-
gogo je super:)ale i tak si nemyslím že by bol najlepší:)najlepší je podla mna PewDiePie *3*
-
Najlepší youtuber v Česku a na Slovensku je Datel a Matěj a nie nejaký GoGoManTV. Ale vlastne Datel a Matěj je najlepší youtuber na svete.
-
-
A ty si iba d****ka
-
najlepší je práve gogo..........datel a matej su len další kopirajti goga....neber to ako hate na nich ale je to tak:)
-
-
Violetta mas pravdu a ako to beres ze uz Violetta skoncila
-
-
celkom v ohode lebo sa to skončilo dobre
-
-
-
-
Gogo jsi moc dobrý. Mám tě moc ráda a líbí se mi tvoje videa.
jsi můj nejoblíbenější youtubr *3* . -
Všechna děcka a pitomci mají radí GOGA a jeho infantilní humor. Jste-li vlastníkem aspoň jedné mozkové buňky, víte, že na pana Adama Jíchu nikdo nemá.
-
-
A vies ty co ked nemas rad GoGousa tak tu neotravuj!
-
ty si pitomec a decko.......kolko máš 10 rokov?adam jícha tiež není nejak extra dobrý:)nikto nieje.......ale zato na goga nadávať nemusíš *16*
-
pana? hahaha *15*
-
-
Yo si boží jeden s mojich naj youtuberov ale na teri blitzen nemáš ✌
-
-
Na Adama Jíchu nemá, určitě jsi myslel. Tenhle váš Danielčík nemá Adamovi ani po kotníky.
-
-
hej? a má pan adam jícha milión odberov? :) má? nemá! a pán gogo má milión odberov? má? má! tak drž hubu -_-
-
-
-
čau GoGo maš veľmi dobre videa
-
-
Haha... Omluvte mě, ale musel jsem se nad tímto vydařeným vtípkem zasmát, ano, i já občas upadnu do takovéhle úrovně humoru. Ale zpátky k věci, musíš být opravdový id*ot abys měl takového pitomce rád. Dívej se na správné Youtubery jako je pan Adam Jícha a přestaň se ztrapňovat.
-
-
Ty si ale k***t a k**va ty si tu na posmech ako mozes hovorit tomu d*bil*vy pan? GoGo je pan a nie ten deb** to si pis!
-
-
dik bol si na 4 fans?
-
-
ahoj gogo. máš dobrý videa a jsi heskej. taky nenávidím hoggyho skupinu slzu.ahoj tak já musím . s pozdravem vendula pelikánová.
-
-
ty nemáš ráda Slzu , ani Hoggyho ?
-
-
Gogo je najlepší youtuber.Na celom svete a vesmíru.
-
-
joooooo to je *1* *1*
-
-
gogo si dobry youtuber na slovensku tvoje videa som videl vsetky :D
-
-
ty umis cesky patriku sk *4*
-
-
Gogo si najlepší YouTuber celého sveta. Máš peknú frajerku ( o chvíľku ženu ) Lucku. Mám od teba aj knihu s tvojím slovníkom.