-
Dievčatá počúvjte. Zbožňujete chalanov, ktorých si myslíte, že poznáte. Chcela som tým povedať..v skutočnosti ich nepoznáte. Nechcem byť tá zlá, alebo Vám brať ilúzie ale… Dúfam, že viete čo tým myslím. Napríklad Niall nemôže stále myslieť na jedlo ako "Kde ne moje jedlo?!" Alebo "Potrebujem jesť", Harry tiež nemôže myslieť len na sex. Rozumiete?! Otvorte oči skôr ako bude neskoro.
-
DNESKA je velký den,první koncert v Bogotě ,bože moc se těším na fotky!!První fotky jsou už venku♥ *14*
-
Takže abych to asi tak shrnula:
One direction jsou úžasní :))
Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;) -
-
BOŽE!! přestante se hádat hádáme se td a debilních a nedůležitých věcech kluci jsou úspěšný a to že vydaj seriál a maj dvě alba s hooodne písničkama tak tim že se hádáte tak jim to moc neusnadnujete jsem stejne stará jako Harry a asi si představte že v osmnácti můžete řídit mít děti kouřit zabít se jít do vězení atd.tak si laskavě uvědomte že když se hádáte tak teoreticky všem závidíte
-
S tím tetováním s tebou souhlasím, ale že Niall není moc pěkný?! Na každém z nich je něco pěkného a všichni jsou krásní ;) Niall nekouří jenom si jednou zapálil a to byl opilý, no bóže -_-
-
-
Má užasnej hlas a je krásněj ..to ostatně všichni z One Direction :ú *3* *4* *14*
-
Harry si fakt mooooooc sexxxxxxxxxxy me kamoski rikali ze budetw v lete v Praze a nemuzu se dockat az tobe Niallkovi a Louskovi reknu i love you a vim ze si to nectes miluju va milacci mi budu stat privas at sse de je co se deje a ty 10 lety hejty si nevsimejte my sme 1D famyli a budeme vzdy svami a myslim ze kazda directionerka bude svami milujem vas :***
-
-
ty chod radšej na koncert gramatiky lebo vidím že ti niako nejde :D prosím ťa ... zavri sa a popremýšlaj o akej kktine si teraz napísala
-
nebudou v létě v Praze :).. Budou nejblíž ve Vídni v červnu :)
-
Pardon za ty hrubky
-
-
Nevim proč píšeš že ho znáš osobně,tak to zaprvé a za druhé,určitě by zrovna tebe pozval na rande,a jestli to byl jenom vtip,tak mě to teda vtipné nepřišlo......A kdo by ti měl takovou hovadinu uvěřit? *3* *3*
-
chtěli bys te se sním líbat? nebo mýt sex?
Já sex a líbat se *14* *6* *6* *6* *6* -
miluju one direkton a harry je no prostě k zulibání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
Direkton?...Aha :D
Jeto Direction ;) :D
-
-
do čech by zatim neměl přijet, ale příští rok v září by měl být v bratislavě.a 24.února.2012 jim záčíná turné, a někde psali, že příští rok by mělo být taky.tak uvidíme.třeba přijedou k nám.ale tenhle rok nejspíš ne. *9*
*3* *14* *4* -
-
škoda ale do tý Bratislavy bych kvůli němu jela *1*
-
-
miluju harryho je ten nej kluk jaky sem kdy viděla zvast v tech videich male omlívá *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *14* *14*