-
Lidi, proberte se!!! Určitě si bude číst jak mu přejete ČESKY a na ČESKÝCH stránkách!!! Do prdele, tak mu napište na twitter nebo instagram, ale nepište to sem.. Je to ČESKÁ stránka, kterou ani NEZNÁ!!!
-
Holky klídek Harry a Niall jsou single!!!!!!!!!!!!!! *3*
-
-
jo taky nechápu proč všichni šílí :DD
-
-
I love Harry Styles je BOŽÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Harry má zase nové tattoo,na levé paži nahoře ze zadu.
-
-
Jaké překvapení :(( no. ve 40 bude možná jak ten kandidát na prezidenta ► ani jedno místo na těle už nebude volné :/ už to přehání, ale jako fakt!! aji Zayn a už i Louis, Niall nemá ani jedno a taky žije
-
-
holcicko ma na zadku
-
-
,,holčičko" samolepka není tetování :P
-
a tys ho jako viděla?? :P jo v jedné show mu lepili tetovačku na zadek, ale to není tetování :P
-
-
Přesně to tetování je falešný,to je sranda jak mu ho tam nalepí!!Niall pak říkal ,že to nemohl sundat *4*
-
-
jo no :D :D
-
-
-
-
Jo asi to fakt přehání,ale je to jeho tělo .To je na Niallovi to krásný, že je bez tattoo♥ anděl♥
-
-
no přesně :D
-
-
-
-
tak HAPPY BIRTHDAY!! Doufám, že z kapely neodejdeš, protože zpíváš fakt dobře a bez tebe by One Direction nebylo One Direction!!! Harry je můj nejoblíbenější zpěvák!!!
-
-
taky doufám
-
-
Bože , kdo tady zase úřadoval a dal mu do vztahu hned dvě ......!!!
-
-
neasi!..ale to jak jsi to napsala mě fakt rozesmálo (y) *1* *1* *1* *4*
-
Přesně tak.
-
-
Nadine is stupid
-
-
Jes stupid !!Hlavně zase chvilkovka:)možná ani to ne.
-
I agree with you atď
-
-
Jestli jste opravdové Directioners tak o nich nepište žádné hnusné věci. Jen to dobré. Oni nás milují všechny a zaslouží si jen to nejlepší :)
-
-
Pppppreesnnneee
-
ja uz nejsem directioner a pokud si directioner tak ti preju hodne stesti az se rozpadnou ja verim ze to nebude za dlouho :( :)
-
to ano maš pravdu
-
Ja o nom nepisem hnsne veci, len si myslim ze ked mal 16-18 tak vyzeral krajsie, bol viac sexy...
-
-
Mňe príde poslednej dobe Harry škaredší ako predtým. Predtým bol taký zlatý detský,converse tenisky nosíval proste na zožratie a teraz taký neogabaní a tie vlasy sa mi na ňom nepáčia lepšie to mal keď ich mal trošku kratšie a si ich tak prehrabával tak nabok a teraz dlhé a mastne a také čudne ale aj tak je sexy predtým bol na 100% teraz na 80% keby nosil také vlasy ako predtým tak bude super.
-
-
Harry je furt sexy podivej se do zrcadla Haryyhe fuuurt sexy na 100%
-
-
Tak tím pádom ty choď očnému alebo si predpíš dioptrie
-
-
To bys mnela,asi ty a pekne silne :DD
-
-
-
Katka ty si normálne moja dvojička ;-) Aj tentoraz s tebou súhlasím úplne vo všetkom
-
-
aj ja s tebou myslím že bol vážne krajší v roku 2012 ako je teraz aj to čelo má všade tak zdvihnuté
-
-
Katka sak si porovnaj napriklad fotky z roku 2010 a 2014 no jak dve uplne ine osobi. Na 2010 taky roztomily chalan ktoreho by som hned brala :-* a na 2014? Tam jak 35 rocny hipík :-) (nic v zlom ale ja ho tak teraz vnimam )
-
-
úplne s tebou súhlasím *1*
-
-
No Harry uz nie je sexi, ale ma strasne sexy hlas :-* ! Ale to je asi tak všetko čo mi na ňom príde momentálne sexy:-\
-
Peace :-D
-
-
-
-
-
-
Hele dost mě naštvalo že někdo dělá gaye z kluka, co měl dost přítelkyň a teď má chodit s klukem který má úžasnou holku? Jako omg wtf lol :DDD