-
Re: fujjj
On Ti ho taky nikdo nevnucuje a nemusíš se obávat, že on by po Tobe toužil... *15* *15* *5* -
fujjj
bozee...kdo by ho chtel videt???vzdyt bych mela trauma na cely zivot...takovej slizoun *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* -
Jen tak pro informaci
Hans uz castokrat natacel v CR a na Slovensku - celkem 7-krat:
Filmy - LES MISERABLES (Bidnici)1998;
- CANONE INVERSO-MAKING LOVE (z r.2000);
- THE MISTS OF AVALON (Mlhy Avalonu)2001;
- DEATHWATCH (Mrtva hlidka)2002;
- DOCTOR ZHIVAGO (Doktor Zivago)2002;
- COMFORTABLY NUMB (z r.2004);
- BATHORY (premiera se uz podruhe presunula a to na 17.1.2008) *9*
D
Jinak Hans Matheson hraje prevazne v nizkorozpoctovych snimcich.
Ponevadz Hans je tu uz skoro jako doma, urcite mnozi z vas ho meli to stesti narozdil ode me nekdy tady v CR videt nazivo. Napr. loni byl spolecne s Annou Friel na karlovarskem filmovem festivalu. *3*
Jinak naposledy byl Hans viden pri nataceni americkeho historickeho serialu "The Tudors" letos v lete v irskem Dublinu. Takze jestli jste tam nekdo byli na dovce, tak jste ho tam mozna potkali.
To by bylo ode me uz vsechno. Mejte se tu. *3* *4* *14* *3* -
Hans a jeho soukromi
- v roce 2002 zil sam v jednom velkem viktorianskem byte v Chislehurstu(Kent);
- v soucasnosti zije sam v londynske jihovychodni mestske casti Bromley
- i kdyz zije dlouha leta v Anglii, stale mluvi skotskym jiznim akcentem
- sklada sve vlastni pisne, ktere jsou popisovany jako melancholicke
- z umelcu ze sveta hudby obdivuje Leonarda Cohena
- sni o tom, ze si jednou zakoupi domek s polem na ostrove Lewis (Skotsko)
- prilezitostne kouri cigarety (znacku Camel)
- zaujima postoj proti drogam
- veri v karmu
- rozhodl se vest jednoduchy ziv.styl, ktery ho vice obohacuje
- jeho skotska babicka, ktera zije ve Stornoway je hluboce verici a kazdou nedeli chodi do kostela
- Hans dava prednost cestovani vlakem, nez-li letadlem a nikdy necestuje bez sve kytary
- pri filmovem nataceni je povestny svou velkou soustredenosti
- slunecne pocasi nema dlouhodobe rad, miluje boure a "divoke" pocasi
- v budoucnu by chtel rezirovat filmy, nebo psat scenare
- kdyz zrovna nenataci a ma volno, jezdi se svym otcem po Skotsku a spolu s nim zpiva a hraje na kytaru
- Hans nema zadne domaci zvire
- jeho oblibeny film je svedsky film z roku 1987 "Pelle The Conquerer
- miluje dve basne od Borise Pasternaka a to "Parting" a "Winter's Night"
- Keira Knightley o Hansovi prohlasila: "on ma opravdu poetickou dusi".
- Hans relaxuje hrou na hudebni nastroje, cte knihy, chodi do kina nebo se rad schazi se svymi prateli a obcas zajde do hospody
- nenavidi mobily(zadny ani nevlastni), doma nema telefon, televizi ani pocitac, ponevadz je velmi zaujaty vuci technice
- jak sam rika, misto psani e-mailu nebo SMS zprav radeji osobne komunikuje s lidmi
- doma ma obsahlou sbirku hudebnich CDcek
- Hans prohlasuje, ze pri nataceni posloucha hodne hudbu, protoze mu pomaha lepe prozivat danou filmovou roli
- take o sobe tvrdi: "Nikdy jsem nebyl extrovert". -
Hans a jeho milostny zivot
- prozil bourlivy 4-lety vztah s britskou hereckou Samanthou Morton (nar. roku 1977)
- v roce 1996 si spolu zahrali hlavni role v kratkem 14-minutovem nezavislem snimku "THE FUTURE LASTS A LONG TIME"
- od rozchodu se Samanthou stale hleda "blizkeho pritele" s kterym by sdilel jeho zivot
- Hans je svobodny a bezdetny -
Hans a hudba
- Hans nazpival pisen "Chained to Loving you"(MOJO - 1997), najdeme ji i na soundtracku k tomuto filmu;
- dale ve filmu STILL CRAZY (z roku 1998) nazpival song "Live for Today" (soundtrack k tomuto filmu byl v temze roce nominovan na Zlaty globus);
- jeho zpev muzeme zaslechnout i ve filmu "IMPERIUM: NERO" z roku 2004;
- Hans doprovazi sveho hereckeho kolegu Ricka Wardena (z DOKTORA ZIVAGA - 2002) v pisni "Hippy Rant" na kytaru a foukaci harmoniku;
- v cervenci 2003 vyslo jeho otci debutove album "Out on the Islands", na kterem mu Hans nazpival doprovodne vokaly
a hral na perkuse
- kvuli hlavni roli ve filmu "CANONE INVERSO - MAKING LOVE" (z r. 2000) se naucil hrat na housle a hraje na ne do dnesnich dnu. Krome toho jeste zvlada hru na kytaru, foukaci harmoniku a klavir. -
Hans - televize, film, divadlo
- poprve si zahral v 19 letech v tv show "CHRISTMAS" Jeze Butterwortha;
- Jez Butterworth napsal roli Silvera Johnnyho primo Hansovi na telo,( ve hre "MOJO"-z roku 1995 a v tv zpracovani z roku 1997). Hans pripousti jistou podobnost charakteru mezi nim a jeho hranou postavou Johnnyho Silvera.
- v tv polodokumentarnim experimentalnim snimku "COMFORTABLY NUMB" (2004), byli skutecnymi herci jen on a herecka Rebecca Palmer. Ostatni role hrali vyleceni narkomane a alkoholici.;
- v tv filmu "DOKTOR ZIVAGO" (2002) meli hrat puvodne hlavni role welssky herec Ioan Gruffud a irska zpevacka Andrea Corr (ze skupiny The Corrs). Oba ale odmitli, Ioan kvuli (pro nej) nizkemu honorari za roli, Andrea kvuli milostnym scenam.. Reziser Giacomo Campiotti byl nestastny, protoze nemohl dlouho
najit toho spravneho herce pro roli.Pak se ale dozvedel v te dobe o neprilis znamem a mladem herci(o Hansovi *3* ), Hans zrovna natacel v CR hororovy snimek "DEATHWATCH" (Mrtva hlidka; z r. 2002). Reziser Campiotti se za Hansem rozjel a v Praze se spolu sesli na castingu. Po dlouhem hledani tedy nakonec reziser zariskoval a sveril hlavni role Hansovi a mladicke(tehdy 16-ctilete) Keire Knightley.
- Hans je rovnez clenem Kralovskeho dvorniho divadla v Londyne. Ztvarnil hlavni roli Silvera Johnnyho ve hre "MOJO" v roce 1995 a pak znovu v roce 2006 a v roce 2004 si zahral ve hre "CUBA REAL-TRIO" roli Angela. -
Hans a skola
- vystudoval dramatickou skolu AVONDALE HALL v Claphamu (v jihozapadnim Londyne), mezi jeji zaky napr. patril i Orlando Bloom
- ve sve tride byl Hans jedinym chlapcem, rika, ze hrali jen same feministicke hry a on byl ve vsem "obet". -
Hans a jeho dospivani
- bylo problematicke, Hans byl nespokojeny (citil se ztraceny) a tak zacal experimentovat s drogama a hodne pil. -
Hans a jeho detstvi
- narodil se v obytnem privesu u Stornoway
- kdyz mu byl 1 rok, prestehoval se s rodici do Canterbury v Kentu (Anglie), kde jeho otec zakoupil farmu; v te dobe tam pry jeste zila komunita hippies, takze jako maly travil hodne casu mezi jejich cleny
- o letnich prazdninach jezdil zpet na ostrov Lewis, kde ho dedecek (zemrel v roce 2001) a jeste jeho mladsiho bratra ucil plavat a hrat golf
- Hans jako maly take hodne rybaril, jezdil na koni a chodil po kopcich a plazich s jeho tetami, stryci a bratranci
- Hans prohlasuje, ze jeho detstvi bylo stastne a idylicke. -
Hans a jeho rodina
- pochazi z pocetne rodiny s velkou hudebni tradici (oba rodice jsou ze Skotska, otec pochazi ze Stornoway a matka z Parkendu)
- otec Ian (umeleckym jmenem Ado), je zpevak a skladatel, ale vydelava penize tim, ze pracuje na farmach, nebo se zivi jako malir pokoju
- matka Sheena je psychoanalyticka, Hans ma jeste mladsiho bratra
- jeho prarodice mluvi gaelskou keltstinou
- jejich rodinnym prokletim je podle Hansovo slov alkohol. -
INFORMACE
Zde nabizim nekolik informaci z Hansova soukromeho zivota, ale i informace tykajici se jeho kariery, ktere nebyly dosud zverejneny:
Zakladni udaje -
Jmeno: Hans
Prijmeni: Matheson
Datum narozeni: 7.8.1975
Znameni: Lev
Misto narozeni: Stornoway (hlavni mesto ostrova Ludvika), Vnejsi Hebridy (Skotsko); Velka Britanie
Narodnost: britska
Popis:
Ma zelenomodre oci, tmavohnede vlasy a meri 174 cm;
ma take velmi bledou plet, kterou najdeme jen u muzu z Vnejsich Hebrid (kde byl narozen). -
film "Bathory"
Zvuk od zahraničního dodavatele nebyl zpracován v potřebné kvalitě, což nás zdrželo a nestihli bychom vyrobit filmové kopie," sdělila producentka Deana Jakubisková-Horváthová.
V českých kinech by se tedy měl snímek o hraběnce Alžbětě Báthoryové, známé jako Čachtická paní, objevit 17. Ledna 2008. Ženu, která podle pověsti svou krásu udržovala koupelemi v panenské krvi, ztvárnila britská herečka Anna Frielová. Jejího úhlavního nepřítele si zahrál oblíbený český "záporňák" Karel Roden. Ve filmu uvidíte i Bolka Polívku, Jířího Mádla nebo italského herce Franca Nera.
Rozpočet snímku, na kterém se podílelo Česko, Maďarsko, Slovensko a Británie, je přibližně 300 miliónů korun. Natáčelo se na dvou desítkách hradů a zámků a dalších čtyřiceti místech. -
Re: Re: Re: Zdal se mi sen....
Každýmu se zdají divný sny, ani si nepřejte vědět, co se zdá mě. Prostě chci jen říct, ať si každý sní jak chce, někdy nám nic jiného nezbývá, když je ta realita tak krutá! Stačí jen zavřít oči a myslet na něco hezkýho.........fantazie se postará o to další. *3* Přeju hezký den. *4* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NEKDY NA VLASTNI OCI??? *14* *14* *14* -
Bathory a serial Tudorovci
Tak na premieru Bathory si jeste pekne pockame. *9* Je planovana az na leden 2008, k 31.8. vydal Jakubisko zpravu, ze film stale jeste neni dodelany, maji problemy se zvukem. *9* *9* Tak snad se v tom lednu konecne dockame. *3* Druha serie americkeho serialu o Tudorovcich, ve kterem hraje Hans arcibiskupa Thomase Cranmera z Canterbury je uz dokoncena. Pevne verim, ze ten serial u nas v Cechach nekdy pobezi. *3* *14* -
Re: Re: Zdal se mi sen....
Proc *7* Jen proto, ze se mi zdaji sny *13* *13* *8* -
Re: Zdal se mi sen....
Boze ty si ale blba *1* *1* -
Re: Re: premiera
*14* *14* *14* Tak hlavne aby dorazil, v teto dobe udajne nataci v Irsku serial o Tudorovcich. *14* -
Re: Re: Re: Single nebo zenaty??
Vim, za tu dobu se muze lescos zmenit. *9*