-
DOBRY
Dobry dobry!!! *4* -
Gerry v Emirátech
Co říkáte na aktuální fotografie z Dubaje.
http://www.gbgalsgallery.c om/v/festivals/DIFF121509/photocall /6.jpg.html
Krásné, že ano ? *14* *14* *14* *14* *14*
Také bych ráda odletěla někam za teplem.
Ta zima a mráz jsou skutečně nesnesitelné ! *9* -
-
Re: Gerry v Emirátech
Ta je ze všech nejhezčí. Obávám se však, že si brouček toho sluníčka moc neužije, je tam jen "na otočku", převzít cenu na festivalu. Jinak další fotky z Dubaje jsou na GALS na GB.netu, např. z tamější premiéry Avatara, tam mu to také moc sluší - http://www.gerard-butler.net/galler y/v/film_festivals/2009/dubai/avata r/avprem10.jpg.html
Na titulni stránce GB.net je klip z tiskové konference (ještě v lepší kvalitě je na http://www.youtube.com/watch?v=EBgt 0cpR2o8). Rozhodně stojí za to - i kdybyste měly jen pozorovat našeho miláčka!
*14* *3* *4* -
-
Re: Re: Gerry v Emirátech
Skutočne neskutočne mu to zase raz sluší! *14* !!! *14* !!! A evidentne je v úplnej pohode, čo mu ešte pridáva na šarme *14* *14* Nádherný zlatý chlapec.... *14* -
Re: Re: Gerry v Emirátech
Díky. Co to tam ten náš kluk arabákům předvádí, že se tak smějí?
-
-
Re: Gerry v Emirátech
Jééééé, tomu to tam zase sluší. *14* *14* *14*
-
-
odpověď bazalce
Po pravdě, já mám v mp3,celého Fantoma,všechno co zpíval G.B. v P.S. I Love You a ještě různé hlášky z filmů Fantom opery,300 a P.S.I Love You,jako upozornění na zprávu v mobilu. *3* A teď už i to zpívání u Jimmyho Fallona. *3* *4* -
odpověď bazalce
Po pravdě, já mám v mp3,celého Fantoma,všechno co zpíval G.B. v P.S. I Love You a ještě různé hlášky z filmů Fantom opery,300 a P.S.I Love You,jako upozornění na zprávu v mobilu. *3* -
Pro bazalku
Také považuji Point of no return až do konce za nádhernou pasáž jak hudebně, tak i herecky. Čast, kdy jde Christine na hřbitov a zpívá svému otcie, patří dle mého vkusu mezi ty nejkrásnější. Já se vůbec domnívám, že filmové zpracování tohoto muzikálu se nesmírně zdařilo. Není v něm žádné hluché, prázdné místo. A těch strhujících scén je tam mnoho. Herecké obsazení do všech rolí se režisérovi také povedlo. Že je Gerard třešničkou na tomto vynikajícím dortu, o tom není pochyb.
Ve Ctihodném občanovi je sice pár scének, které naznačují brutalitu, ale vůbec se nebojte. Já nevím, jak jste citlivá, ale dle mého soudu tam opravdu jde jen o náznak, co přijde potom. Jinak je film zajímavý, GB je často v záběrech, takže si ho užijete. Jen v konečném dojmu se zde mezi českými divačkami rozcházíme. Ve mne vyvolalo zakončení soucit a pocit nespravedlnosti vůči GB (vypadlo mi jméno postavy, kterou hraje), tak jsem zvědavá, jaké dojmy budete mít Vy. Rozhodně se nezdráhejte na to jít. *4* -
-
Re: Pro bazalku
No až na tu scénu ve vězení,to rozhodně nebyl jen náznak,tam asi ty oči budete muset zavřít.Jmenoval se Clyde Shelton. -
Re: Pro bazalku
Presne tak, milá Ada..i keď kritiky som čítala dosť zmiešané, aj tak tento film oslovil množstvo ľudí a úplný súhlas, že obsadenie všetkých hercov bolo trefné - režisér mal šťastnú ruku :) mňa potom ten príbeh tak zaujal, že som knihu zhltla za 2 dni a zakaždým, keď si pomyslím, že sa údajne zakladá na pravde, mám taký zvláštny pocit...
na toho Ctihodného občana sa pôjdem pozrieť, len som nevedela, či mám vyčkať, kým bude na dvd alebo to risknúť do kina *1* naposledy som takúto veľkú chybu spravila, keď som videla v kine film Sedem... nevedela som pokojne spať asi mesiac.. brutalitu, násilie a krv nemám vo filmoch rada, preto ma ani neláka pozrieť si film 300 alebo Shooters - Gerard Negerard *1*
-
-
Adventní kalendář
Tak dnešní adventní bonbonek je k zešílení láskou. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Adventní kalendář
No, mne sa ten včerajší páčil viac - ale ako som už raz napísala - "proti gustu žiaden dišputát". Fakt je, že v tejto scéne je Gerry absolútne neopísateľný *14*, ale mám pocit, že konkrétne táto fotka to až tak nevystihuje. Ale ak sa páči - užite si to "zešílení" naplno- *14* *4*
-
-
Gerry
K němu jen 4 slova... : JE TO SEXY CHLAP!!!!!!!!! -
-
Re: Gerry
To sedí!!!
No a v tej súvislosti k dnešnému adventnému bonbóniku - ako môže byť niekto tak krásny a sexy??? Dokáže to niekto vysvetliť??? *3* *3* *14*
-
-
bannery
Nevíte někdo jestli na Gerard Buler Dot Net mají někde bannery? Ráda bych nějaký dala na svou stránku.Na GB Gals jsem je našla,ale na GBDN je nemohu nalézt.Díky -
-
Re: bannery
Tak mě napadá,viděly jste to?
http://www.gerardbutlergals.com/a ffiliates
Pro ty co to ještě neznají - z adresy se musí odstranit mezery,které se tam vždy vytvoří. -
-
Re: Re: bannery
Našla som to, ale neviem čo s tým. Prosím, pre nás starších a menej zdatných v týchto novinkách - čo je banner a čo je affiliates? Dík vopred za vysvetlenie. *4* -
-
Re: Re: Re: bannery
Banner se překládá jako standarta, korouhev a v amer.hovor. jako vynikající.
Affiliates se v amer. hovoru myslí jako přátelit se, nebo přičlenění, svázání se s něčím.
Dnešní adventní bonbonek ja opravdu slaďoučký. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: bannery
Přesněji ty affiliates jsou sesterské stránky a bannery jsou reklamní obrázky s odkazem na stránky,které propagují.Laicky. -
Re: Re: Re: Re: bannery
Díky vám obidvom za odpoveď, zase som o niečo múdrejšia, človek sa celý život učí *4* *3*
-
-
A nejen s G.B. jsou tam i jiné,no to nakonec je vidět co je na obrázku ,když je tam Gerry,tak je to jasné,kam to vede. -
To jsou bannery fanouškovských stránek z celého světa,každý Vám otevře nějakou stránku s G.B.Stačí na něj kliknout.Tam si užijete. *3*
-
-
-
Re: bannery
Tak už není třeba,našla jsem ho na GB Gals. *3*
-
-
Ukolébavka
Každý večer , než jdu spát, si vždy pustím zpívajícího miláčka a pak teprve vypnu PC a jdu na kutě.
http://www.youtube.com/watch?v= bZkIA5ks-8A
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ukolébavka
Pekné, aj keď - keby som si ja každý deň pred spaním dávala uspávanku (ukolébavku), tak by to určite bola Music of the night - rovnako ako u bazalky, aj u mňa stále vedie PoTo. Nuž ale "proti gustu žiadny dišputát". Pekný večer *4* *3* -
-
Re: Re: Ukolébavka
Tak u mne rozhodně také vede POTO. A tam jsem ho také poprvé vzala na vědomí a začala se o něj zajímat. Dokonce se domnívám, že rolí fantoma ve stejnojmenném muzikálu na sebe strhl pozornost divaček z celého světa a získal tím zástupy nadšených fanynek. Což dokazuje, že jsme všechny ženské po celém světě stejné. Také po tomto filmu začala prudce stoupat jeho popularita ve filmové branži. Ale písnička, kterou zpívá v PSILY je nejen pěkná, ale je v této situaci nesmírně přitažlivý. Tou ukolébavkou ze sebe shodím všednost a jdu spát naladěná k příjemnému usínání. Ten kluk ani neví, jakou má moc. *14* -
-
Re: Re: Re: Ukolébavka
tak s tým, že stvárnením Fantóma stopercentne zaujal, plne súhlasím, Ada... ja som predtým to dielo nikdy nebola schopná dopočúvať do konca, mrazilo ma pri tej hudbe a nie práve príjemne *1* dokonca mi miestami naháňala strach... keď som istý čas žila v zahraničí, bol Fantóm opery v repertoári divadla, ale nikdy som sa naň nešla pozrieť...film som si pozrela až na odporúčanie priateľky a tam ma tá hudba a dielo ako celok úplne očarili a viem, že je to najmä vďaka Gerryho výkonu a aj keď mám operu rada, veľmi sa mi páčilo, že to dielo odspieval tak "civilnejšie", nie za každú cenu operne.. *4*
a moja uspávanka by bola od Point of no return až do konca *3* a časť, keď ide Christine na cintorín a pieseň, ktorú spieva tam..
inak dievčatá, ktoré ste videli už Ctihodného občana, je tam veľa krvavých scén? lebo to ja nemusím až tak... aby som vedela, kedy si zakrývať oči *5*
-
-
-
-
:)
Raz ma náhodou hodilo na túto stránku, keď som hľadala niečo o Gerrym, ktorý ma ako herec pred pár rokmi veľmi zaujal vo filme Fantóm opery. Dovtedy mi to meno nič nehovorilo, ale film, jeho hlas, oči, spôsob, akým postavu fantóma stvárnil a koľko ľudskosti mu dal, mi tak pohladili srdiečko, že som bola zvedavá, ako ten človek vyzerá bez masky :)keď som si pozrela jeho filmografiu, bolo mi jasné, prečo ho nepoznám - do "mojej šálky kávy" spadal podľa opisu jedine film Dear Frankie. A tam ma očaril druhýkrát. Odvtedy sledujem, čo nové natočí a teší ma, že sa mu v súčasnosti tak darí, pretože ešte pred takými 2-3 rokmi ľudia ani nevedli, o kom je reč..
Čítala som si sem tam vaše reakcie a slová a jednoducho mi nedá nenapísať vám, že ste strašne zlaté :) -
-
Re: :)
ďakujem všetkým :)
práve táto vaša spriaznenosť sa mi tu páči *3*
keď ma nejaký (nielen herec) zaujme, chcem sa o ňom niečo dozvedieť aj ako o človeku a tak som pozerala pár jeho interview na youtube a veľmi milo ma prekvapilo, aký je totálne milý, ústretový, vtipný, nenútený, zábavný ... a a a veď viete ... :)
a i keď sledujem postupne jeho filmy, Fantóma u mňa zatiaľ nepredčil... čítali ste niektorá aj knihu Fantóma opery? -
-
Re: Re: :)
Ano Fantom opery stále vede,pro mě je to nejlepší lék na splíny a neuvěříte i na migrénu.Když mě chytne,tak ty kováříky v hlavě bezpečně utlumí na snesitelnou míru.Nevím jak je to možné,ale je to tak.A ano knihu jsem četla. -
-
Re: Re: Re: :)
milá jik, to ti aj úplne verím *3*
ja mám isté časti Fantóma aj v mp3 a aj soundtrack, ktorý mi ide ako podmaz aj pri žehlení a fakt ma ešte neomrzel *1*
-
-
-
Úplně jako bych četa svoje slova ve slovenštině.Takhle to u mě začalo také.Tak vítejte do klubu očarovaných Fantomem opery. *3* -
Ďakujeme, milá bazalka a vitajte v klube! Teší nás každá ďalšia spriaznená duša a mňa osobne teší každá duša slovenská, lebo skutočne asi na Slovensku špeciálne bol GB doteraz "terra incognita" - úplne neznámy pojem a rovnako aj ja som ho náhodou objavila vo Fantómovi. Takže objavujte ďalej a objavíte postupne nespočetné nádherné stránky Gerryho osobnosti a hereckého umenia. *4* *14* A myslím že všetky súhlasíme s Adou - je to najkrajší Škót na svete (a myslím že nielen Škót). *3* -
My to o sobě víme, jsme k sobě upřímné a nic si nezastíráme. Téměř všechny milujeme Fantoma, shodneme se na filmu Dear Franki, PS Miluji tě, a pak různě. Můžete se k nám přidat. Jsme společností od desti až osmdesátiletých děvčat, zamilovaných do Gerarda Jamese Butlera - nejkrásnějšího Skota na světě. Začíná mu přát štěstí a zdá se, že předčí i slavnou skotskou Lochnessku. *3*
-