Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prý randí s taylor swift?!ach jo *9*
    • jo ach jo děsně mě to štve ona s nim děsně manipuluje *10* *10* *10* *10* *10*
      • Mne je straśne nesympaticka.nemam ji rada *8*
  • On je tak rozkkkošnej chtěla bych ho ale oni sou teplý (One Direction) to je škoda *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Tak jsi blbá?! :DD Buď si hraješ na trapku, nebo za to možná ani nemůžeš :(..!! Jak můžeš něco takového říct? :OO.. Oni jsou dokonale úžasní a naopak (úžasně dokonalý) <3333.. Radši sem příště nic nepiš prosím :)*
    • Heej tak spomal oni niesú teplý ty ked si to mysliš tak si uplne mimo lebo ONI TEPLY NEJSU *8* *8* *16* *16*
  • Tvl ty bez do haje stema kecama. Me ani ostatni directionerky nezajima co si o nich mysli nejaky pako ktery je dokaze jenom urazet. Kdyz se ti nelibi jak zpivaji tak nechod na tyhle stranky a nic takoviho nekomentuj!!!!! Jo za koncerty vydelavaj penize ale nenechavaji si je pro sebe. Davaji je treba na charitu. Tak laskave o klukach nepis takovi kraviny kdyz o nich nic nevis. Jinak miluju Harryhoo <3
  • FFFFFFFFFFFFFFFFFůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, jste jste namachrovaní debílci!!!! Vy chcete jen aby vás zbožňovali holky a aby chodili na vaše koncerty ze kterých pak těžíte obrovské peníze!!!! Je to od vás hnusný vydělávat na nevynných lidech, které jste pobláznili!!! *10* *10* *10* *10* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • No moja len im závidíš lebo za tebou určite tolko ludi nechodí *6* *6* takže ty sa tu predvádzaš a oni sú akože "namachrovaní debílci"? tak to si na omyle to ty si ten debílek ked si tak moc dovoluješ na Directionerky ty ich tým proste urážaš takže drž hubu radšej ked o nich nevieš absolutne nic!! *16* *16* *16* *16* *16* *11* *10* *16*
    • drž radšej hubu dobre, ani nevieš čo s tými peniazmi robia. *16*
    • ok takže normální vyspělí člověk: umějí zpívat peníze přispívají na charitu a namachrovaní? Pouze závidíš to že něco dokázali! *3* *3*
    • Nežárli že za tebou tolik lidí nechodíí . Josu prostě cute a ty to nezměníš!!!
  • mě ani tak nezáleží na tom jestli se mnou bude harry chodit nebo ne mně spíš zajímá jestli se mnou 1d natočí film nebo ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jinak ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • love
  • Já nechci být hnusná na faninky 1D ale.... všichni říkají že Justin je gay(nejsem jeho faninka) ale 1D je to stejný jako Justin akorát je to pětkrát.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *15*
    • Justin Bieber není gay,to by nemohl mít holku,a když 5x,tak 5, nejsou gayové!!! *1* *1* *1*
  • 1 nejsou gayousi ale jsou normalni jak si mysli vsichni nesud skupinu podle toho jak vipadaji
  • Jéé..Jsem z nich ujetá:/:):**..Miluju je.:/:):**..!!
    Jsou..nejlepší..nejhezčí..nejtalentovanější..nejluxusnější..styloví..trochu ujetí, ale to neva..nejlíp zpívaj..super..boží..nejkrásnější..apod..:/:):**..!!
    Zkrátka jsou to ještě takoví vyspělí puberťáci, kteří si užívaj života..!!..Ale..Nejvíc mi vadí ti, kteří básní o tom, že jsou teplí atd..MOc mě tím štvete a vím, že ne jenom mě..Takže klidníme hormony..Ju??..
    Prostě jsou "Ťutí"..:/:):**..!!
  • loreta
    jo ta je fakt pekna, jako on *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit