-
Re: Re:
Obě umí zpívat! -
AHOOOJ
Gwen je proste dobra ne zadna kopirka Madony mela by jse stydet *8* Lady Gaga to je kopirka Gwen toto je muj nazor a nebojim se ho rict ! *3* *3* *3* -
Re:
Jsi trošku mimo ne? Kdyby Madonna uměla zpívat alespoň z části jako Gwen..! -
Gwen Stefani je jen kopírka Madonny!
-
GWEn
Gwen uplne bozi zpevacka *4* *4* -
Xo se Vám na Gwen líbí?
No, tag odepisujte:) Můžete i na můj blog o Gweňuli www.oc-g.blog.cz ,budu ráda! *4* -
Re: Re: Harajuku Lovers Live
Když vznikla písnička Hung Up od Madonny,hrozně jsem si jí oblíbila(tu písničku).Byla jsem ráda vždy,když jí někde hráli. *3* Ale jinak jsem Madonnu neposlouchala. Když jsem v květnu 2007 viděla její koncert z Confessions Tour,natolik se mi to zalíbilo,že od té doby jsem její fanynka. *14* Ale už dlouho se mi líbí song What you waiting for od Gwen Stefani.Ale jinak Gwen neposlouchám. *9* Možná,že jestli někdy uvidím nějaký záznam z koncertu Gwen Stefani,pak budu fanynka Madonny i Gwen Stefani.To vím jistě.Ale pak už nejspíš bude pozdě.... *7* -
gwen nejlepší
Gwen je fakticky nejlepší!!!Miluji te Gwen! *14* -
Gwen Stefani
Všetko najlepšie Gwen je to dobrá speváčka všetky klipy má perfektné. *4* -
happy-b-day
vše nej nej nej nej *3* -
První píseń
První píseń kterou jsem od Gwen Stefani slyšela byla píse´n We are.Ale to celé je dlouhý příběh... *3* -
Re: Harajuku Lovers Live
jj já taky a je to strasne energicky dývko! fag mi dava energii:)) Gwen to tam mooooc slusi! a prazsky koncert byl suepppperr! pa *14* *4* -
Re: Gwen
jj má skvelej hlas! a její ucesy jsou super!!♥ pa *14* *3* -
Re: Gwen je super
Super článek! *14* -
Re: Gwen je super
Ono to tam v odkazu dela mezery, tak je to bez nich... -
Gwen je super
Tady vzpominka, kdyz byla v Praze:
http://paranek.blog.cz/0710 /kde-jsou-vsechny-moje-holky -
artus
já Gwen stefani miluju *14* -
Gwen
Já jsem měla Gwen vždycky ráda.A poslední dobou opravdu docela hodně.Mám ,ale radši tu skupinu No Doubt.Písnička Dont' Speak!To je pecka *5* !Gwen má dobrej hlas a ty její Crazy ůčesy žeru *15* . -
Re: Gwen Stefany
Píše se to Stefani. *13* -
gwen byla přistižena při..
KOUKNIO NA MUJ BLOG..
WWW.MRS-GWEN.BLOG.CZ
TAM TO JE *3*