Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeho BFF je Niall Horan..
  • Jeho BFF je Louis.....
  • Herry je prostě sluníčko :D *14* MILUJEM HOOOOO!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • A ty si co? Kazdy vie, ze je to Harry.
    Larry je Louis+Harry... O.o
  • výž co myslisi co chceš ale ja tomu nevěřim že je teplej
  • Ale vždyť se nejvíc bavil s Louim, ale je fakt, že teď už se asi tolik nebaví a myslím, že hlavně kvůli LS ( sorry )
  • Narry
    No jeho best friend je Niall ,jen pro pořádek.Kdo je sleduje tak to ví♥ *3*
  • To už jsou blázní a dávaj ho tam jen pro srandu... je to trapný!
  • Bože on není Larry ale Harry a já si myslím že tenhle komentář je k tomu aby dostal like.
  • Lidi prosím vás Harry není gey jen to říkaj media a Louis je jeho ''best friends'' a i kdybi byl tak bude pořád oblíbenej a bude to pořád člověk!
  • harry je stejny typ jako muj bracha. dala jsem fotku harryho k brachovi a uplne jsem cumela jak sou si podobni *8* *4*
  • Milý Harry .....
    Jsem vaše nejvěčí fanynka One Direction .
    Ale škoda že si gej .
    Protože sem se do tebe zamilovala.
    Ne kecám.
    Vlastně ..... ne.
    Hmmm ted sem si vzpomněla.
    Víš na tvůj styl.
    Zbožnuju tě a hoooodně.
  • Bože kdo tam dal že Harry má vztah s Louisem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *11*
  • Omg trapný larry shippers -_- jste už fakt natvrdli!? Nechodej spolu!!! PROBERTE SE UŽ KONEČNĚ ... Vám by se líbilo kdyby někdo říkal že se svým nej kamošem? O.o fuck logic -_-
  • Já asi vzdechnu!!!1D jsou boží!!!
  • Narry
    Nechodí!!!!Harry i Niall jsou single!!!!
  • Narry
    Bože lidi zase Louis!!!!Už to vzdejte a pochopte to, že tam nic není a nikdy nebude !!!!!!!!!!
  • Tak co? Chodí s Kendall nebo né?:O
  • Harry Styles!! je úžasnej , nejlepší , božský!
  • Každá/ý jeden na ně má jiný názor, tak proč se furt hádáte, že jeden z vás má pravdu, když prostě pro toho druhého je ,, pravda" jiná.. Nikdo si nemůže být jistý, co je pravda. Já si myslím, že Larry není pravda, ale NETVRDÍM, že to není možné a že ten kdo tomu věří je deb!l!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit