Přejít na výpis diskuzí

Gerardo Taracena

OSOBNOST 31.1.2015 
65 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento herec byl v Apocalyptu hotová zrůda! *10* Ale musím říci, že v reálu je daleko sympatyčtější a čím je starší, tím vypadá i lépe, u většiny lidí je to naopak. *5* Jenom mi na něm trochu vadí, že mluví v reálu přespříliš rychle. Jinak je to člověk mnoha talentů - herecky, pěvecky i pohybově nadaný - malý, ale šikovný. *3* Nevíte někdo, kdy se přesně narodil? Někde jsem četla, že má snad narozeniny někdy v půlce října. *3*
  • Myslím vzhled a povahu G. Taraceny. *3* *5* Ale vztáhnout se to dá na každého člověka. Týká se to nás všech. *5* Mír. *4*
  • Překlad "MEL GIBSON NENÍ RASISTA, ŘÍKÁ GERARDO TARACENA". *4* Celkově o něm mluví v pozitivním slova smyslu. Takže v tomto mne tento mexický herec překvapil, protože se mého oblíbeného herce a režiséra veřejně zastal v době, kdy na něj každý plival jedovatou slinu. Čímž mne příjemně překvapil. Proto nedejte na vzhled, ale na to, jaký ten člověk ve skutečnosti je. Asi vzhledem děsí, mne tak trochu také, ale jeho povaha nebude o moc horší, než ta naše.
    *3* *5*
  • Zajímavý článek
    z 22.6.2012 http://www.eluniversal.com.mx/espectaculos/114834.html
  • Tenhle herec na mě působí poněkud rozporuplným dojmem. *6* Jeho role ve filmu Apocalypto byla působivá, nicméně tam byl tak moc ohavný /zevnějšek, povaha/, že nemám ani chuť ho vidět v jiném filmu. Nevím, jaký je ve skutečnosti, ale pro mně je to každopádně dost odpudivý a nepříjemný typ a ty jeho zuby, těch by se lekl snad každý /mohl by jimi směle konkurovat divokému zvířectvu/! *1* *2* *15* Zkrátka, tihle Mexičané jsou dost divní lidé... A navíc dost nebezpeční. Je to s nimi o ústa. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit