-
Jeho dokonalá image polodlouhých tmavých vlasů, decentních vousů, černého kabátu do deště, podmanivých hlubokých modrých očí a jeho typicky šibalského úsměvu, tomu se nedá odolat, že. *3* *14* *4* Do toho ta krásná příroda, rozbouřené vody moře, divocí černí oři a velmi líbivá romantická doprovodná hudba, prostě to vše udělá tento film zážitkem, protože nic si nenamlouvejme, děj jako takový nic moc a Demi Moore vedle něj působila spíše jako jeho o hodně let starší sestra, pokud zůstanu milosrdná. *5*
-
Film jsem viděla loni v originálním znění, tzn. v angličtině. *5* Podívám se znova, chtěla bych vědět, oč tam běží. *3*
-
jsme zvědavá jak opice tak se juknu ale will se mi jinka nelíbí promiň.. *6*
-
tak jsem se včera dívala a musím říct že mu to tram fakty seklo je to přesně ten styl co mu jde a zahrál to moc hezky a líbily se mi určitý scénky jako spálený vajíčka k snídani apod.. on dokáže bejt jak vtipnej, tak romantickej, tak vypočítavej, dobrák jako hajzl *14* *1* *5* *4* jízda na koni bez sedla za zády s tou starou fuchtlí..mno tu jsme mu moc nezáviděla a doufám že nemá dodnes zdravotní následky.. *13* film krásnej jen by nám mohl začít už konečně hrát v něčem novým! *9*
-
V tv dávají ve čtvrtek 5.4. 2012 na programu ČT1 od 23.20 hod. večer film DVOJÍ NEPŘÍTEL z roku 2005 /orig. název Joy Division/, kde hraje Hansovo mladší bratr William Matheson II. http://www.osobnosti.cz/william-matheson-ii.php *5* Tak kdo by chtěl bratry porovnat, který z nich je lepší herec a vypadá lépe, má možnost. *3* *4*
-
jupííí *14* budu na to koukat!!!! *14* *14* *14* tam byl k sežrání, mlask! *3* *14* *4*
-
Film Světlo ve tmě, (r. 2006):
Tento film dávají 31.3.12 /sobota/ na Nova Cinema ve 22.15 hod. *14* *3* *4* *5* -
Díky! *3*
-
Zní to tak. *5* *4*
-
kráásnej a videjko taky *14* *14*
-
Přidávám se dodatečně k tomuto přání, hezky napsané. *3*
-
To je nějaká oslavná píseň vítězů. *3* *4*
-
Úryvek z filmu Nero na youtube.com, je to krátký, ale docela zajímavý krásný hudební doprovod *3* http://www.youtube.com/watch?v=hLSO82-R3cw
-
Podle informací z HMO, kde psali známí Mathesonovic rodiny dnes opravdu slaví Hansův mladší bratr William své 35.narozeniny. Takže já bych mu chtěla popřát všechno nejlepší, mnoho úspěchů, kopec zdraví, nevyčerpatelné množství štěstí a přehršel splněných přání. Aranella *4*
-
*1* *1* tak mě se líbí vlastně tak i tak ale ty vlasy mu mohly nechat v bathory klidně jeho má je mocky pěkňoučký *14* *14*
-
jj sluší mu to v obojím *14* *14*
-
žádných pochyb! *14*
-
jj *14* *3* *4*
-
dnes by měl mít podle toho životopisu tady hansovo brácha william 35 narozky narozky tak všechno nej! *4*
-
Co se týče čistě jeho vizáže, v Bathory měl mužnější rysy, v Mlhách Avalonu to byl trochu post-adolescent, ale i tak byl charismatický. Kdyby mě bylo tak do 20 let, asi by se mě líbil víc jako Mordred, v mém věku však dávám přednot tomu, jak vypadal v Bathory, když pominu jeho roli malíře s bisexuálními sklony a ty převážně hrozné kostýmy a snad ženskou paruku... *2* *1* *4*