-
Harry a Taylor už spolu niesu! A niesú rozvedený ani svatbu nemali! Harry je SINGLE!
-
-
Ahoj nic proti ale kdyz nemeli svatbu tak se rozesli ne se rozvedli!;-) Promin..
-
-
milujem ho je krasny a sexy *14* *14* *14*
-
Hihi Harry :D MucQ
-
Je úžasnej, to víme všechny. Má krásný vlasy, oči, pusu i hlas, má prostě všechno, co by správnej idol dívčích srdcí měl mít. To je teď sice super, ale nebude to mít lehký. Ale to je teď jedno!!! Já ho miluju!! Je to správný idol mého srdce...a že očividně není jediné. Docela by mě zajímalo, jak to oslavují kluci...Chtěla bych být na té párty. *3* Jejdamane oni prostě MUSÍ přijet i do ČR!!!
-
přijde mi že se hazza změnil :((
-
-
Každý se mění ,stárneme *3* atd.
-
-
ale né takhle jsem to nemysela *3* já to mysela tak že on prej podle jedné adminky nepišel na zeynovu oslavu a je furt v La s kendall a stává se zněj ten tipický american boy teda podle mě :/
-
-
Stava se z nej spise ta hvězda co je jen v LA NY a na Anglii si ani nevzpomene.. :( a jen se bojim aby to pak neudělal tak ze s tím kvůli tomuhle životu sekne..
-
JOJO to mě na něm taky štve,ale no co stím naděláme nic!!Musíme doufat ,že Harry ví kdo ho upřímě má rád a kdo ne.Kdo těží s jeho slávy.
-
-
-
-
Je to velmi talentovaný a šikovný kluk *3* Držím mu palce !
-
je fakt boziiiii milujuhgo
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vse nej harry at se ti dari *14* *14* *3* *3* *4*
-
je krásnej :)
-
oné direction je bezvádna skupina na celý planete nikdy se nezvdám svých snu nikky ríkala že jsou smradí to asi myslela vás ale stjené mam vás nialla harryho liama louise zayna prosté mam vás ráda všechny kluci nevíte kolik stoji letenka do ameriky jenom tam zpatky ani nahodou jenom tam si zbalim věci už se nikdy nevrátim do české republiky *14* vaše girls holka anička stylesova malikova paynova tomlisonova horanova anička 14 let czech republiky dvur kralové nad nad labem riegrova anička bay