-
doufám že Harry neodejde ze skupiny.
-
ale fakt zas tak pěknej není!!!
-
-
ne ted uz ne ale pradtim byl predtim davno byl muj idol *9* *7*
-
-
Nechápu proč po něm holky tak šílej ... není vůbec hezkej , vypadá jak holka !!! A TO NEMLUVÍM O DLOUHÝ VLASECH ...! ten ksicht je děsnej !
-
-
Neurážej Harryho nebo nikoho z One Direction mě by spíš zajímalo jaký ksicht máš ty jde vydět že klukům závidíš jak vypadají a co dokázali za ty tři roky tak sklidni ty svoje poplašeny hormony. Každý z nás ja takový jaky je a skoro pro všechny holky jsou kluci z One Direction dokonalí.
-
Ty asi budeš na holky! *10* Jsi nikdy neviděla kluka s dlouhýma vlasma? Tobě asi bude míň jak 10 let. Ksicht?! Pořád bude určitě lepší než ten tvůj.
-
-
I love you!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
Harry určite od skupiny neodejde!!!! *4* *3* a nejsou gayove!!!nikdo *2* *1*
-
no konečně tam nemá Louiho :D
-
co všichni mají s tím, že Harry odchází ze skupiny?? každý časák o tom píše!!
-
-
Jo ještě k tomu odcházení,Niall už podle tisku odcházel asi tak dvakrát!!No a pořád naštěstí neodešel. *3*
-
To je blbost ,Harry jasně řekl při rozhovoru že to není pravda.Naopak říkal, že je ve skupině rád jako nikdy.Ty časáky píšou taky samou kravinu.
-
http://www.youtube.com/watch?v=cfZD_IRIjyA
One Direction - Harry Styles amp Niall Horan - This is Us interview
One Direction members Harry Styles and Niall Horan have denied recording solo material -
-
a v jaké minutě to tam říká?? já anglicky moc neumím..
-
-
http://www.youtube.com/watchv=OFK4t8GklvA One Direction je Harry Styles popírá nahrávání sólové práce ! Tady o tom mluví hned na začátku
-
-
-
-
Ldi chodí harry stou Victorií ? *4*
-
-
Ne!!Je single! *3*
-
-
Jak tam někdo mohl dát Louise..? Nemám nic proti LS ale tohle mi FAKT VADÍ...! *16*
-
Ten vztah s Louisem nejde pořád smazat(sakra),tet zase napsali že chodí s tou modelkou.To je zase blbost!Stará jednorázovka.
-
-
a není to zas nějaká nová modelka??
-
-
Ne. Zase vytáhli starou věc . *3*
-
-
aha :D hej tady na tom vebu si lidi píšou co chtějí, už nevím čemu věřit a co je stará kravina
-
-
-