Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GERARDICEK

ja som tiez nevedela ako vyzera az ked mi ho ukazala sesternica *14* proste ho zeriem *14* je uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • gerard-moja laska

gerarda proste zeriem.je uzasny.nechapem preco sa mojim spoluziackam nepaci *14*
  • Gerardíček

Ach jo Gerard je úžasnej a já ho žeru *14* *14* A jejich CD TBP je nejlepší.Jsou skvělí a hlavně Gerard je skvělej *14* *14* *14*
  • konzert

Ahojík všichni, prosímvás nejedete někdo na ten koncert do Bratislavy nebo do Vídně???? Kdyžtak dejte vědět prosím, něco bych potřebovala;) díky čus bus
  • Re: 3 druh fanynek-nové a věrné-nekecám!4ČÁST

jj taky ho obdivuju *4*
  • Re: ♥

jjjjjjj *4*

*3* je to super zpěvák

heee.To mi všichni! *1*
  • Gerard je nej nej nej!! miluji ho♥ *14*
  • ROZHOVOR

http://myloveromance.blog.cz/0708/n ej-rozhovor-od-carol
    tohle je uplne bozííí rozhovor *1* *1* *14*
  • SORRY!!!

Omlouvám se za "2.část"-myslela jsem si,že jsem to tam jěště nedala *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8*
  • 3 druh fanynek-nové a věrné-nekecám!4ČÁST

.Dost jsem si totiž zakládam na tom,že nejsem něčí pitomá fanynka a pak tohle!
    *16* *1* *1*
    No,ale stejně je poslouchám dál.Na tom,co říkají/píšou milovaná media nesejde.Dnes je to moje nej kapela,byla jsem v Praze ne jejich koncertu(fakt náhoda,že jsem se tam nakonec díky bohu dostala).A taky jsem musela překousnout to,že mají nálepku "emo"
    ,ale to je na jinou kapitolu.Prostě MCR mi hodně dávají,takže stojí za to kvůli nim něco překousnout.Obdivuju Gerarda,že se dokázal zbavit závislosti na alkoholu a drogách-já bych to pravděpodobně nedokázala(v ničem takovém nejedu *13*)
    Tak si to připomínám v situacích,o kterých si myslím,že je nezvládnu:
    "Podívej se na Gerarda,kam to dotáhl,ex-ochlasta,ex-feťák a ted je z něj ex-troska(tz.frontman jedné z nejlepších kapel světa) *3* *3* *3* *15* *14* *1*
  • 2.ČÁST

Schválně jsem napsala to "JEN",protože pokud tu či toho samého zajímá i to,kdy vyjde další album,že jejich 1.song má jméno Skylines and turnstiles nebo to,že Bob fakt dobře bubnuje(viz.Helena,My way home is through you...),Ray je prvotřídní kytarista,Gerard píše zajímavé texty(překlad je samozřejmnost),atd.Takže pokud to tu fanynku zajímá,tak nevidím důvod,proč by měla být označena za SF.Pokud jí to zajímá,je ze stejného těsta jako staré fanynky(a-co když se mezi nimi taky najdou šišlavky *7* )
    Mluvím tím taky za sebe,protože mi příjde nefér být označena za něco,co nejsem(např.Někdo by mě označil za miss world *15* *1* )
  • 3 druh fanynek-nové a věrné-nekecám!3.ČÁST

Nevěděla jsem jak vypadá Gerard a spol.,ale dozvěděla jsem se to z jednoho časáku-"Gerard Way se svou skupinou dobývá nejen hitparády,ale i naše srdce" -Málem jsem omdlela,ale ne kvůli toho,že tam Gerard vypadal fakt dobře(to uznávám),ale kvůli té věty.Tak já začímám poslouchat kapelu,s nějákým hezounem v čele-NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
  • 3 druh fanynek-nové a věrné-nekecám!2.ČÁST

Schválně jsem napsala to "JEN",protože pokud tu či toho samého zajímá i to,kdy vyjde další album,že jejich 1.song má jméno Skylines and turnstiles nebo to,že Bob fakt dobře bubnuje(viz.Helena,My way home is through you...),Ray je prvotřídní kytarista,Gerard píše zajímavé texty(překlad je samozřejmnost),atd.Takže pokud to tu fanynku zajímá,tak nevidím důvod,proč by měla být označena za SF.Pokud jí to zajímá,je ze stejného těsta jako staré fanynky(a-co když se mezi nimi taky najdou šišlavky *7* )
    Mluvím tím taky za sebe,protože mi příjde nefér být označena za něco,co nejsem(např.Někdo by mě označil za miss world *15* *1* )
    MCR jsem zaslechla v radiu(ano,myslím
    WttBP)a chytla mě hlavně ta sloka začínající "Do or die,you´ll never make me..." Mezitím Bouček říkal,že tato kapela si u nás získává mnoho fans a stává se fenoménem.Těmito slovy chtěl upoutat na rozhovor s nimi.Řekla jsem si-"A JUST SE DÍVA NEBUDU"ale zároven jsem byla zvědavá,co je to za kapelu,když dokáže nadchnout tolik lidí.Potom
    jsem to slyšela zas a zalíbilo se mi to.Strašně jsem chtěla znát překlad-ale v tu dobu sme neměli internet.Tak jse šla na internet ve městě.
    ..to be countined
  • 3 druh fanynek-nové a věrné-nekecám!

Já bych chtěla jen napsat,že ne každý,co zná MCR od klipu WttBP je poslouchá jen kvůli tomu,že Gerard vypadá tak...(za ty 3 tečky si domyslete jakékoliv šišlavé pochvalné slovo,např.klásňoučký,slaďóu čký...).
    A když už jsem u toho,není trochu srandovní používat taková slova na zpěváka,který není(ani nebyl-a snad nikdy nebude *13*)členem boybandu? *7*
    Asi je-ale není to jedno?Stejně takhle kvůli němu nebudou vzdychat do 50let.Najde se někdo jiný.A taky bacha aby si sezonní fanynky(SF)taky nevymysleli nějákou zkratku-např.staré fanynky(taky SF).Myslím,že každý fan by měl poslouchat jejich hudbu a ne se starat,kdo jich poslouchal už v pravěku a kdo až v roce 2006.To je přece jedno-POKUD se ten/ta fandící nezajíma JEN o to,že si Gee přebarvil vlasy,že je na té a té fotce k sežrání nebo-jééé *14* t-music prodává plakáty nahého Gerarda(P.S. *1*-to poslední je jen fikce).
    ...to be countined
  • Rozhovor

Máš pravdu ten rozhovor je fakt dobrej,ale musim se vám zasmat tady resite jestli je Gerard peknej nebo ne ach jo ty holky. *7*
  • podívejte se

Lidičky podívejte se na tenhle rozhovor: http://sorry-but-iam-me.blog.cz/0702/husty-rozhovor-xd

už jsem to četla asi 100krát a vždycky se řechtam že spadnu ze židle *15*
  • neni zasnoubenej

prej zasnoubenej uz neni, pac mu udajne frank napsal dopis, ze ji nema rad a je s nim jen pro to, ze se proslavil. A hned potom uz s ni neni. Ale urcite se to cte lip, nez datum svatby *1* MCR forever!
  • prej to neni pravda

na mychemicalromance.cz bylo nedávno napsaáno že pro nákej norskej bomjakej plátek prohlásil že už zasnoubenej zas neni,takže FAKT nevim čemu mám věřit... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit