Přejít na výpis diskuzí

Gregory Peck

OSOBNOST 31.12.2006 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je PAN HEREC. Je to jeden z nejlepších herců všech dob. Co film, to perla, exceloval ve všech svých filmech.
  • Krásný chlap to byl. S první manželkou měl tři syny.
    V r. 1996 na festivalu v K.Varech se musel v karlovarské nemocnici podrobil operaci slepého střeva.
  • amoreitalia

    Hvězda světového filmu

    Gregory Peck šarmantní, vysoký, tmavovlasý gentelman a herecká legenda světového filmu. Pro mě nezapomenutelný Joe Bradley v Prázdniny v Římě *4*
  • Poslenáí gentleman

    S jeho smrtí odešel poslední pravý gentleman,správný chlap,který neměl zapotřebí skandálů a promiskuitních vztahů aby se zviditelnil. Byl vidět i tak. Naprosto nezapomenutelný je v " Jako zabít ptáčka"
  • Gentlemanem i v životě

    Čest.pracovitost a poctivost byly u něj prioritní stejně jako smysl pro fair play a přátelství. Nikdy nezradil žádného přítele nehledě na pohlaví a nikdy neodmítl pomoc v nouzi.
    Hradil náklady na dvě ošetřovatelky ,které se staraly o Audrey Hepburnovou ,jeho křehkou partnerku z filmu ,,Prázdniny v Římě,,v posledním období jejího života kdy prohrávala boj s rakovinou.
    Čest Vaší památce Gregory !
  • Škoda,že už nejsi...

    Pane Gregory, na Vaše filmy jsme nechodili, chodili jsme na Gregory Pecka. A bylo nám jedno jakou roli v tom kterém filmu hrajete. Byl jste nejen legenda amerického filmu, ale byl jste také překrásný chlap. Vysoký,štíhlý,elegantní,se charmem,který okouzil každou ženu. Byl jste zkrátka "hvězda filmového nebe" jaká má být. Úctu a čest Vaší památce! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit