Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GB v televizi

GB bude na stanici HBO dne 6.2 ve 20:00 ve filmu 300:Bitva u Thermopyl.
    Dne 9.2 opět na HBO ve 20:00 P.S.Miluji tě
    Dne 13.2 na TV NOVA ve 20:00 Proud času

Přeji příjemné potěšení s GB *14* *14* *14*
    • daba

Re: GB v televizi

Díky za informaci. Všechny tři filmy mám sice na DVD a HBO nemám, ale Timeline si vychutnám (i když mi bude chybět jeho sexy hlas). Je fajn, že Timeline dávají znovu, je to milý příběh (myslím linii André - lady Claire), a Anna Friel je tu ted známá kvůli Bathory... *14* *3*
  • daba

Golden Globes

Jen takové zpříjemnění sobotního rána pro ty, kdo to ještě neviděli/i (GB při předávání Zlatých glóbů). Sice ho mám raději méně "uhlazeného", ale moc mu to slušelo!

http://www.gbgalsgalle ry.com/v/awards/goldenglobes09/
    • Re: Golden Globes

A to já zase miluji nejvíc, když je takto pěkně vyholený a v gala. Je nádherný.

Opravuji chybičku (mezerku), která se Vám vloudila do odkazu:
      http://www.gbgalsgallery.com/v/awards/goldenglobes09/
  • nosferatu

klub vydieracov

dnes som pozerala klub vydieracov.gerry je tam senzacny.a ten zaver ma prekvapil.ale taketo nieco prajem kazdemu chlapovi co zenu podvedie.ale gerry bol opat a zas nezabudnutelny.a hlavne ked utekal. *1*
    • daba

Re: klub vydieracov

U nás film v kině nedávali, ale koupila jsem si DVD, jakmile vyšlo, takže už jsem ho párkrát viděla. Škoda, že nepřeložili výstižněji název, ten původní daleko lépe vystihuje film. Konec byl jistě překvapivý, i když možná trochu příliš... (nechci napovídat moc těm, co film ještě neviděli/y). V každém případě hodně netypická role pro GB (konec konců i pro Pierce Brosnana) - alespoň je vidět, jak dobrý je herec, i v takové roli byl přesvědčivý!
    • Re: klub vydieracov

Já ten film také viděla už v kině a líbil se mi moc. Konec byl neskutečně překvapující. Hotovbá bomba. Dnes jsem se dívala na HBO na film PS Miluji tě. Viděla jsem ho už na premiéře v kině a dnes jsem si ho dopřála ještě jednou. Opět jsem slzela, jak je ten příběh dojemný a smaozřejmě, GB je úchvatný. Vřele doporučuji.
      • nosferatu

Re: Re: klub vydieracov

milujem film p.s.milujem ta.je proste super vymysleny a naozaj dojimavy.placem asi styrikrat pocas filmu.gerry sa opat utvrdil ako nenahraditelny herec.medzi najlepsie sceny patri ako sa stretnu a ako spieva tu country pesnicku s klube...boze,ja ho fakt zboznujem *1*
        • daba

Re: Re: Re: klub vydieracov

Mně se daleko víc líbí ve scénách z New Yorku (té úplně první, pak té v karaoke baru), a pak když Holly dočítá dopis od něj v Irsku... Film jako celek nějaké mouchy má, ale on je tam k sežrání, ty scény si pouštím znovu a znovu...
  • Dabing

zdravim prosím nevíte někdo kdo daboval gerarda jako leonidase? hrozně rád bych to veděl dikes je to parádní herec né nějakej blbej šamponek
    • Re: Dabing

Leonidase nadaboval Jiří Schwarz
  • nosferatu

atilla

dnes o 20:15 davaju atillu s gerrym na jednotke.ja sa to chystam pozerat.uha uz sa tesim. *1*
    • Re: atilla

Jejda, jejda,jejda, já to propásla!!! Kdysi to dávala i nějaká česká stanice, také jsem to propásla a teď i tuto příležitost. Sakra práce. Na YTUBE v ukázkách mu to tam moc a moc sluší, má krásné dlouhé vlasy...Jsem silně naštvaná. *9* *9* *9*
      • nosferatu

Re: Re: atilla

no malo to tri casti a napriek tomu ze som rano skoro nevstala sa to oplatilo.bolo to super.teda ja nemam moc rada take bojove.ale gerry bol uzasny.krasny a nadherne telo.a tie vlasy sa mu hodili.proste bolo to uzasne.a ked nakoniec zomrel,tak to bolo hrozne.fnuk *1*
        • Re: Re: Re: atilla

Bylo to krásné, jo? Hm, tak teď už nejsem jen naštvaná, ale dokonale na... ná! *9* *9* *9* Jak já Vám závidím. Ale to DVD bych Vám přála sehnat, to jo.
          • nosferatu

Re: Re: Re: Re: atilla

gerry ma v attilovi 32 rokov.je tam fakt krasny.super telo.a uplne nadherne oci.a samozrejme podal presvedcivy a briliantny vykon.ale on je vzdy taky.uplne dokonaly.a ked ukazu jeho hrud.no som z neho mimo *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: atilla

To jsme tu z něj mimo asi všechny. *14* *14* *14*
  • nosferatu

gerry

gerryho som prvykrat videla vo filme dracula 2000.film nie je sice nic uzasne,ale on je neodolatelny.odvtedy je mojou srdcovou zalezitostou.je nielen krasny ale aj uzasny herec s charizmou.jeho dalsie filmy to dokazuju. *3* *1*
    • Re: gerry

Dear Frankie je moc a moc pěkný film a GB se Vám tam bude líbit. Okouzlující je také v muzikálu Fantom opery od A.L.Webera a vyšlo to už na DVD. Tam také dokazuje, jak perfektním zpěvákem je.
      • Re: Re: gerry

Ano,film Dear Frankie jsem sledovala vicemene nahodou,a bylo to tak dojemny, a on je proste chlap jak ma vypadat..
      • nosferatu

Re: Re: gerry

no ja si myslim ze najlepsi jeho film je fantom opery.tam je preste neodolatelny a perfektny.ma krasnu farbu hlasu.a este je super aj vo filme p.s.milujem ta.tam je tiez vynimocny. *1*
        • Re: Re: Re: gerry

Ano, pro mne je také Fantom jeho nejlepší film. Film Dear Frankie je navíc velmi hezký film jako celek a GB je v něm jako ta třešnička na dortu. P.S.Miluji tě je doják, při kterém jsem bulela, jak malá holka. A tento týden v sobotu s ním dávají v TV film Lara Croft. Budu na to koukat jen a jen kvůli GB, protože všechny ty Lary jsou, dle mého soudu, neuvěřitelné hovadiny. Ale na Gerryho se těším. *14* *14* *14*
          • nosferatu

Re: Re: Re: Re: gerry

no mna tiez moc ta lara croft nebavi.keby tam ńehral on tak to ani nesledujem.film dear frankie som zatial nevidela.nemozem ho nikde zohnat ani s titulkami ani s dabingom.ale co som videla videa tak to musi byt super.... *1*
            • 1452

Re: Re: Re: Re: Re: gerry

Film stáhneš na isohuntu,adresu jsem ti už psala a titulky si najdeš na titulky.com
            • Re: Re: Re: Re: Re: gerry

Bohužel, sama DVD nemám, film jsem nedávno viděla v TV. Také jsem se dívala na netu ve videopůjčovnách, a nikde ho nemají. Asi máte smůlu. Ale je možné, že časem na film , nebo DVD někde narazíte. Přeji Vám k tomu štěstí.
  • nosferatu

hladam dear frankie

cavte ludia.nemozte mi prosim pomoct.uz nejaky cas hladam film dear frankie na nete.chcela by som si ho stiahnut.no este som nic neobjavila.ked viete nejaku adresu, tak mi ju prosim napiste.dakujem vopre *8* *1*
    • Re: hladam dear frankie

Ahoj, Dear Frankie najdeš na http://isohunt.com
      • nosferatu

Re: Re: hladam dear frankie

dakujem za pomoc.dufam ze to budem vedet stiahnut
  • cinderella.l

Vánoce

VESELÉ VÁNOCE
    A
    ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2009

PŘEJE VŠEM ČLENŮM FANKLUBU

CINDERELLA.L
  • jarcasekac

Dear Frankie

Právě teď jsem viděla snímek Dear Frankie. Chce se mi plakat. Tak krásnej film u kterýho si můžu poplakat jsem už dlouho neviděla. Děkuji GB za tu nádhernou roli...
  • rockandrolla

velmi som sa na ten film tesila a potom ked som dopozerala unudena a sklamana neviem preco ale bol ciernobiely a mal hrozny zly obraz ako gerry bol zase skvely ale ten film bol hrozny...
    • daba

Re: RocknRolla

Tak to musela byt nejaka spatna kopie. Film jako takovy se kazdemu libit nemusi, ale cernobile to nebylo (i kdyz barvami film prilis nehyri) a kvalita obrazu take tak hrozna nebyla (samozrejme jina vec je vedeni kamery a tak, to je zase vec nazoru).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit