Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Harry určite od skupiny neodejde!!!! *4* *3* a nejsou gayove!!!nikdo *2* *1*
  • Dear Harry, happy birthday to come and sometimes go to Prague. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Nechápu,jak je může někdo tak pomlouvat..! Vždyť nic neudělali..Hlavně mám..Ti,co je pomlouvají,jsou jen žárliví,protože ve svém životě nikdy nic takovýho jako oni nedokázali..Taky jsem je před tím neměla ráda,ale teď jsem je poznala.Někdo tvrdí,že neumějí zpívat,tak si je poslechněte a pak něco říkejte,hlavně ti,co zpívat neumí!...+ Gay neznamená,že v životě něco dokázal a žije si svůj sen
  • Hele.. Asi to řeknu takhle ... Můj názor na One Direction a zvlášť na Harryho je takový, že si myslím, že jsou to velice talentovaní a krásní kluci ... Ještě před třemi lety byli nic jako vy, kteří jim tady nadáváte a to Vás nejvíc s*r*, a proto se tady do nich navážíte ... Závidíte jim a jediné jak je můžete podle Vás zranit je to, že jim tady nadáte.. Ale to je jim u prde** .. Nevím co máte doma za problémy, aby jste se tady mohli vyzuřit, ale One Direction stránky k tomuto nevyužívejte ... Nenávidět dovede každý, ale přiznat si pravdu, že jsou One Direction talentovaní a krásní a za to také obdivovaní je set sakramensky těžké.. Jestli Vás štvou Directioners, tak si jich tady nevšímejte... Každý má právo, vyslovit svůj názor ... Tak ať nám ho Hateři neberou ..
    One Direction dokázali za tři roky něco, co nikdo jiný ..
    I'm Directioner a Styler ..
    • Máš pravdu to co dokázali one direction je úžasné moc je obdivuji ,jestli se vám one direction nelíbí tak proč tu lezete?
  • ach jo nejkrásnější 1D.Harry je super a nevím proč někteří volové nemaji rádi 1D.
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Volové?? Spíš lidé s hudebním sluchem ne? Furt stejná melodie. -_-
    • *1* si dobra jako on jo a kdo to píše začíná na písmeno V tvuj tajní ctitel a jak se jmenuješ ?
  • harry je sexy,sexy a sexy *14* *14* *14* *14*
  • Ty Harryho kudrlinky jsou tak rozkošný. A Harry sám je strašně rozkošnej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Celkově OneDirection nemusím, ale trochu mě mrzí jak ho všichni upřednostňují. Mě se nelíbí a myslím si, že ostatní kluci z kapely jsou stejně dobří/neli lepší než on.
    • Narry
      S tím máš pravdu ,je fakt ,že Harryho asi upřednostnují ,ale zase jsem mnohokrát četla, že on a Niall jsou prostě nejoblíbenější♥Kdo je má rád a sleduje a viděl je tak ví ,že když ti dva něco spolu stropí nebo začnou zpívat tak je největší hukot!! *3* *3*
  • Ahoj holky.Nevím jestli to víte nebo nevíte ale kluci vytvořili noví parfém který se jmenuje 1D That Moment voní po zelených jablkách po fialkáca a po ovoci.Je to už jejich druhý parfén ten první se jnenoval 1D Our Moment a ten druhý se jmenuje 1D That Moment .
    • Nemám moc ráda vůni zelených jablek *4*
    • jo, já to vím, 1D sice mám dost ráda, ale upřímě ten parvém Our Moment mi nevoní - nemám ráda tak moc sladké vůně a ani kamarádkám, nevoní, tak snad ten druhý je lepší ;)
  • prosim hladsy http://www.evropa2.cz/cs/awards.shtml *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit