Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • harry má vlasy jak u..yl a gotta by you je jak když vyjou vlci . nic proti ale THE WANTED je asi o milionkrát lepší a mjí LEPŠÍ TEXTY.jediný kdo mě ve one direction připadá aspon trochu normálni je liam nikdo jiný . Zain vypádá v té namelírované ofině vypadá taky jak u..yl. Proti Liamovi a Nailovy nic moc nemám ale proti Harrymu a zaynovi jo !!!!! *16*
    • Nevim co proti nim máš. THE WANTED se po nich akorát opičí. ONE DIRECTION jsou stokrát lepší.
      • Děláš si pr***? TW se opičí po 1D jo ? :DD tak to mi vysvětli jak, když TW vznikli dřív než 1D :'D nejdřív si trochu ověř infromace.. A že jsou 100x lepší? jo aha.. jak pro koho víš? ;) A nechápu proč tu rozebíráte TW, když tuto je profil člena 1D.. -.- A pak kdo si začíná..
  • Ahojte Prosím like na stránku o Caře :) https://www.facebook.com/caradelevingnefansforever
  • a jesli chceš tak mi můžeš poslat tvoje číslo na mobil
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • podlě mě jsou to namakaní frajírci :)))))))
    • Tak to sú
    • No doufám,že si to myslela v dobrém !!!! *3*
  • Sakra,co by se mělo Harrymu stát,když jsem si to četla,málem se mi zastavilo srce...Co by se mu mělo stát??? *8* *8* *8*
  • Ahoj Herry chceš semnou chodit
    • Ahoj, tady Harry, jasně, že s tebou budu chodit.
      • Si zabila
        • Co sem zase zabila já snim chodim no a ty ho snad chceš
          *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Co sem zase zabila já snim chodim no a ty ho snad chceš
          *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • To tvoje chodevie je len v tvojej hlave!!
            Zbadaj sa dievca!!!
            On bi sa na teba ani nepozrel!!!
            :D
      • Jé děkuji a máš facebook moc tě miluju
        • A umíš Česky? jestli se mohu zeptt.Né že mi natom záleží jo jen se ptám jo. *14* *14* *14* *14*
          • A fakt chceš semnou chodit jo? Miluju tě Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • A fakt chceš semnou chodit jo? Miluju tě Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jessica.Strok
    Ještě že se Harrymu nastěstí nic nestalo *4*
    • L.a.s.k.a
      Umřela?.To jsou jenom blbé kecy..,taky bych smutněla,ale za pár let si na to ani nevzpomeneš :* *3* *3*
  • Miluju Harryho a celou skupinu one direction a nesnáším biebra a beliebers pořád jeno nadávají na one direction
  • i love you harry styles. your sexy and beautiful.
  • Harry je ten najkrajší chlapec na svete! MILUJEM ŤA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit