-
hanička
Musím říct že Hanka měla vyhrát miss je strašně moc krásná a milá fajn holka.Strašně se mě líbí je krásná *4* -
-
Re: hanička
Krásná?já znám mnohem hezčí holky!!proti Tatianě Kuchařové nebo Alence šeredová je to obyčejná holka z vesnice *5* -
-
Re: Re: hanička
no a co, že je z vesnice já bydlím 7 km od Zadního Zhořce....a na vesnici jsou taky pěkný holky a mají takový krásný kouzlo v duši a jak městský fiflenky, který ani neví jak vypadá kachna...
-
-
-
hodnocení Miss 2008
Poněvadž jsem zatím téměř celý život (je mi 24 let) prožil na Vysočině, fandil jsem v soutěži Hance Svobodové. I když nevyhrála, druhé místo je také velkým úspěchem. Snad se ji bude dařit i nadále... *4* -
-
Re: hodnocení Miss 2008
Hanka je obyčejná *9* -
-
Re: Re: hodnocení Miss 2008
Musím jen souhlasit..Hanka je opravdu obyčejná,normální holka,která ničím nevyniká a není ničím vyjímečná!!! *16* Takových jako je ona,je stovky..jen prostě měla hold štěstí,no.. *7*
-
-
-
jen můj názor ...
Hana je tuctovka, nic atraktivního. Prostě hezký tělo, hezká tvář ... *9* ... ale krása vypadá TROCHU jinak !!! *3* Nemá v sobě nic, co by mi vyrazilo dech na první pohled, a to prostě musí krásná žena mít *3* -
-
Re: jen můj názor ...
je to holka z malý vesnice která nic sama nedokázala. Kdyby nechodila s Marešem nikoho nezajmá a pěknej obličej není všechno...
-
-
okouzlujici
hloupa husa????coze!!!Bavil/la jsi se sni..asi ne..jinak by jsi takovyhle sracky nepsal/la.Ja tu moznost mel na jednom vecirku ,kde vystupoval mareš..zacal jsem si s Hankou povidat a kecali jsme tam docela dlouho..dali drink a byl jsem fakt nadsenej jak je v pohode,hodna a mila ..a hlavne absolutne si na nic nehrala !!!A nehrala si proto ,protoze nemusi si na nic hrat..je sva a hlavne je zabavna a ktomu nadherna..a ten jeji usmev snad dokaze zvednout naladu kazdymu.A chtel bych poprosit ty co vedej o naky jeji strance kde se ji daji psat vzkazy jestli by to jsem nepisnul ..dik *4* -
-
Re: okouzlujici
Ty jsi nějaký expert, že jsi to poznal z jednoho (a kdo ví jestli) pokecání si, že si na nic nehraje, jo? Dali si drink....píšeš jak blbec, na tebe my určitě dáme.
-
-
z holky v pohodě v namyšlenou krávu
Hanku znám už hodně dlouho.. chodila o pár ročníků výš než já, jezdila semnou každý den autobusem, na stejnou školu..je z vedlejší vesnice..a byla fakt moc v pohodě.. ae co z ní udělala sláva? normální namyšlenou krávu! a to bez prominutí..nosí se jak páv a přitom je tady mnohem víc hezkých holek a to i bez tuny líčidel.. potkat teď Hanu ve Zhorci? skoro nemožný, přece by se nezahazovala v takový díře, když ona je ta "úžasná".. někdo může říct, že jí závidím..ae spíš jí lituji..lituji ji proto všechno co se o ní vykládá..ať už je to pravda nebo ne..ale hlavně ji lituji proto jak ji tady všichni zavrhli..a to i její rodina.. -
Holka je to pekna! *14*
-
techtle...
dobrý večer slečno...jak se Vám tancovalo včera večer v Techtle...jsme se ani nestihli představit, když jsem Vám pomáhal dolu z toho tanečního placu...:-)) *3* -
Hanka je nádherná baba, moc se mi líbí!
-
no já nevím, ale modelky jejího typu mě přijdou takový nevýrazný, nemastný neslaný. A navíc se mi líbí,jak se snaží každá sbalit Mareše, aby se trochu zviditelnily. Normální přirozenou cestou se zviditelnit nedokážou, Mareš to jistí. *15* *15*
-
nenene
Hanka je sice hezká, ale pro modeling naprosto nepoužitelnáV televizi a na fotkách vypadá bohužel mnohem hůř, než ve skutečnosti *15* *13* -
-
Re: nenene
Souhlasím s Izzy *1* *15*
-