Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1DSara
    Happy B-day to you Hazza!
  • Jessica.Edwards
    Happy 20th Birthday Harry :* I Love you <3
  • Pardon dvacet! :) omlouvám se!
  • Harry má sladkých devatenáct! :)
    Happy Birthday :**
  • sssssssuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrr *1* *15*
  • Ahoj videoklip k Midnight Memories má už vijít tento pátek. Kluci dneska psali na twitter že zbívají jenom dva dyn do videoklipu Midnight Memories. Tak co holky těšíte se tak jak já . *3* *3* *1* *1*
  • hele přestan radit nejsi zrovna nejchytřejší troubo
  • nevíte někdo, kdy už konečně bude ten klip k MM??????
    já už to strašně chci vidět a nemůžu se dočkat :( *9* *13* *13* *9* *9*
  • Harrymu už není pět let.. ví co chce.. Sice je pravda že se poslední dobou změnil ale to se mění každý. Nehejtujte ho jen pro to že se nechová tak jak chcete vy. Bude mu 20. Nedělejte z něj malého kluka..
  • Stava se z nej spise ta hvězda co je jen v LA NY a na Anglii si ani nevzpomene.. :( a jen se bojim aby to pak neudělal tak ze s tím kvůli tomuhle životu sekne..
  • Narry
    JOJO to mě na něm taky štve,ale no co stím naděláme nic!!Musíme doufat ,že Harry ví kdo ho upřímě má rád a kdo ne.Kdo těží s jeho slávy.
  • Harry je prostě super nejradši bych ho zlíbala *14*
  • zuzkako
    ale né takhle jsem to nemysela *3* já to mysela tak že on prej podle jedné adminky nepišel na zeynovu oslavu a je furt v La s kendall a stává se zněj ten tipický american boy teda podle mě :/
  • *5* *4* *14*
  • Narry
    Každý se mění ,stárneme *3* atd.
  • di s tim paulem w už nikam
  • zuzkako
    přijde mi že se hazza změnil :((
  • Mrs.Wesley
    Jděte please NA- PAUL WESLEY!!!!!
  • Larry NENÍ real!!!!!!§
    Znamená snad, že když se dva kluci trochu víc kamaráděj, hned musejí být gayové ?????????? To je prostě jen normální přátelství kurňa !!!!!!!!
    Je to snad tak neobvyklá věc, mít nejlepšího kámoše, nebo co?????? V tom případě je polovina kluků na planetě teplých...
    Líbilo by se ti snad, kdyby všichni z tebe a tvojí BFF dělali lesby ??!!!!
    asi ne.
  • zuzkako
    jžiši holky to je tady fakt hrozný furt se tu hádáme kvůli krainám tak si toho nevšímejte pak se takhle hádáme a mě to docela mrzí máme být 1D rodina a pořád se tu skoro hádáme. tak stím vstahem si toho nejvšímejte a smějte se tomu protože to za ty hádky nestojí :):* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit