-
sherzd
je to super že i v reálu co ???? mám ten seriál ráda :-p. ale vždy to skončí v tom nejnapínavějším že ? *4* -
Překvapení :-D
Jsem moc ráda , že šeherezáda a onur žijí spolu i v reálu :-D :-d A MAJí malýho Aliho :-D chci je potkat :-D Ze začátku jsem říkala že jejda mane další telenovela , ale ted vždy okolo půl šesté sedím před tv a čekám co zase bude :-D Je to jiná telenovela než ty ostatní je něčím jina a prostě fajn:-D TĚŠÍM SE NA DALŠÍ DÍLY :-d -
-
*15*
-
-
s hlavní představitelkou...
...je ženatý i v reálu !! *15* -
Neexistující město
Mohu se zeptat, kde že je ten "Istambul"? Opravte to, prosím. *3* -
-
Re: Neexistující město
hnidopichu -
Re: Neexistující město
istambul je turecké město ležící v evropě,myslím(nevím jistě jestli je v evropě nebo asii)je tam například stavba Hagia sofia -
-
Polovina Istambulu je v Evropě a druhá polovina v Asii.Evropu od Asie v Istambulu dělí most. *3*
-
Re: Re: Neexistující město
ON TO JE ISTANBUL....PROTO TEN DOTAZ...KDE LEŽÍ ISTANBUL VÍM...TURECKO ZNÁM DOBŘE
-
-
-
miluju film tisíc a jedna noc a HLAVNĚ ŠEHEREZADU A ONURA A KEREMA Z BENNU
hahhahaa chtela bych vas potkat paaaaaaaaaaa zuzi *14* *14* *14* -
-
Já taky je to úplně boží,nechápu ty kdo to odsuzují..... jj já bych je taky chtěla vidět na živo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jasně!!
Jo, je ženatý a to se Šeherezádou a mají spolu chlapečka Aliho. Jinak je to super seriál.. *1* *1* *1* -
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všechno nejlepší !!!! ♥♥♥♥♥♥♥ *14*
-
miluji te onore vsechno nejlepsi..:)
-
on je tak výtečný herec!Nejvíc se mi líbil jak hrál ve Velkolepém století(sultán)jako sulejman a taky v tisíc a j. noc *14* *14* *14*
-
Viděla jsem dle možnosti na Tv Markíza a Tv Doma dost Tureckých seriálu,všichni herci a herečky jsou úžasní.Dají do toho všechno a my celý ten děj prožíváme ,tak jak by to bylo doopravdy.Pan Halit Ergenc ukázal v seriálu Tisíc a jedna noc,jak dokáže láska s člověkem praštit až na samé dno.Velice hezky to zahrál.Doufám,že budou i nějaké filmy.Zatím seriál Láska a trest,taky úžasný...
22.4.2013