Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Harry už sice není tak hodně sexy jak byl ale je pořád sexy na 100% dřív byl na 200%.
    Ale proč je takovej děvkař...?
  • No ja si myslim ze ma maximalne 1 lebo ked si da 2 tak tam ma kopec volneho miesta, takze podprdu mozevpouxit jakmpadak :-)
  • Oh! Co sa to s Harrym stalo ? Keby ma Harry pozval na rande v roku 2010 tak by som povedala na 100% ano a bola stastna ako blcha ze aky fesak ma o mna zaujem, ale keby sa ma spytal teraz tak by som asi povedala nie :-[
  • Sak presne ! Jake boli zlate tie jeho kucierky <3! Curls forever !
  • Ako aj teraz ma este sexeapeal ale uz ho nema tolko ako pred osemnackou (asi o neho prisiel ked prisiel o panictvo)
  • Katka sak si porovnaj napriklad fotky z roku 2010 a 2014 no jak dve uplne ine osobi. Na 2010 taky roztomily chalan ktoreho by som hned brala :-* a na 2014? Tam jak 35 rocny hipík :-) (nic v zlom ale ja ho tak teraz vnimam )
  • Katka ma pravdu. Niallerka ty si nejaka cudna
  • Kdo souhlasi ze Harry se sexi ja rozhodne a,kdo souhlasi ze je hnusnej ja rozhodne.neeeeeeee sve komenty prosim za mnou jestli nechcete nemusite
  • To bys mnela,asi ty a pekne silne :DD
  • to nepovedal ani že chodil s Kendall a s ňou chodil
  • Hneď idem písať
  • A ešte niečo nech nenosí tie vlasy ak blbec aj som mu na twitter poslala fotku tích vlasov ako nosil predtím *14* *14*
  • Mám nápad: Mohli by sme Harrymu napísať na twitter nie také že ho milujeme ale niečo také že je sukničkár a že si vyberá dievčatá len na jednu noc. A on si potom možno nájde dievča ktoré bude lúbiť a nebude mať tak často tie dievčatá. Ja už som mu tiež napísala asi ohľadom toho 10 správ na twitter a keď mi s tím pomôžete aspoň každá po 5 tak si hádam prečíta jednu s tích naších a začne ich viac čítať a bude tam skoro ten istí obsah tak sa nad sebou možno zamyslí a nebud etie dievčata tak striedať a my budeme mať toho starého Harryho. A možno sa zamiluje práve do jednej s vás *14* *14* *14* Never say Never
  • Chodia spolu boli aj videní na tom mrazenom jogurte. Ale predpokladám že na turné si nájde na potešenie ďalšiu a potom ďalšiu a ďalšiu a tak *3*
  • aj ja s tebou myslím že bol vážne krajší v roku 2012 ako je teraz aj to čelo má všade tak zdvihnuté
  • Tak tím pádom ty choď očnému alebo si predpíš dioptrie
  • Harry je furt sexy podivej se do zrcadla Haryyhe fuuurt sexy na 100%
  • Si zabila :-) (si baba, alebo nie ?)
  • Katka ty si normálne moja dvojička ;-) Aj tentoraz s tebou súhlasím úplne vo všetkom
  • Narry
    Takže asi takhle Harry nikde neřekl, že s ní chodí a podle inf. to je zase asi jenom " kámoška" :))No podle mě se Harroušek nechce vázat.že??:)Ale to je dobře ,fakt se k sobě nehodí.No alespon to Nadine pomůže mít nějakej ten kšeft,že!!Cha cha asi není zase tak moc vytížená.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší