-
Dievčatá počúvjte. Zbožňujete chalanov, ktorých si myslíte, že poznáte. Chcela som tým povedať..v skutočnosti ich nepoznáte. Nechcem byť tá zlá, alebo Vám brať ilúzie ale… Dúfam, že viete čo tým myslím. Napríklad Niall nemôže stále myslieť na jedlo ako "Kde ne moje jedlo?!" Alebo "Potrebujem jesť", Harry tiež nemôže myslieť len na sex. Rozumiete?! Otvorte oči skôr ako bude neskoro.
Mitarashi: Chcela si to slovensky? Máš to mať. A teraz sa ťa opýtam ja. Nevieš anglicky? -
-
díky
-
ne
-
-
To není pravda no možná to že si je neskládají sami , ale jsou hrozne sexi. Zpívají skvěle ale Harry Styles nejlépe je to múj oblíbenec.
-
Je už pekne otravné, ako všetci hovoria len o Harrym. Harry to, Harry tam to.. ON NIE JE JEDINÝ V SKUPINE. -_-
-
Na koncertech kromě Nialla nehrajou na hudební nástroje, musejí mít doprovodnou kapelu, což je trapné.. Vlastně ani na moc nástrojů hrát neumějí.. Prostě většinou přezpívají to, co jim složí producenti, což jsou většinou dvouakordové jednoduché přeslazené popové písničky..(-Kromě posledního alba MM, to musím uznat, už je docela kvalitní.) Neumějí napsat song o něčem jiném, než vztahu holky a kluka (až na pár výjimek).. Jak můžou být tak populární?? -_- Je neuznávám jako hudebníky.. -Ale hlavně, že jsou krásní a sexy, co? -_-
Bývala jsem i directionerka, než jsem si tohle uvědomila. Ale teď je nehejtuju.
Ale musím uznat, že mají i pár kladů: Nejsou přisprostlí a zfetovaní a nemají potřebu točit klipy s polonahýma twerkujícíma modelkama atd..
Některé písničky jsou fakt dobré a kvalitní. WMYB má krásný text, dodal mi sebevědomí. Album MM se jim povedlo a je 100x lepší a kvalitnější, než ty předchozí.
Hejtujte mě a zavalte mě dislajkama, jenom jsem řekla svůj názor :)
Co si o jejich hudbě myslíte vy? Pište. -
-
No podle mě ,nikomu to necpu ,ale Harry a Niall mají pro mě nej hlasy,mají je tak moc sexy ♥ Když byl Harry v Manchestru nemocnej, tak za něho Niall odzpíval hodně textů a bylo to něco dokonalýho,
https://www.youtube.com/watch?v=5ydyeHLWCyY -
-
a co si myslíš o jejich hudbě, o tom, že jim ji skládá někdo jiný a že kopírujou? to je OK?
-
-
no??
-
-
-
zapomněla jsem napsat, že nádherně zpívají *5* *5* *3*
-
-
kdyby si aspoň písně skládali sami *6* -_-
-
-
Dost zpěváků si neskládá písně sami. Aspoň dají práci více lidem, tudíž se díky nim snižuje nezaměstnanost. :)
-
-
Pravda, spoustu těch dnešních "hudebníkú" si neskladáj sami. Dnešní hudba jde do háje.. :(
-
-
Některý části písně si složili kluci sami!!! *3*S těma klipama máš pravdu je super, že tam jsou kluci sami a né obklopení ....to je na tom to nej nej.
-
-
sami a ještě s 15ti textařama ;)
-
Některý části písně si složili sami, no to jsou borci! -_- *7* *6* *10*
-
-
-
Girls, listen. You love that boys you think you know. I mean..you don't really know them. I don't want to be the bad one or take your illusions away but... You know what I mean. Like Niall he can't always think abou food like "Where's my food?!" Or "I need to eat" and Harry can't always think about sex. Do you understand? Open yout eyes before it will be too late……
-
-
Proč sakra píšeš Anglicky na ČESKÉ stránky? Jo, fakt tím jazykem umíš, ale to není důvod sem takhle psát. Anglicky si vypadni psát na cizojazyčný stránky, kde ti Česky/Slovensky většina nerozumí...
-
-
No a? Někdo taky napsal miluju Emppua ve finštině a nikdo jí to nevyčítal
-
Sa z toho pojebte -,- máte to aj slovensky tak ? Pardón že písať slovensky mi ide ťažšie ako anglicky -,- .
-
Že jo, taky to nechápu. vždyť slovensky rozumíme..
-
-
Neumíš česky? -_-
-
-
Nie neviem česky -,- chceš to slovensky -,-
-
-
jo
-
-
-
-
Jsi directionka?? já jsem directionka!! *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
tak se prober a začni poslouchat něco kvalitního
-
-
I love you harry styles. Please make a concert in the Czech Republic. Please. best in Ostrava and Prague. You have the nicest guys in the world. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
Moc se mi líbí jak o nich píseň. Harry Styles je múj oblíbenec.
-
Yes, yes please make this concert. I love you ♥♥♥♥♥ and my BFF love Niall.
-
-
neumíš česky?
-
-
-
Dnes Niall a Harry charita fotbal!!!
-
He likes boys *14*
-
-
neumíš česky?