Přejít na výpis diskuzí

Gregg Sulkin

OSOBNOST 22.6.2010 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • superHanka
    Skvělej herec!
  • Hi all I love you just like you but I'm sorry to all of you I already have a girl. I believe that you are all beautiful and it would be very nice to walk with you ...... but you know no vždiť. I love you ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Gregg♥
  • Ahoj vím že si to nepřečteš ale chci ti říct že te zbožnuju ve fšech směrech a mám tví plagáty po celim pokoji *14* *14* *14* *14* *14* *3* *8* *15* *14* *14* *14* *14*
  • giggy
    Všechno nejlepší k narpzkám, i když si to nepřečteš *1*
  • Všechno nejlepší! Mám tě strašně ráda! Viděla jsem všechny filmy(i seriály :D), kde jsi hrál a vážně tě zbožňuju ;) *14* Jen tak dál :) *1*

PS: Otravným rejpalům *16* -->Vím, že si te můj vzkaz Gregg nepředčte, ale i tak můžu říct do světa, že ho mám ráda :) *4*
  • Aneta258
    Vím,že si to nepřečteš,ale všechno nejlepší,přeju Ti,krásný soukromý život i kariéru a všechno ostatní co se obvykle píše. *15*
  • Anna.N
    Všechno nejlepší k tvým 20. narozeninám, Greggu! *4*
  • Je hezký a myslím si že ani není povrchní přála bych si ho vidět naživo on je prostě nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • fakt si myslite ze by vam dal gregg sulkin e-mail tje to nekdo naprosto obycejny a jestli s nekym chodil tak je to miley cyrus
  • Já si to taky na googlu přeložila z english do češtiny! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit