Gerard je náturou požitkář a k asketickému životu se bude muset příliš , přespříliš nutit. A nebo se na to ..... Ta holka má sice krásnou postavu, ale jinak nic moc a nemám jí ráda. -
-
Re: Re: Nové fotky
Absolútne presné...!!! Niet čo dodať - iba snáď, že radšej si za pár dní pôjdem pozrieť LAC. *4* -
-
Re: Re: Re: Nové fotky
No, když si představím sama sebe v obdobném oděvu, tak GB vypadá furt skvěle!!! No jo, nemládneme, a s věkem jsou i s tou váhou problémy. Ale ještě to jde, a když bude chtít, tak to bude mít zase za chvíli dole (což o sobě bohužel říct nemůžu). *3*
Mimochodem, nevím, zda ta slečna vůbec k němu patří, ani jeden se až tak moc netváří, ale sem by to měl (za námi) stejně daleko... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nové fotky
Jo a ještě musím dodat, že dělá chybu, že za námi nepřijede. Snesly bychom mu modré z nebe, není-liž pravda? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nové fotky
V jeho očích, v jeho pohledu, jeho mimice a vůbec celkovém chování a jednání. Je to hezký sympaťák a jednou bude možná buclatější hezký sympaťák.
Je už asi osudem, že my, z východní Evropy, jsme bráni jako něco méněcenného. Možná, že by kdejaký švihák ze západu koukal, jak jsou slovanské mladé ženy krásné (proti těm německým Brunhildám a britským kolozubkám.) Někde jsem ale četla, že se Gerardovi líbí tmavé jižní typy. Ale i takové se tu vyskytují. Jsme pěkně namíchané od světlých po tmavé. *3* -
---a ešte musím dodať (aj keď moja prvá reakcia bola sklamanie) že ho asi budem milovať napriek jeho kilám - rovnako ako v prípade mojej zákonnej polovičky....hold je to niekde inde ako v telesnej váhe...tá nevysvetliteľná príťažlivosť je zjavne v niečom inom---kde to asi bude???...
*3* *1* *3* *14* *14* -
Jasné, je to presne tak. A v tej súvislosti som sa raz zamyslela nad tým, že keď môže prísť na premiéru napr. do Nemecka, prečo by nemohol prísť na premiéru napr. aj do Čiech alebo na Slovensko?!? Čo sme my horšie fanynky ako napr.v Nemecku? To sú len neschopní distribútori a agenti okolo toho. Nebolo by to krásne, keby tak GB prišiel na premiéru napr.do Prahy alebo Brna alebo Bratislavy???...oh joj.... *14* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: Nové fotky
Podle textu u obrázků měl GB onu slečnu představit už na nový rok v NY a měla by to být ona. Možná se mýlím, protože anglicky neumím. Tak angličtinářky, zpět k fotkám a překládejte.
S tělesnou váhou jsme na tom každý jinak. On patří do sorty lidí, kteří mají vrozený sklon k přibývání na váze. Jestli pro udržení váhy vydrží asketický způsob¨života, nebo ne, je odvislé od toho, do jaké míry je ješitný a libuje si ve své slávě a popularitě. Marlon Brando na lidi, slávu a popularitu očividně "sjal" (s prominutím , jinak se to snad ani nedá říci). Gerard má však rád kolem sebe společnost a tak uvidíme. *3* Já ho budu milovat, i když nabere. Líbit se mi už ale nebude tak, jako když byl štíhlý třeba v Attilovi, nebo Fantomovi.
-
-
-
-
-
ať se daří
Je sice už 4.ledna,ale myslim,že klidně můžu ještě popřát všem jen to nejlepší v roce 2010,a fandům GB zvlášť *4* .
A samozřejmě Gerrymu-ať se mu daří(a ono určitě bude),protože nás pohled na něj neomrzí.A těšíme se na každý jeho film,takže máme přehled i o tom,co je ještě rozpracované.HAPPY NEW YEAR ! -
2010
Aj keď som už priala po Vianociach, opätovne sa pripájam a prajem nám všetkým aby nás nadšenie z GB neprešlo a aby ani neoslablo, lebo je to tak krásne.....!!!! *14* *3* *14* *3* -
NOVÝ ROK 2010
KRÁSNÝ NOVÝ ROK, PŘÁTELÉ. *4* *3* *4*
HAPPY NEW YEAR, GERRY. *14* *14* *14* -
2010
Přeji vám všem také zdraví, spokojenost a hodně potěšení s milým Gerardem *14* -
Nový rok
http://jiko-gb-wallpapers.webovastr anka.cz/image/2915/19841_383.Happy_ New_Year.jpg
Všechno nejlepší hodně zdraví a tak dále,do roku 2010 , přeji všem fanynkám. *3* -
-
Re: Nový rok
Ať Vám všem vychází to, co si samy přejete nejen po celý rok 2010!!! Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti - a radosti z dalších úspěchů GB!!! *4* *14* *4*
-
-
gerry to naozaj urobil
Klipov o Gerrym a s Gerrym je na youtube spústa, ale toto som náhodou objavila a odporúčam preto, že sú tam početnejšie zábery a scény, ktoré sa buď udiali pri natáčaní alebo sa do filmov nedostali - http://www.youtube.com/watch?v=aKYRRoUxgfg&feature=related
Náš Gerry sa ukazuje ako nemravník - čo vy na to ??? *3* *1* -
-
Re: gerry to naozaj urobil
Že Gerry není žádný vzorný a nudný suchar přeci všichni dobře víme. A ruku na srdce. Není právě tohle jedna z věcí, která nás na něm přitahuje ???
Jeho věčné legrácky, dvojsmyslné provokativní řeči ...
Je chytrý, inteligentní a přitom tolik, tolik přitažlivý a sexy. *14* *14* *14*
Nad jeho úsměvem musí roztát ty největší ledovce světa i nejzachmuřenější škarohlídi. Miluji jeho úsměv !
Musí s ním být ohromná legrace a pohoda. Prostě ... ideální společník ( nejen ) pro zítřejší den. *4* *1* *3* -
-
NAPROSTO SOUHLASÍM...
Padám do něj víc a víc a to co se tu psalo mě na něm naprosto přitahuje...jakoby se v něm snoubilo něco andělského a ďábelského zároveň,ale ty růžky vykukují asi častěji....těžko říci...,vždyť ho můžeme vidět a poznat prostřednictvím filmu v tolika podobách a všechny jsou tak nádherné....,díky němu nádherné,i ve Ctihodném občanovi jsem Gerrymu fandila a schvalovala a omlouvala každou vraždu,kterou spáchal...a spáchal je právem!!!Ale to se dostávám k tématu samotného filmu...,prostě jsem hotová a on je božský!!!!!BOŽSKÝ s velkým "B" a ať se klidně rouhám a přeháním....,on umí snad vše na světě...,jsem asi total zpožděná,takže jsem za poslední dny shlédla jeho tři filmy-naprosto rozdílné žánry a byl ekselentní ve všech!!!!Nemám slov...zpěv,herecký výkon...on je Bůůůhhhh!!!!! *4* *4* *4* *4*
-
-
-
najlepší film 2009
Milé dámy, na svete je ďalšie hlasovanie - o najlepší film roku 2009:
http://www.ropeofsilicon.c om/article/vote-now-you-nominate-fi ve-films-for-best-picture-of-2009 - je tam LAC aj Gamer a zatiaľ sa držia dosť dobre - LAC je na 10. a Gamer na 15.mieste. *3* Hlasovať možno pre 5 filmov, ja som hlasovala iba pre tieto dva, nebudem predsa podporovať konkurenciu. *3* Takže prosím (alebo povinne?) hlasujte, najmä za LAC !!! Po odhlasovaní sa vám ukážu priebežné výsledky. Prajem krásny deň! *4* -
-
Re: najlepší film 2009
Povinnost jsem splnila, ale domnívám se, že naděje moc nemá. Do vkusu průměru diváků se žádný film s GB asi nedostane. -
-
Re: Re: najlepší film 2009
mne sa práve páči, že Gerry nie je masovka, aj napriek tomu, že je čoraz populárnejší *3*
-
-
-
Vánoce z dětství GB
Toto je z překladače text onoho článku (při troše fantazie pochopíte smysl vět):Štědrý den byl vždy obrovský proti-vyvrcholení pro skotské filmové kus Gerard Butler - má vždy přednost elektřinou. 300 hvězda připouští, svátky jsou velmi odlišné, než tomu bylo tehdá, když byl chudý kluk vyrůstající v Glasgow. Vzpomíná: "Bylo to skoro nemožné obsahují mé vzrušení. Nepocházím z bohaté rodiny, takže zvláště vše, co jsme dostali, jsme daleko víc ocenili." Moje maminka byla svobodná matka, a od žijícího otce v Kanadě, jsme opravdu nedostal nic od něj, ale zbytek rodiny byl velmi blízko. Měl jsem hodně tet a strýců, skvělé velké strýcové a oni by se vždy ujistěte, že jsme v pořádku. "Můj strýc by nám vybudovat sáňkovat nebo bychom si tyto divné nádherné dary, a já jsem vždycky myslel bych úlovek Santa přichází komínem. "pocházím ze země, kde je zima a sněží, je tu skutečný vánoční pocit ve Skotsku. Pak přijde den, kdy budete muset začít se prezentuje, a to ztrácí to kouzlo Vánoc, a najednou se stává obrovskou bolest .
A zde máte na něj odkaz s odstraněnými mezerami :
http://www.ahlanlive.com/17499-gerard-loves-the-12-days-of-christmas