-
:)
Dle mýho osobního názoru je Gustav z celé skupiny asi nejhezčí, vždyť většina jich vypadá jako holka! *13* Bůhví jestli jsou vůbec na holky..... On alespoň vypadá jak kluk, ne jako princezna *3* -
je moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc a jeste nekolikrat krasnej a ne jak o bill
-
Gustav <3
Gustav je můj oblíbenec už od začátku kapely..nevim čim mě tak zaujal ae je fakt super :D skvěle hraje na bubny ..;))
koncert v praze byl můj největší a nejvíc psychicky náročný zážitek.. ale i přesto je gustav the BEST a určitě nejen pro mě... :) -
Gustav...
Prečo mám rada Gustava.......d:-)
Lebo je úžasný a taký nevinný.....nádherný pohľad, z ktorého som mimo...vykrojené pery, ktoré sú určite sladšie ako med...dokonale vypracované telo........pri ňom je svet krajší hneď....d:-) *14* *4* *14* -
libi se
je upa kvasnej *3* *14* *14* *1* -
obdiv
obivuju lidi co umej hrát na budubny.. =) je to proste frajeer=) a peknej *14* -
Alles Gute
Alles gute zum Geburtstag Gustav...:D -
Miláček
Miluju Hooooooo!Je to můj milášek,asi sem do něho fakt zabouchlá!!!!!Je to nejhezčí kluk na světě!!!Miluju ho!!!! *14* -
Dle mě je Gustav nejhezčí kluk z celý kapely. Vypadá jako kluk (na rozdíl od ostatních z Tokio Hotelu) a má nádherný oči.Prostě andílek *4* *14* -
je prostě úžasnej, sexy kluk s nádhernýma očičkama...prostě andílek *4*