-
hele přestan radit nejsi zrovna nejchytřejší troubo
-
nevíte někdo, kdy už konečně bude ten klip k MM??????
já už to strašně chci vidět a nemůžu se dočkat :( *9* *13* *13* *9* *9* -
-
Ahoj videoklip k Midnight Memories má už vijít tento pátek. Kluci dneska psali na twitter že zbívají jenom dva dyn do videoklipu Midnight Memories. Tak co holky těšíte se tak jak já . *3* *3* *1* *1*
-
-
sssssssuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrr *1* *15*
-
-
-
Harrymu už není pět let.. ví co chce.. Sice je pravda že se poslední dobou změnil ale to se mění každý. Nehejtujte ho jen pro to že se nechová tak jak chcete vy. Bude mu 20. Nedělejte z něj malého kluka..
-
Harry je prostě super nejradši bych ho zlíbala *14*
-
-
No to jsme z toho všivpchni vedle twl :D ach jo...se nepo*er
-
-
di s tim paulem w už nikam
-
přijde mi že se hazza změnil :((
-
-
Každý se mění ,stárneme *3* atd.
-
-
ale né takhle jsem to nemysela *3* já to mysela tak že on prej podle jedné adminky nepišel na zeynovu oslavu a je furt v La s kendall a stává se zněj ten tipický american boy teda podle mě :/
-
-
Stava se z nej spise ta hvězda co je jen v LA NY a na Anglii si ani nevzpomene.. :( a jen se bojim aby to pak neudělal tak ze s tím kvůli tomuhle životu sekne..
-
JOJO to mě na něm taky štve,ale no co stím naděláme nic!!Musíme doufat ,že Harry ví kdo ho upřímě má rád a kdo ne.Kdo těží s jeho slávy.
-
-
-
-
Jděte please NA- PAUL WESLEY!!!!!
-
-
*5* *4* *14*
-
-
jžiši holky to je tady fakt hrozný furt se tu hádáme kvůli krainám tak si toho nevšímejte pak se takhle hádáme a mě to docela mrzí máme být 1D rodina a pořád se tu skoro hádáme. tak stím vstahem si toho nejvšímejte a smějte se tomu protože to za ty hádky nestojí :):* *3*
-
Harry se hodně změnil, aji povahou z louisem nemůže chodit louis ma Eleanor a Harry
taky ma holku -
Tak to tady máme zase ,zase Louise ve vztahu,tohle je už vážně trapný .Ta dotyčná osoba co to sem pořád dáva je asi vážně psycho.
-
-
Už toho NECHTE!!!!!!!!všechny jste trapky jak se tu hádate!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ty zasra*ná homofobko zalez už do díry,to ty jsi psycho nevidíš a asi nechápeš že Larry je real!! bože další zku*rvená ES na scéně,bože no kdybych mohla jdu tě zabít,zalez do plynu a neurážej LS!Jsi p*ča hnusná a to jen tak někoho nehejtuju,ale jako když vidím co tu o nás píšeš,tak ty jsi to největší psycho,hraješ si na chytrou a přitom si úplně vymaštěná,spadla si snad při porodu na porodní stůl,nevíš?nepamatuješ si to?kdo ti nasral do hlavy?
-
-
Larry NENÍ real!!!!!!§
Znamená snad, že když se dva kluci trochu víc kamaráděj, hned musejí být gayové ?????????? To je prostě jen normální přátelství kurňa !!!!!!!!
Je to snad tak neobvyklá věc, mít nejlepšího kámoše, nebo co?????? V tom případě je polovina kluků na planetě teplých...
Líbilo by se ti snad, kdyby všichni z tebe a tvojí BFF dělali lesby ??!!!!
asi ne. -
Tvl a ty jsi jinak normální? Protože jestli se chováš stejně i v reálu, no tak to doufam, ze té neznám a ani znát nebudu? Furt ze ES a LS jsou rodina,.. ES se namajo sr*t do tebe ale ty do nich můžeš? Laskavě si nadávej treba svoji matce, když ji to Neva, ale tady na to nikdo není zvědavý a jestli se ti tak líbí představa LS no tak si sni dal, a treba i v té díře ;):P:P
-
Děvče s tebe mluví zloba ,protože Larry nikdy nebyl a nebude real a nejsou už dávno ani nej kámoši!!!(To zná každy fanoušek) Tak si to přeber v hlavě a nebud tak zlá.Toto co tady píšeš je hnusný ani se neřad mezi fanoušky !!!
-
-
Jo Narry úplně s tebou souhlasím,praví fanoušci ti pořád neřeší kdo ským atd. já mám taky ráda Harryho a Niall spolu a nemohu tvrdit ,že jsou real (rozhodně se tak chovají)milují je a podporují ve všem co dělají !! *3*
-
-
Ty zales, ty chudinko !Larry real no to je zase blbost!
-
-
ať už ta psychouška zaleze!!!!!!!§ *16*
-