Přejít na výpis diskuzí

Hans Matheson

OSOBNOST 31.12.2006 
1426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hans a hudba

- Hans nazpival pisen "Chained to Loving you"(MOJO - 1997), najdeme ji i na soundtracku k tomuto filmu;
    - dale ve filmu STILL CRAZY (z roku 1998) nazpival song "Live for Today" (soundtrack k tomuto filmu byl v temze roce nominovan na Zlaty globus);
    - jeho zpev muzeme zaslechnout i ve filmu "IMPERIUM: NERO" z roku 2004;
    - Hans doprovazi sveho hereckeho kolegu Ricka Wardena (z DOKTORA ZIVAGA - 2002) v pisni "Hippy Rant" na kytaru a foukaci harmoniku;
    - v cervenci 2003 vyslo jeho otci debutove album "Out on the Islands", na kterem mu Hans nazpival doprovodne vokaly
    a hral na perkuse
    - kvuli hlavni roli ve filmu "CANONE INVERSO - MAKING LOVE" (z r. 2000) se naucil hrat na housle a hraje na ne do dnesnich dnu. Krome toho jeste zvlada hru na kytaru, foukaci harmoniku a klavir.
  • I love you Hans,I love you Hans, i love you Hans I love you I love you I love you *14* *14* *3* *14* *14* *3*
  • !!! nahej Hansik !!!

http://www.anarchisma.net/hmas/cn/6 4.jpg

prave tady.. tak si to uzijte *14* *14* *3*
    • Re: !!! nahej Hansik !!!

..peknej ptacek *1* *1* *1* *1*
    • Re: !!! nahej Hansik !!!

To je dost nevhodne, nemyslis? *13*
  • babik

HB ♥

Přeju mu všeeeeeeeechno nejlepší =) Sladkých pětatřicet =)) Snad to pořádně oslaví :D ♥♥♥♥♥
  • The Virgin Queen

YouTube - Zadejte tento nazev do okenka napsany zde vyse, jsou tam klipy z teto mini serie (samozrejme, ze v anglictine), v nekterych vystupuje i Hans. Je tam i 15 minut trvajici dokument o nataceni (tam poskytuje rozhovor take Hans + je tam videt i v nekterych klicovych scenach) a najdete tam i par pisni ze soundtracku, ktere mimochodem opravdu stoji za poslech, jsou totiz moc krasne. *14* *3* *4*
  • film "Bathory"

Zvuk od zahraničního dodavatele nebyl zpracován v potřebné kvalitě, což nás zdrželo a nestihli bychom vyrobit filmové kopie," sdělila producentka Deana Jakubisková-Horváthová.

V českých kinech by se tedy měl snímek o hraběnce Alžbětě Báthoryové, známé jako Čachtická paní, objevit 17. Ledna 2008. Ženu, která podle pověsti svou krásu udržovala koupelemi v panenské krvi, ztvárnila britská herečka Anna Frielová. Jejího úhlavního nepřítele si zahrál oblíbený český "záporňák" Karel Roden. Ve filmu uvidíte i Bolka Polívku, Jířího Mádla nebo italského herce Franca Nera.

Rozpočet snímku, na kterém se podílelo Česko, Maďarsko, Slovensko a Británie, je přibližně 300 miliónů korun. Natáčelo se na dvou desítkách hradů a zámků a dalších čtyřiceti místech.
  • Pruserar

Vite o tom, ze v minulosti byl zavislej na drogach a alkoholu?? A to nemluvim o jeho koureni.. To ja jen, az se nad nim tady nekdo zacne rozplivat. *9*
    • Re: Pruserar

závislej ne jenom experimentoval... to je rozdíl *1* *1* *4* *5*

Jo, ale je natolik uprimnej ze se k tomu sam priznal, ze bral jako hodne mladej drogy *5* a toho si na nem cenim, ze se nedela lepsim nez ve skutecnosti je...

No a co? Tak kouří. V týhle branži hulí každej i ten největší odpůrce cigaret si čas od času dá. Neříkej, že sis nikdy nedal /a cígo *5* Narkoman rozhodně není, spíš kdysi jako teenager toho pár vyzkoušel, ale dneska je už dávno čistej. *13* *3*

mno to bych řekla že to není pravda..to si jenom někteří vymýšlejí *16*
  • Zdal se mi sen....

Minuly tyden se mi zdal sen, ve kterem byl mim pritelem Hans. Nejdriv jsme spolu sedeli ve skole a ucili se a potom jsme jeli na skolni vylet busikem do nejakeho mestecka. Tam jsme se rozdelili na skupinky a kazdy si mohl jit kam chtel. Ja sla s Hansem, s moji kamoskou a jeste s neznamym spoluzakem, ktery si po celou dobu na me delal naroky a choval se jako psychopat. Neustale me a hlavne Hanse slovne napsal a fyzicky ohrozoval a Hansovi vyhrozoval zabitim, bylo to fakt strasny, probudila jsme se cela zpocena a rozklepana, ponevadz jsme mela strach, ze Hansovi fakt nejak ublizi. *9*
    • Re: Zdal se mi sen....

oprava ....slovne napadal *3*
      • Re: Zdal se mi sen....

Boze ty si ale blba *1* *1*
        • Re: Re: Zdal se mi sen....

Proc *7* Jen proto, ze se mi zdaji sny *13* *13* *8*
          • Re: Re: Re: Zdal se mi sen....

Každýmu se zdají divný sny, ani si nepřejte vědět, co se zdá mě. Prostě chci jen říct, ať si každý sní jak chce, někdy nám nic jiného nezbývá, když je ta realita tak krutá! Stačí jen zavřít oči a myslet na něco hezkýho.........fantazie se postará o to další. *3* Přeju hezký den. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Zdal se mi sen....

ty blbaja kraviznija z polski *15*
            • Re: Re: Re: Re: Zdal se mi sen....

Hans Matheson jest poprostu super świetny akto i w ogóle ktoś mnie wogóle zrozumiał?? *15* *14* *14*
  • Novy projekt!!!

Hans Matheson si zahraje dalsiho zaporaka v 4 dilne dramaticko-historicke miniserii stanice BBC s nazvem TESS OF THE d'URBERVILLES, kterou zacne natacet uz koncem tohoto mesice v zapadni Anglii. *3* Premiera by mela byt podle planu na podzim, v zari 2008.
    *14* Bude tam hrat roli 24-leteho mladika Aleca d'Urbervilla, ktery svede a pak znasilni hlavni postavu divku Tess, kterou hraje nova bondgirl 22-leta britka Gemma Arterton. *8*

Mimo to 30.3.2008 ma premieru 2.serie THE TUDORS, kde taky Hans hraje, sice mensi rolicku, ale aspon neco. *3* 1.serii uz davali i u nas na HBO, mam takovy pocit, tak doufejme, ze 2. rada k nam taky brzy dorazi. *14* *4* *14*
  • Fešák, fešák

A ty budeš zřejmě velkej a vyžranej, co? Má úžasný očiska...a oči jsou bránou do duše... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit